Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 288
  • 623
  •   1
Отговори
# 135
постъпката на Нури от снощи ме усмихна, нещо дребно, но толкова много за Роси

# 136
Aлекс, Алекс президент People Dancer Със сигурност фермерството и ще е успешно, мъжете я одобряват като разумна и възпитана,от жените само тройката Х+В+Р може да и създаде грижи, щото от тях по "убави нема". Дали Алекс ще намери сили да прати Хриса ратай(ако не вземе имунитета) , за което смъмри Нури? Големи защитници извади Хриса - Ваня пред Дидо, Ивайло мънкаше "незнам, незнам..." когато някой го пита одобрява ли такова поведение... Да видиммм....нямам идея кой ще прати от мъжете, защото Симеон вече беше ратай и няма да е добре ако го "завторят".
Ивайло като обвиняваше Гошо в лицемерие и въртеше интрижки с Роман , може ли да обясни как съчетава върлия си антикомунизъм(няма лошо, пострадал е) с женитбата си за баш любимката на Тато? Като си спомня как Иван и Тодорчо Славкови  лепяха ръце по циците и , какви интервюта даваше, че носила баници на ТЖ...  не е ли лицемерие да мразиш строя , но да обичаш една от любимките му?
И друго ме озадачи, рядко слушам приказките на И+А, но вчера Андрейчо много опрости историята, бе. България вървяла напред след освобождението, защото народа имал национален идеал да събере всички българи в една държава. И като не станало , нямало вече идеал. Сега пък съвсем...Та се подсетих за холандци, шведи, унгарци , поляци , които не са  имали идеал "да се съберат" какво ги е движило напред, та винаги са били пред нас? Не може ли национален идеал да стане да си оправим правосъдието , здравната система.... идеал да стане почтеността, а не връзкарството? Трудно ли е? Май е трудно, докато все ни връщат назад с носталгия по соца или Македония или Бг на три морета. И масовото кръщаване с което се хвали Андрей на мен не ми харесва , нещо Мун, нещо пиар , но пък народа тича и се включва. Мислих,че кръщаването е съкровен акт , само за семейството, но явно греша.
Вчера ми хареса Митко, коректен, умерен.... да не говорим какъв сладур беше омазан с кал ..точно малък Буда. Дано не излезе разочарование и той, че вече на пръстите на едната ръка ги броя симпатягите.Mask
Ееееее,това с масовото кръщаване,много ми хареса !Точно някакъв пиар.И според мен кръщенето си е съкровен акт !Андреевска му работа !

# 137
Много ми се промениха настроенията и на мен за участниците от началото до сега. От Жените от началото харесвам Алекс, дано не ме разочарова тази седмица. Затова пък Роси извървя в очите ми огромен път и сега ми е другата любимка. При мъжете ми е по-сложно. По принцип съм си за Георги, заради познанството ми с него, но играта му леко взе да ме дразни. Но пък е играч, признавам му. Друг е въпроса дали тактиката ще сработи. Започнаха да го усещат. Другият играч Ивайло също му подлива вода.
Слънце, моля те, щом го познаваш лично, да кажеш (ако искаш) в кое точно "играе". Аз също му симпатизирам и не възприемам голяма част от нападките към него в тази тема. Виждам, че е краен по въпроса за емиграцията. В това ли му се изразява лошотията? На мен не ми пречи мой приятел да има крайно мнение по дадена тема, което се различава от моето. Просто не закачаме тази тема и толкова. Във Фермата тази тема е основна и се засяга нарочно и режисирано, затова стават и част от конфликтите. Нямам възможност да следя внимателно предаването, може някои неща да ми убягват. На мен той ми изглежда мъж на място. Не знам, може и да греша.

Какво е направил Нури за Роси?

# 138
  • Велико Търново
Направи й патерици.

# 139
  • София
постъпката на Нури от снощи ме усмихна, нещо дребно, но толкова много за Роси
О, да, вярно. Щях да го отбелязвам и аз, но забравих. Беше страшно мил жест.  Heart Eyes

# 140
А на нея какво и е на крака?

# 141
Ама то изобщо дали ли са как се е наранила Роси.
Аз уж гледах ама нещо не съм видяла.

# 142
  • София
Не, не дадоха. Само казаха, че го била изкълчила на прибиране от дуела.

# 143
От това, което знам за Георги той е едно много точно момче. Не ми е приятел близък, но съм общувала с него, защото едната му първа братовчедка ми е най-добре приятелка. Не мога да кажа в дълбочина какъв човек е, защото не го познавам достатъчно. Но аз лично не съм забелязала да е толкова краен на тема емиграция. Може пък да е станал, кой го знае. Винаги ми е правил много добро впечатление като човек, обаче в шоуто си личи че има тактика. Което, не е лошо. Все пак е игра.

# 144
Ще бъде веселба ако Алекс прати Хриса и Ивайло ратаи Grinning Иначе Ивайло много целенасочено плюе по Георги- той сам си каза, че за него той е най-голямата конкуренция...

# 145
Христина си се разплаква по като по поръчка, за удобство. Много и личи, че е инструктирана от продукцията. Много плоско.

Георги и той прилича на инструктиран, но при него може да е чиста хитрост и стратегия. Знае, че ако държи крайната патриотична линия ще се задържи по дълго. А той е играч влязъл за победа.  Наясно е защо е избран да участва, до къде само селите и какво се очаква от него.

# 146
  • София
Ох ,Митя е голям сладур! Никой да не ми го пипа! Simple Smile
Хич не му трябва да става фермер,да си стои така в сянка,да е всеобщ любимец,само по-далеч от Хрис,че да не изпусне някое междуметие Simple Smile
Колкото до Александра-не можах да я харесам.Да,мила е ,интелигентна,културна,забавна на моменти,но нещо има в нея,което дори и не мога да разбера още,което не ми допада.Вероятно ще е добър фермер,ще запомни задачите,ще ги разпредели добре и от там насетне ми се вижда малко като дружинна ръководителка.Няма го онова нещо в нея,което да я направи добър стратег и интересен играч,защото това все пак е игра.

# 147
  • London
От това, което знам за Георги той е едно много точно момче. Не ми е приятел близък, но съм общувала с него, защото едната му първа братовчедка ми е най-добре приятелка. Не мога да кажа в дълбочина какъв човек е, защото не го познавам достатъчно. Но аз лично не съм забелязала да е толкова краен на тема емиграция. Може пък да е станал, кой го знае. Винаги ми е правил много добро впечатление като човек, обаче в шоуто си личи че има тактика. Което, не е лошо. Все пак е игра.

Това е прекалено повърхностно познанство за да схванеш какъв е даден човек и да можеш да го прецениш.

# 148
Аз не казах, че ми е близък приятел. Но го познавам и имам някакъв поглед над характера му и ми е симпатичен.

# 149
  • Sofia
Вчера не разбра,Милена харесва ли го Роман,не го ли харесва  ThinkingСлед подкрепата и буйната радост на дуела,първа гласува да не е фермер.Нещо не ми е ясна играта ѝ.

Иначе другото сте го обсъдили.
Ваня-за пореден път раочарование.Хриса си е Хриса.Роман и аз не го виждам как точно ще ста не фермер.
Митето ми е симпатичен-харесва ми чувството му за хумор.
Хриса не знам дали искам да е ратай.Като нищо ще викне Роси на дуел,нищо,че е контузена.

п.п.И много молА,като пишете,да не използвате ер голям  Naughty.Той не служи за нищо,само така е сложен в азбуката. Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт