Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 203
  • 623
  •   1
Отговори
# 450
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как се слага спойлер? Малко извън темата, ама....
На първи ред,8-мата иконка "скрит текст".
Маркираш твоя текст и след това натискаш на нея.

И аз забелязах липсващия Аламанах Thinking

# 451
В предишни видеа за дуели давали ли са изобщо Алманаха, че се играе? Аз нямам спомен.

# 452
  • Карнобат
Видяхте ли позорния пост на предаването предиобед...Преди малко е качено...

# 453
  • София
Преди малко, във ФБ, от Преди обед по БТВ пуснаха анонс, че отпадналият в дуела ще гостува в предаването. Имам предвид, че пуснаха името на отпадналия  Mr. Green
Който иска да научи кой е, да отиде на страницата на Преди обед във ФБ. Публикацията е от преди 11минути. Crazy

Цветкова, писали сме заедно  Laughing

# 454
Прочетох само, че БТВ пак са спойлнали отпадналият, явно до утре съм offline по соц. медии и може би и от темата.
Айде кажете ми какъв човек ги прави тези анонси? По-лошо.. едва ли е само един човек. Директно ги уволнявам.

# 455
  • Карнобат
Преди малко, във ФБ, от Преди обед по БТВ пуснаха анонс, че отпадналият в дуела ще гостува в предаването. Имам предвид, че пуснаха името на отпадналия  Mr. Green
Който иска да научи кой е, да отиде на страницата на Преди обед във ФБ. Публикацията е от преди 11минути. Crazy

Цветкова, писали сме заедно  Laughing

Бързо реагираме и още как...Направо от сега да не ни мъчат да ни кажат кой печели фермата 😂😂😂😂

# 456
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма такъв пост в Преди обед,явно са го изтрили веднага.

А Алманаха го дават в промо клиповете,предимно как забиват ножовете.Сега - нищо,а е 5-та игра.

# 457
  • София
Повече от 20 минути седя постът. Имаше над 30 коментара под него.

# 458
Моля ви, напишете в скрит текст Лили или Христина печели?

# 459
Ето го поста за който иска да прочете:
Скрит текст:
В подобни страници постовете се “зареждат” предварително и ФБ автоматично публикува на посочените дата и час. Явно някой просто е объркал датите. Joy

# 460
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ха-ха-ха...

# 461
Ето го поста за който иска да прочете:
Скрит текст:
В подобни страници постовете се “зареждат” предварително и ФБ автоматично публикува на посочените дата и час. Явно някой просто е объркал датите. Joy
Благодаря ти!

С нетърпение чакам утре вечер...

# 462
Игрите са.страхотни!!! Много ми харесват всички нови игри. Но са с много условия. Като ги представят на участниците толкова бързо ги въртят , че не разбирам какво трябва да се прави. Но е хубаво и разнообразно.
Само оная горяща каручка не искам да я гледам вече!!

# 463
Ако е верен спойлера от " Преди обед" , а най вероятно е, явно ще излезе верен и моя спойлер от преди два дни.

# 464
Ако е верен спойлера от " Преди обед" , а най вероятно е, явно ще излезе верен и моя спойлер от преди два дни.

Явно да. Ама може ли такъв гаф от предаването. Добре, че сте го видяли😁

Общи условия

Активация на акаунт