Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 215
  • 623
  •   1
Отговори
# 420
Ивайло обаче си свършва задачата и не се включва повече в нищо.
Другите помагат, преразпределят се , той не.Само неговото.
Ама перфектно я направи, браво на него и на Алекс!

Да перфектно е.Умее доста неща.
Но..свърши, изкъпа се , скара се с Жоро и докато другите се мъчеха на къщата, той се размотаваше , а всяка ръка беше нужна.

# 421
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ивайло каза,че Георги върши 2 неща и държи всички(включително и ние) да знаем какво е свършил..да не се мине да работи,а никой да не го отрази.И моето впечатление е такова - театри за пред публиката с цел да трупа активи и гласове за финала.Не го харесвам Георги и толкова.
Иначе е прав за Христина,невероятно нетърпимо същество.

4т за тежести,5т алманах - Лили има шанс.

# 422
Много отдавна го усетихме и ние в темата какво актьорче е Георги. Пълен позьор е.

# 423
  • София
Епизод от 12.10.2018

# 424
  • София
Да, ама Лили може и да не стигне до петата игра.

Ивайло го друса някакво тийн увлечение май.

Браво на Алекс за добрата седмица.

# 425
  • Варна
Много отдавна го усетихме и ние в темата какво актьорче е Георги. Пълен позьор е.

Наред с него е Христина, Милена, Ивайло.

# 426
И и А с какви блузки са - със симпатични кученца.
Мечета са.  Simple Smile На Ралф Лорън.

https://www.google.ie/search?q=polo+ralph+lauren+bear+wool-blend … =1498&bih=711

Гледам, че Лили почти е догонила Христина в анкетата. Освен да ѝ стиснем палци в неделя и както пишеше на една от тениските на Христина:" Keep calm and кот' тако'а". Лили така или иначе трудно ще стигне до финала, а Христина все някога ще си намери майстора.
Ох, как ми се иска да я опухат в неделя.  Twisted Evil 

# 427
Май дотук наистина седмицата под управлението на Алекс беше най-добра.
Не чух Георги да се хвали със свършената работа. Ако не беше тегавият чичка да му дудне, едва ли изобщо щяхме да чуем нещо за работите на Гошо. Гошо не е зидаро-мазач, Иво да му беше показал как се прави, вместо да се кара.
Игрите в дуела... много акробатични-циркови - ходене по греди, по ленти!!!... И това топче в купа без дъно, докато се катерят по някакви дървении, изобщо не ги виждам - и двете. Дано Лили успее на битката с тежестите, та да има пета битка, дано успее да победи онова нещо.
А за висенето на греда - мисля, че Хриса по-добре ще се справи, уж я болели ръцете, ама е видимо по-жилава от Лили, по-лека, което също е важно.

# 428
  • London
Вчера гледах отгоре-отгоре, нещо започва да ми става скучно. Единственото човешко и приятно беше емоционалният кадър на Александър.

# 429
Аз все повече си мисля, че Лили няма шанс на нито една от игрите, единствено само алманаха, но така няма да се стигне до него. Даже и за тежестите Христина дет се казва от злоба ще успее да я надвие. Дано все пак си намери майстора и то възможно най-скоро.

# 430
  • Видин
Аз все повече си мисля, че Лили няма шанс на нито една от игрите, единствено само алманаха, но така няма да се стигне до него. Даже и за тежестите Христина дет се казва от злоба ще успее да я надвие. Дано все пак си намери майстора и то възможно най-скоро.

Христина силово изглежда по-издържлива от Лили, но от друга страна погледнато Христина е лесна за разконцентриране, трудно и е да мисли и да се събира, когато е под напрежение, това може да и изиграе лоша шега. Лили пък е по-тихичка, по скромничка.. Но пък за сметка на това е по концентрирана(мое мнение). Те и близначките уж бяха тренирани, силни.. Пък видяхме какво стана с тях. Мисля, че Лили сгреши с подреждането на 4тата и 5тата игра, можеби трябваше да ги размени, но ще видим. Тихите води са най-опасни, казват хората😁😁
До тук във нито една седмица Хриси не е имала конкретна задача за изпълнение, тя все минава между капките и все най е недоволна след това.

Аз заставам твърдо зад Лили, ще стискам палци дори и на краката, пък да става каквото ще става!

# 431
Най-хубавото от епизода за мен - Гошо казва на Роман:"Ти си екстремно тъп".На Роман му харесва и двамата се заливат в смях. Роман ме впечатли с "трудовата си биография".  От 14 годишен се труди и се е научил кога да се пести, за разлика от Нури, който има ли работа не спира. И на техния фон Йвайло наистина се оказа тегав дядка.Ама как страдаше ,когато одумваха Христина😁 , затова се разкрещя и на Георги.Самовлюбен дядка.Щял да ги набие .... за какво?Момчетата работят, забавляват се, само защото не му харесват любимката... бая народ ще трябва да набие от форума, фейса....Абе пълна излагация ,да беше си стоял при Аня, можеше някоя да и завиди, а сега става за смях.
Аз казАх ли, че Лили няма да разбере игрите,сама си каза за 2 рата,че не и е ясна. И алманаха трябваше да е 4 та игра, до 5 та я стигне,я не. И някой да и върже косата, да не се оплете, че и злополука да имаме. Голяма мъка е да искаш победа за някой и да виждаш,че не полага усилия. Ще ми трябва нещо по силно от валерианче, май.

# 432
   Не харесвам и двете жени - Христина и Лили. Искам да отпадне Лили. Не мога да я слушам и нищо не прави.

А пък Христина - има психически проблем тази жена. Постоянно вика, псува и дразни всички. Но предпочитам Христина пред Лили.

# 433
  • русе
Лили само може да пее.
Друго какво прави в Фермата?!
По-едричка е от Хриса и по -бавна ,лежерна...

# 434
Лили, както и останалите , ни ги показват за определени моменти.Никой,освен Радилена и Ваня, не казаха, че Лили не работи.Впечатлението може да е напълно погрешно.А и както каза Лора Монова "До тук във нито една седмица Хриси не е имала конкретна задача за изпълнение, тя все минава между капките и все най е недоволна след това", за разлика от Лили. Пък и предпочитам Лили пред раздаващата "справедливост" и "пазителка на морала" Христина.

Общи условия

Активация на акаунт