Черен петък 2018

• 191 115
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 605
И моята поръчка от Вивре понеделник ще е при мен.

# 1 606
Някой да има отзиви от олекотените завивки на Jysk?

Не са лоши. Имам двойната - 4 сезона, доволна съм. Бях я взела също на промоция – за парите си е супер.

# 1 607
Аз имам 4 артикула от емаг и 4те в една ранна поръчка вчера но за сега няма никакво развитие за поръчката , седи си на регистрирана . Започвам да се притеснявам вече дали ще стане . А лошото е , че имаше не лоши намаления и за 4те неща като вид в другите магазини , но не се възползвах тъй като чакам на емаг . Накрая ако не стане увисвам .
Не се притеснявай. Имат много поръчки и е нормално да има забавяне. Аз получих SMS и за втория Самсунг за 26.11.

# 1 608
Аз имам 4 артикула от емаг и 4те в една ранна поръчка вчера но за сега няма никакво развитие за поръчката , седи си на регистрирана . Започвам да се притеснявам вече дали ще стане . А лошото е , че имаше не лоши намаления и за 4те неща като вид в другите магазини , но не се възползвах тъй като чакам на емаг . Накрая ако не стане увисвам .
Не се притеснявай. Имат много поръчки и е нормално да има забавяне. Аз получих SMS и за втория Самсунг за 26.11.
Кой Самсунг сте взели , С8 ли , който беше на 699 лв . И аз го исках , но за него закъснях .

# 1 609
  • София
В Технополис все още има намаление на някои стоки - мъжът ми отиде да взима сушилня, след като нашето тъпо АЕГ, за което изсипахме куп пари преди 8 години се развали за втори път, този път необратимо.

# 1 610
Ние днес поръчахме конвектор от емаг. Дано е читав...

# 1 611
  • Буркина Фасо
[quote author=Милена Чолева 604748 link=topic=1067451.msg37758246#msg37758246
[/quote]
Кой Самсунг сте взели , С8 ли , който беше на 699 лв . И аз го исках , но за него закъснях .
[/quote]
абе цветен талавизор Самцунг  Laughing

# 1 612
Да, S8 за 699.99 лв.За мой късмет успях да поръчам два, но не ми прие двата наведнъж, а в две отделни поръчки.

# 1 613
+ 2год по 50лв такса 😂

# 1 614
Тези 20% намаления в ДМ важат ли за артикули в промоция, т.е. промоционалната цена сваля ли се с още 20%?
Важи и за намалени вече артикули. Но не може да се комбинира с талоните за отстъпка и намаление за рожден ден.

А когато имаш рожден ден  намалението важи ли и за намалените неща и само в деня на РД ли е?

# 1 615
важи и за намалени неща. Важи от понеделник до неделя в седмицата, в която е рождения ден

# 1 616
  • София, Лагера
В Медея бяха на намаление продуктите: 30% на Галеник и 25% Лиерак, които мен ме интересуваха. От 90 лв на 60 лв кpема, съответно от 130 на 100 серума (приблизително). На няколко крема си е над 100 лв отстъпка, а аз по принцип само тези продукти си ползвам, не съм ги купила заради намалението. Биодерма видях, че имат 25% също. Видях, че имат намаление на Буржоа и имат разни неща, но не съм се заглеждала.

Днес купих на майка ми шевна машита от Зора с 20% отстъпка. Тъкмо навреме се развали нейната Simple Smile))

Не знам дали споменах, че от 30те % на Златна рибка забърсах няколко маски и шампоани за цялата фамилия Simple Smile

Иваче съм голяма патка! Поръчах онзи ден няколко чифта обувки, но забвавих да въведа промо кода за черния петък. Така че съм си ги поръчала на стандартна цена. Вече са шипнати, няма де да ида. Здраве да е Simple Smile 

# 1 617
  • някъде
Здравейте, поръчах три неща от Емаг и сега остава да чакам и да се надявам да ги получа.
Харесах едни боти в Обувки бг, но никога не съм купувала от тях и не знам дали да рискувам. На Jenny Fairy са и излизат към 50лв. Някой, ако може да помогне с информация?

# 1 618
  • София
ММ си е купувал обувки от обувки. бг и остана доволен.

# 1 619
И аз съм купувала няколко пъти от тях - обувки и чанти, различни марки. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт