Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 196
  • 623
  •   1
Отговори
# 465
Ето го поста за който иска да прочете:
Скрит текст:
В подобни страници постовете се “зареждат” предварително и ФБ автоматично публикува на посочените дата и час. Явно някой просто е объркал датите. Joy
скрийншотът ти е от 23:12 , предполагам снощи
постът пише, че е от преди 22 мин, а в текста пише УТРЕ ... по тази логика значи, че трябва да е днес това предаване WTF

# 466
  • Някъде там
Скрит текст:
Скрит текст:
В подобни страници постовете се “зареждат” предварително и ФБ автоматично публикува на посочените дата и час. Явно някой просто е объркал датите. Joy
[/quote]
скрийншотът ти е от 23:12 , предполагам снощи
постът пише, че е от преди 22 мин, а в текста пише УТРЕ ... по тази логика значи, че трябва да е днес това предаване WTF
[/quote]
 Дано да отпадне, но ако отпадне и после я върнат (някой  сподели ,че отпада и после ще я върнат след дуел с близначките ) ще  ужасно и нечестно спрямо другите .
Все някой да те бута и да те навира поражда много въпросителни .
Аз такова съобщение в страницата на преди обед нямам и не ми е излизало Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 11:50 от Tatti

# 467
Понеже съм Тома Неверни, докато не изгледам битката, не съм склонна да повярвам на 100% на публикацията.Не знам предаването колко по-напред е от това, което гледаме, та се замислих дали не е възможно написаното да е за някоя и друга седмица по-напред и за друга битка.

# 468
Моля спойлерите да се коментират малко по-внимателно, най-добре в скрит текст. Благодаря!

# 469
  • Другата България
Към Катрала, и всеки, който иска да прочете
Скрит текст:
Shocked doh Понеже няма да мога да гледам довечера, и от любопитство отворих спойлера за състезанието, и от още по-голямо любопитство се върнах назад, за да отворя спойлера на Джоли, и ако всичко това е вярно, то съм със смесени чувства дали съм сгрешила в преценката си и отношението към Катрала преди дни, за това едно изречение, което беше написала. Но понеже винаги съм държала на справедливостта, честността и коректността, то ще кажа следното - Катрала, ако не съм била права, то приеми извиненията ми. Не се наемам да коментирам повече, защото инфото е противоречиво, ще разберем напред в предаването какво и как се случва, но предвид ситуацията вече съм напълно сигурна, че ако първия спойлер е верен, то и втория е верен. Mr. Green И съм така  smile3505

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 11:15 от Merri_An

# 470
  • София
Момичета и аз ви моля най-учтиво да коментирате всякакви спойлери в скрит текст! Удържах да не отворя и да видя снощи, после удържах на скритите цитати, но сега започвате да си коментирате кой какви спойлери бил давал и извинения за известни спорове. Не е трудно човек да се досети.

# 471
  • Другата България
Не съм конкретизирала нищо, и спора беше заметен, не предполагах, че всички са в течение на това.
Но след като и това смятате за спойлер, ето-спойлер е.
В тази връзка пропуснах да кажа за огромния гаф на БТВ, просто....нямам думи. Истина или не, то е недопустимо такова нещо.

# 472
Аз пък чета и спойлерите и битките гледам пак с напрежение

# 473
  • Другата България
Миналата година и аз всичко четях. Тази уж се въздържам, но сега просто не се удържах Mr. Green защото довечера съм на работа. И се рових назад, и всички ги изчетох. И им вярвам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Игрите Лили добре си ги подреди, и аз мисля, че 4 и 5 трябваше да ги размени, защото до 5 може и да не се стигне. Но пък именно заради това, че в промото няма кадри от нея ме кара да мисля, че ще я има. Sunglasses

# 474
Аз пък чета и спойлерите и битките гледам пак с напрежение
И аз.Интересно си ми е.Дори и да знам кой ще победи ми е интересно как ще се стигне до тази победа, как ще протекат самите игри, как ще се държат участниците, как ще реагират един на друг.
Това е по интересно от това кой ще победи.
Но при всеки е различно, аз говоря за себе си.

# 475
  • Вестерос
5-тата битка, в случая алманаха,  избягваха да я показват, за да не знаем, че се стига до 5-та битка. Не знам защо въобще го коментирате това, че не се виждал алманаха в промото.. Имаше и други неща да пиша, но ги забравих и ще напиша само следното:

Скрит текст:
Казах ви да не подценявате Лили, знаех си, че ще издуха Христина!

# 476
  • Другата България
Всеки коментира това, което прецени. Не знам защо въобще се коментира това кой какво да коментира, след като не противоречи на правилата.

# 477
Аз ще гледам двубоя, без значение кой ще остане.На мен лично ми е интересно как ще се стигне до победата,защото точно който остава показва на какво е способен и останалите да си мислят дали ще го викат на двубой.Не съм видяла нищо от страницата на БТВ, обаче ако е вярно са си за уволнение доста хора.Постването във Фейсбук с предварително зададен час е нормално и спестява време.Със сигурност е трябвало да се сложи час след 10 вечерта.
За очакващите развръзка не четете скрития текст:no_mouth:
Скрит текст:
Бях чела, че Лили са я видели в Студентски град,сега инфо за Христина.Въпросът е коя ще е първа.

# 478
  • София
Аз за това не съм харесала във ФБ никакви страници на предавания. Между другото бях лайкнала " Преди обед", но преди години пак имаха същият гаф- кой е отпаднал и ще бъде при тях. Не знам дали ставаше въпрос за " Фермата" или друго предаване, но със сигурност сега не им е за пръв път.

# 479
Аз ще гледам двубоя, без значение кой ще остане.На мен лично ми е интересно как ще се стигне до победата,защото точно който остава показва на какво е способен и останалите да си мислят дали ще го викат на двубой.Не съм видяла нищо от страницата на БТВ, обаче ако е вярно са си за уволнение доста хора.Постването във Фейсбук с предварително зададен час е нормално и спестява време.Със сигурност е трябвало да се сложи час след 10 вечерта.
За очакващите развръзка не четете скрития текст:no_mouth:
Скрит текст:
Бях чела, че Лили са я видели в Студентски град,сега инфо за Христина.Въпросът е коя ще е първа.
Понеже не знам как се слагат спойлери, ще ти кажа, че това, което си написала в спойлера е вярно, и аз точно там я видях.

Общи условия

Активация на акаунт