Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 312
  • 623
  •   1
Отговори
# 120
Да, Ваня освен злопаметна се оказа и отмъстителна.
Роман се закани по един или друг начин да станел фермер на седмицата.  Thinking Аз се сещам само за три начина, които при него така или иначе не работят. Ако ще на челна стойка да застане, дойде ли време за гласуване нито емигрантите нито тукашните ще го подкрепят. Сам си е виновен, де. Поне до обединението можеше да не се прави на вълк-единак.

# 121
  • София
После очаквам Хриса да дръпне Роси, че да си покаже колко струва.
Дано Росица е защитена от дуел тази седмица, че с този крак е най-лесната мишена.  Rolling Eyes
Христина се омазва все повече с всяка изминала минута, даже не зная как е възможно да е толкова зле... Ваня също става все по-голямо разочарование за мен.
Ивайло помагаше ли на някого на дуела, че не мога да си спомня?  Thinking

# 122
Ей, големи преструвки, големо нещо. Как пък от едно филмче Христина "прозря", че чак се извини. То понеже е много трудно да се сетиш защо аджеба някой отива да работи и живее в чужбина. Пълни дивотии.
А това, което чух за аборта, който сама била предизвикала, ме изуми. Напълно безотговорно поведение, а ако не е потърсила лекар след това, не знам, нямам думи.

Аз също мислех Ваня за по-добър човек, направо се изложи с такова поведение, характерно за детската градина.
Роман никога няма да стане фермер, отсега да си знае Simple Smile

# 123
Мисля ,че Христина и Георги или Симеон ще са ратаите .Хриса ще иде на дуел с Милена  Mr. Green

# 124
Не само че няма да е фермер , Роман, но ако стигне по някакъв начин до финал, фермерите няма и да гласуват за него.

# 125
  • София
Роман сам се закопа - държи се като дете, не мисли в перспектива. Не е никакъв играч. А след дуела се видя, че не е и никак силен съперник.

# 126
  • София
Ако Росица е на дуел, което не ми се вярва да е скоро, продукцията би трябвало да избере игри, в които да може да участва. Пък няма да е лошо една седмица да не са силови игрите, ей така за разнообразие.

# 127
  • London
Сигурно ще има седмица имунитет, а ако положението беше много сериозно предполагам, че дисциплинарно щяха да я отстранят от проекта. Няма как да куцукаш до финал.....поне така си мисля де.

И според мен Христина ще викне Милена и Милена ще е аут. Христина за жалост, който и да викне, няма да си иде.

# 128
Здравейте,
В един от епизодите Лили запя една песен, която много ми хвана вниманието, обаче никъде не мога да я открия.. 😔 ето част от текста “има една стара приказка казват старите не забравяй”
Ще се радвам много ако някой я знае ☺

# 129
Сигурно ще има седмица имунитет, а ако положението беше много сериозно предполагам, че дисциплинарно щяха да я отстранят от проекта. Няма как да куцукаш до финал.....поне така си мисля де.

И според мен Христина ще викне Милена и Милена ще е аут. Христина за жалост, който и да викне, няма да си иде.
Предполагам че поне за една седмица, Роси ще е защитена от дуел и така и трябва.
За Хриса не съм много убедена че е толкова силна.Тя е нервна и  избухлива и точно това ще я провали.

# 130
Да, ама Иван и Андрей ще я подкрепят, защото такъв простак изпуска ли се?

# 131
Миналата година Мышо беше уж контузен, ама го пратѝ Алек-сълзата ратай и дуелист. Колко е бил контузен Мышо - това не е ясно, ама все пак... И аз се надявам да не закачат Роси няколко дни, докато ѝ мине.
Аз мисля, че Хриса би дръпнала по-скоро Лилето, но да видим първо кои ще са ратаите, де.

# 132
Aлекс, Алекс президент People Dancer Със сигурност фермерството и ще е успешно, мъжете я одобряват като разумна и възпитана,от жените само тройката Х+В+Р може да и създаде грижи, щото от тях по "убави нема". Дали Алекс ще намери сили да прати Хриса ратай(ако не вземе имунитета) , за което смъмри Нури? Големи защитници извади Хриса - Ваня пред Дидо, Ивайло мънкаше "незнам, незнам..." когато някой го пита одобрява ли такова поведение... Да видиммм....нямам идея кой ще прати от мъжете, защото Симеон вече беше ратай и няма да е добре ако го "завторят".
Ивайло като обвиняваше Гошо в лицемерие и въртеше интрижки с Роман , може ли да обясни как съчетава върлия си антикомунизъм(няма лошо, пострадал е) с женитбата си за баш любимката на Тато? Като си спомня как Иван и Тодорчо Славкови  лепяха ръце по циците и , какви интервюта даваше, че носила баници на ТЖ...  не е ли лицемерие да мразиш строя , но да обичаш една от любимките му?
И друго ме озадачи, рядко слушам приказките на И+А, но вчера Андрейчо много опрости историята, бе. България вървяла напред след освобождението, защото народа имал национален идеал да събере всички българи в една държава. И като не станало , нямало вече идеал. Сега пък съвсем...Та се подсетих за холандци, шведи, унгарци , поляци , които не са  имали идеал "да се съберат" какво ги е движило напред, та винаги са били пред нас? Не може ли национален идеал да стане да си оправим правосъдието , здравната система.... идеал да стане почтеността, а не връзкарството? Трудно ли е? Май е трудно, докато все ни връщат назад с носталгия по соца или Македония или Бг на три морета. И масовото кръщаване с което се хвали Андрей на мен не ми харесва , нещо Мун, нещо пиар , но пък народа тича и се включва. Мислих,че кръщаването е съкровен акт , само за семейството, но явно греша.
Вчера ми хареса Митко, коректен, умерен.... да не говорим какъв сладур беше омазан с кал ..точно малък Буда. Дано не излезе разочарование и той, че вече на пръстите на едната ръка ги броя симпатягите.Mask

# 133
Много ми се промениха настроенията и на мен за участниците от началото до сега. От Жените от началото харесвам Алекс, дано не ме разочарова тази седмица. Затова пък Роси извървя в очите ми огромен път и сега ми е другата любимка. При мъжете ми е по-сложно. По принцип съм си за Георги, заради познанството ми с него, но играта му леко взе да ме дразни. Но пък е играч, признавам му. Друг е въпроса дали тактиката ще сработи. Започнаха да го усещат. Другият играч Ивайло също му подлива вода.

# 134
  • London
Много ме съмнява Ивайло да вярва, че ще стигне далеч. Според мен не иска да излиза повече за да виси около Христина, че е захапал. Видя той, че и Митко го стовари и Нури....няма да я бъде, ясно му е.

Общи условия

Активация на акаунт