Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 311
  • 623
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много съм доволна от избора на Александра

# 106
  • Вестерос
Тъкмо гледам как се смяха на Радилена, че не знае , че ер голям и Ъ е едно и също, иначе имала 6 на матурата по български език ScreamScream

Прав е Дидо, че е несъобразително, че другите спят, а те викали. Хубаво й го каза на Ванята, която пак опита да се оправдае.

# 107
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много съм доволна от избора на Александра
И аз,защото е от по-прикритите участници и нямам никаква идея на кой симпатизира,кой й е приятел и най-важното,кой иска да прати на дуел.
Какво се е случило на Роси и крака?

# 108
  • Бургас
Александра дали не би повторила избора за ратаи на Нури? Няма да е зле. Пък и сама го каза на Нури: "Сгреши в избора на дуелист". Хриса гори май пак...

# 109
А дано Хриса да бъде и ратай, и дуелист тая седмица. И да отпада вече, че не се трае.
Много се надявам Алекс да се справи добре с фермерството, най-симпатична ми е от жените.
Битката с калта беше много готина.

# 110
  • London
Росица как ще я кара така с този крак? Ми тя на дуел е пътник.....

Христина ще е на дуел тази седмица.

И тате Ивайло почва го гледам да схваща каква е Христина, като я видя да се усуква преди на Нури като беше ратай, сега на Дидо се пробваше.....ще схване той каква лисица е. Жена му я гледах вчера по тивито и тя да не остане по-назад се определи за малка палавница, която е далече от светица та явно в тяхната фамилия е нормално да се хойка. Та това обяснява доста неща....

Познах за Митко хи-хи, забавен ми е на мен той. Сякаш предпочитах него да видим като фермер.

Очаквам и Георги да стане ратай....стига се е въртял тоя лисугер де що му отърва, да иде малко в обора.

# 111
Много е нагла Христина значи! Докато си тъпчеше устата с бургерите поръчани и спечелени от Роман,  държеше сметка на Милена, че го е подкрепяла и в същото време жалеше Цецо.  ooooh!
Много се надявам Александра да я прати на дуел.

На историята за дядо Петко и аз се разплаках. Не бях я гледала в началния епизод.

# 112
  • гр.София
Мисля си, че Александра ще се справи с ролята си на фермер. Кого ще прати на ратайския бряг- идеални са ми Ивайло и Христина и Христина на дуел.
Може и Митко ратай, пак с Христина. Изобщо всякакви комбинации с Христина са ми идеални:)

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Смятам,че ще се справи.Никой не дразни,оставам с впечатление,че всички я харесват и никой няма да иска да й проваля седмицата.
Ивайло няма да е ратай,защото разбира от строене на дървении и ще й е необходим.По същата причина -Нури,Александър.
От жените - хм? Радка и Ваня бяха единствените против Алекс за фермер(ако следваме линията на отмъщението),Христина е чудесен кандидат за дуел.Все си мисля,че ще избере ратайка от Тукашните,която ще изпрати и на дуел.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 19:07 от Adoralova

# 114
С глас се смях на битката с калта. Александра победи заради сутиена и не беше честно (шегувам се).

Интересно ми е дали ще е добър фермер.

# 115
В калната игра Митко ми приличаше на фигурка на Буда. Таман се "тюхках" , че не е честно, щото той е два пъти колкото Алекс и ще пренася повече кал, а тя взе, че го победи. Харесва ми фигурата на Алекс, хармонично тяло има. Дано има повече такива забавни игри, много ми хареса.
А Радка пияна ли беше с този ер голям, не можах да разбера. Ама аз кво разбирам, като не съм била на матура по български, едно време се освобождавахме при общ успех над 5, аз имах 6, разбира се. Stuck Out Tongue

Хриса не знае какво иска, милата. Ще държи сметка за предпочитанията на Милена, ха... И като почне да се заканва какво ще направи на този или онзи, същи Варсамов, че и отгоре, пффф, гадно ми е да я гледам, дано не е още дълго. То това знае само да фучи, може да си противоречи, но е толкова тъпо, че не се усеща ли, не знам, непоносимо същество.

# 116
  • тук и там
И на мен най-симпатична и свястна ми се струва Александра от жените .След това-Росица,но със този крак и аз нещо не я виждам на дуел скоро.Хриса даде нагледен пример какво е да си "фурнаджийска лопата".(любимият и израз   последно време във фермата).До преди 5 минути плю,обижда и т.н -и изведнъж "да плеснем с ръце,па да се прегърнем".Александра ми се  ще да повтори  избора за ратаи от миналата седмица - Христина и Роман,защото те са ми най-неприятни,но да видим...

# 117
  • Калгари, Канада
Аз очаквам да сложи Хриса и Георги за ратайството (освен ако не спечелят имунитет, което е малко вероятно според мен) и после да прати Хриса.
После очаквам Хриса да дръпне Роси, че да си покаже колко струва.

# 118
Напоследък не ми остава време да гледам, но следя предаването чрез темата.
Снощи, заспивайки, успях само да гледам излагацията на Радка за азбуката. Отличничка била значи. Добре че не ѝ се падна тази игра на дуела. Още щеше да си търси ъ-то. Rage

Радвам се, че Александра е станала фермер на седмицата. Така ще добия по-добра представа за нея. Дотук ѝ симпатизирам напълно, но понякога във фермерската седмица лъсват разни скрити заложби. Wink

Дидо нещо много ѝ се връзва на Хриса. Гледам кажи-речи всяка серия се надвикват. Дано да я пратят пак ратайкиня. Може и с него. Yum

# 119
Силно грозно впечатление ми направи Ваня как уж хванати за ръчичка с Алекс, ама бързаше първа първа да гласува против нея за фермер, само и само да и върне. То дори Алекс се учуди... Хриса и Симеон ратаи.

Общи условия

Активация на акаунт