Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 299
  • 623
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вчера не разбра,Милена харесва ли го Роман,не го ли харесва  ThinkingСлед подкрепата и буйната радост на дуела,първа гласува да не е фермер.Нещо не ми е ясна играта ѝ.
Тя може да го харесва и в същото време да смята, че не става за фермер. А може просто да е предпочела да остане той, вместо Цецо. Моите предпочитания бяха същите, без да харесвам никак Роман, просто на принципа за по-малкото зло.

п.п.И много молА,като пишете,да не използвате ер голям  Naughty.Той не служи за нищо,само така е сложен в азбуката. Mr. Green  Joy
Аз го слагам само и единствено за красота, ей така - Ъ, да ми е хубавко. А и защото имам шест по БЕЛ и не е като да не ги разбирам тези работи.  Laughing

# 151
  • Sofia
За красотЪ става  Naughty

Милена може и да мисли,че няма да е добър фермер,ама знам ли,пак ми е мътна някаква там...

# 152
  • София
Ъъъъ... ще се чуе какво е, рано или късно.  Laughing

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 21:20 от Reinа

# 153
  • Sofia
Тц тц тц,иска Хриса да се хармонизира,те с Радка я слагат  Joy

# 154
Радвам се че Роси е имунизирана и че Симо спечели.
Сега от жените две са с имунитет.
Ох искам Хриса в обора с Гошо.
И точно това се случва.
Обаче си пролича че на Андрей не му стана приятно че безценната им находка е отново ратай и явно дуелист.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 21:33 от djoleva

# 155
  • София
Евала бе Алееекс. Много ми харесва това момиче - ясно, прагматично и честно. Айде психопатката да изчезва

# 156
  • Вестерос
Виждате ли Хриса колко я е страх да отиде на дуел. Хич не вярва , че може да бие някоя от другите.

Какви бяха игрите, че изтървах и кои са имунизирани?

# 157
  • Sofia
Държаха зелка между две опънати въжета,стъпили на тънка летва.

Милена и Симо спечелиха.И Роси,заради контузията.

# 158
  • София
Вчера не разбра,Милена харесва ли го Роман,не го ли харесва  ThinkingСлед подкрепата и буйната радост на дуела,първа гласува да не е фермер.Нещо не ми е ясна играта ѝ.

Иначе другото сте го обсъдили.
Ваня-за пореден път раочарование.Хриса си е Хриса.Роман и аз не го виждам как точно ще ста не фермер.
Митето ми е симпатичен-харесва ми чувството му за хумор.
Хриса не знам дали искам да е ратай.Като нищо ще викне Роси на дуел,нищо,че е контузена.

п.п.И много молА,като пишете,да не използвате ер голям  Naughty.Той не служи за нищо,само така е сложен в азбуката. Mr. Green  Joy

# 159
  • London
И аз не го разбирам това да не искаш да ходиш на дуел, ми заради това са там. Не разбраха ли, че такива без дуели като Калоян от миналия сезон си губят само времето три месеца и шанса за победа е нулев.....

# 160
  • София
Много ми харесва лидерството на Александра.
А Христина чак ми е желка... съветваше Радка да съсипе Нина преди дуела ама сега за нея други правила важат. Щяла да бойкотира, но Александра хубаво не ѝ се върза. Сега само не знам как си мисли, че ще обърне палачинката толкова лесно с последния завой в настроенията...

Ваня е спортист и пуши! Бляк!

Хареса ми как всички си се изкефиха на задачите и колко добре бяха разпределени, евала на Алекс!

# 161
Кои са ратаи тази цедмица?

# 162
  • София
Христина и Георги.

# 163
Браво на Алекс! Благодаря ти.

# 164
Брилянтна Алекс! Как спокойно , с достойнство и аргументирано смачка Хриса. Направо и каза в очите , че не я искат във фермата. А Ивайло мълча навел глава , ама после :"Ела бебе, кажи какво става".Mask Обаче Хриса си мисли, че ще обърне играта и ще промени дуелиста, почна с подмазването. Хубав развой, колкото и на Андрей да не му аресА.
Милена си знае,че ще е дуелист и май започна да предава опит и знания на Симеон. Дожаля ми за него, разпиляването на задружния род го е накарал да порасне рано, рано. Винаги е сериозен, няма го в него лекомислието на 20 годишните. Понякога не оценяваме щастието да сме със семейството си, но като гледам Симо , разбирам, че е истински късмет да сме накуп, да е шумно и мръсно, но да сме  заедно.
Митака явно е добродушен, на Дидовите подхвърляния, че е як само каза: "Ми какво да направя."Smiley
Ох, дано Хриса е дуелист и си замине, дано, дано....

Общи условия

Активация на акаунт