Спам тема (излейте си...душичката) от 8.10 до когато

• 18 430
  • 831
  •   1
Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Хах, Янче, едно събиране бяха правили Искам да кажа и бяха качили някое и друго фото, та го мярнах Simple Smile
Накачулен от палави каки и лели ли?! Mr. Green

# 91
  • Варна
НапраО си нямаш идея 😁

# 92
  • Тра-ла-ла
НапраО си нямаш идея 😁
Така е когато има само 1 петел в курника Laughing

# 93
Мноу тихо в курника, пИтела да не е в отпуска или в тенджерата под налягане ?

# 94
  • Тра-ла-ла
В темата със сигурност има 1 петел, щото сме го виждали на снимка. Ама за другите, дето претендират, че са от мъжки пол - не сме сигурни дали са такива Mr. Green

# 95
В темата със сигурност има 1 петел, щото сме го виждали на снимка. Ама за другите, дето претендират, че са от мъжки пол - не сме сигурни дали са такива Mr. Green
Права си! Официално един Онзи само кукурига Laughing

# 96
  • Euskal Herria
Хах, Янче, едно събиране бяха правили Искам да кажа и бяха качили някое и друго фото, та го мярнах Simple Smile
Накачулен от палави каки и лели ли?! Mr. Green
Их, пропуснала съм. Ей на, Хайчето е с връзки, видяла е Wink
Ама щом пише Онзи, значи е оцелял сред срещата Simple Smile.

# 97
На мен до сега ми слагаха SSD на компютЕра, та мълчах по принуда Laughing

# 98
  • Euskal Herria
Честито! Simple Smile
В неделя правихме това упражнения на моя лаптоп. И въпреки това, ще се наложи да се огледам за нов.

# 99
  • Тра-ла-ла
Леле, Елтън Джон прави прощално турне из Европа. Умирам, че няма да идва в БГ. smile3550

# 100
  • над кукувичето гнездо
Огледай се за дати на близки и удобни дестинации - Гърция, Румъния, Унгария, Италия...с нискотарифен полет и резервация за нощувка по отрано се получава сравнително икономично.
Дно не е като преди години прощалното на Скорпиънс тук. Народът се изби да посети прощалния им концерт, пък миналата или по-миналата направиха още един, който нямаха очи да нарекат прощален. Голяма смешка.

Аз сега чакам Годсмак и януари евентуално Аморфис.

# 101
Зависи колко е стара машината, Янче. При мен и вкъщи на лаптопа беше достатъчно едно SSD и сега Фърчи, а в работата пък хич не ми се искаше да подменям цялата машина, щото е обвързано с много повече настройки, най-вече на ел. сертификати и всичките салтанати да бачкат с необходимите сайтове и т.н., пък и що да плащам нов лиценз за Windows. Иначе новото си е ново и моят шеВ беше така добър да ми отпусне средства за чистак нова машина, ма аз нИ ща... Laughing

# 102
SSD да го четем като сингъл солид дикС ли ? Епа щом е имал нужда комПутера ти Кико от такъв драйв да му се инсталира - ми добре, важното е да си мноУ доволна Wink
Кико видиш ли, шефа иска да ти инсталира нещо ню а ти се дърпаш !
Ах ти палавницо, знаеш на какво да заложиш - старо но работщо ! Wink

Джу, Елтън Джон не го аресвам, така че турнето му  изобщо не го отчитам !

# 103
  • Тра-ла-ла
Огледай се за дати на близки и удобни дестинации - Гърция, Румъния, Унгария, Италия...с нискотарифен полет и резервация за нощувка по отрано се получава сравнително икономично.
Дно не е като преди години прощалното на Скорпиънс тук. Народът се изби да посети прощалния им концерт, пък миналата или по-миналата направиха още един, който нямаха очи да нарекат прощален. Голяма смешка.

Аз сега чакам Годсмак и януари евентуално Аморфис.
Елтънчо отдавна беше заявил, че спира концертна дейност. Че даже се учудих, че е започнал 3 годишно прощално турне. Най-близо са Чехия, Австрия и Италия.  За Чехия всичко е разпродадено. Билетите в Италия сa на цени 120лв и 380лв. За Австрия цените са 240-600лв Crazy  То ще ми излезе дявол и половина, пък и да тръгна сама нанякъде. В БГ бих дала до 200лв за билет....май ще си му щипя бузките през телевизора Tired

И аз така се засилих на Форинър. Викам си стара група - днес правят концерт, утре се пенсонират. А те всяка година си идват на почивка у нас Laughing Казвам очвика, щото ич не си дадоха зор на концерта и бис нямаше. Като читалищно изпълнение.

# 104
SSD да го четем като сингъл солид дикС ли ? Епа щом е имал нужда комПутера ти Кико от такъв драйв да му се инсталира - ми добре, важното е да си мноУ доволна Wink
Кико видиш ли, шефа иска да ти инсталира нещо ню а ти се дърпаш !
Ах ти палавницо, знаеш на какво да заложиш - старо но работщо ! Wink

ДикС, да, Лане Laughing ... виж как знаЙш, старо и работещо!

Общи условия

Активация на акаунт