Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 189
  • 623
  •   1
Отговори
# 480
Djoleva, все се каня да ти пиша, че много от мненията ти са все едно аз съм ги писала.

# 481
   Преди малко, докато обядвах, дадоха два пъти промото на битката тази вечер. Вижда се, че Лили много добре се справя с битките, а Христина два пъти изпусна топчето и стана нервна.

# 482
Благодаря Ви нощни птици!😊  Сега ще ми е още по интересно довечера!😉
 А не Ви ли прави впечатление,че след първия скандал с ритане и блъскане Хриса повече не е избухвала така? Да не сме жертва на постановка в стил "лошо момиче благодарение на труда става добро"? Като почна да обяснява на Алекс как ще се поправи и си викам - това е сценарий, тя се харесва каквата е, не показва уважение към никой , защо ще иска да се променя?

# 483
  • София
И аз.Интересно си ми е.Дори и да знам кой ще победи ми е интересно как ще се стигне до тази победа, как ще протекат самите игри, как ще се държат участниците, как ще реагират един на друг.
Това е по интересно от това кой ще победи.
Но при всеки е различно, аз говоря за себе си.
Различни сме. Ако зная предварително кой ще е победител, ще гледам без интерес и без да се вживявам толкова, колкото ако не зная. Няма да я има тръпката просто. По тази причина дори не се изкушавам да погледна спойлерите.  Grinning

# 484
  • Другата България
И аз именно заради тръпката не ги гледам и не искам да знам. Миналата година всичко четях, и редовно гледах, даже и на ЛС инфо си обменяхме ако помниш, но не помня дали ми е било интересно после да гледам, явно е било. Сега реших, че нищо не искам да знам, но пък с това нередовно гледане и особено при интрига като сегашната се изкуших. Laughing

# 485
    Христина се преструваше пред Алекс, че ще се промени и има нещо добро в нея. Целта й беше да не бъде изпратена на дуел. Такъв човек като Христина не може да се промени. Чудя се дали в реалния живот се държи по същия начин и има ли някой кой да я търпи. Има ли поне един приятел задържал се в живота й?!

# 486
Май има.Ако е вярно инфото,че е приятелка на приятел на опосумите.Във фермата пък на нея държи Караньота, Радка, Милена ....Странно ми е защо не избухва вече, но пък да е чак такава актриса не ми се вярва.Сигурно е от чистия въздух , преражда и възражда 😃

# 487
Не мисля че Хриса е искала да се промени.И според мен беше за да отърве дуела.То просто си личеше, че едвам се сдържа.
Явно е пълна с комплекси и си ги избива правейки се на яка кака.Крещи и изтерясва защото не може по друг начин да се аргументира в евентуален спор.

# 488
И аз не вярвам в "преродената" Хриса. Мисля, че всичко е заради изолацията в ратайската колиба. Няма струпване на дразнители и затова е по-кротка.
Моля някой, който е гледал по-внимателно от мен петъчната серия, да ми каже кой от мъжете ще подкрепя Хриса. Като бяха четиримата - Дидо, Митко, Роман и Георги и обсъждаха колко е тъпа и как боравела с 5 израза на кръст. ММ твърди, че Дидо казал, че ще я подкрепя, както и останалите без Георги. Нещо не мога да го повярвам.

# 489
От промото доколкото успях да видя на пейката на Хриса са : Ивайло, Радка, Ваня , и май Сашо.
Само четирима са.

# 490
И аз така си помислих, но ММ си настоява, че Дидо бил казал, че ще я подкрепя. Баш пък Дидо Neutral Face

# 491
  • София
Мери, помня, разбира се.  Hug Но и тази информация не беше свързана със спойлери.  Laughing

pip4i, този разговор беше ироничен, просто се шегуваха. Сигурна съм, че нито един от четиримата няма да я подкрепи.

# 492
  • Варна
Сашо, Ваня, Радка и Иво подкрепят Христина.
Надявам се Лили да победи и то с категорични резултати. Не ми се слуша за късмет и т.н..
Изобщо няма да ми  липсва Хриса в предаването, не ми е интересна, този тип хора ме товарят.

# 493
И според мен Дидо го каза с ирония

# 494
  • тук и там
    За Ивайло е ясно. От промото видях от мъжете Сашо да е  също на пейката ,подкрепяща Христина. Все по-странен ми изглежда на мен  той..

Общи условия

Активация на акаунт