Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 450
  • 623
  •   1
Отговори
# 75
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хриса е пренавита като Роман ще се хвърля в битките, не е и съобразителна.
Освен това я видяхме и че под напрежение блокира и не може да разсъждава трезво и да си разпределя правилно времето. А само единият плам не стига за победа.

# 76
Благодаря за новата тема.
Радка не знам дали е гола вода, в сравнение с вчерашните Роман и Цецо. Момичето ходи по греда с по 10 кила менци на раменете, цепи, кова ...неща, доста по-тежки от вчерашните.
Да си призная, вчера ако не беше единият дуелист злобен и лицемерен циганин, като ромът Цецо, може би нямаше да съм на страната на Роман. Твърде самонадеян е младежът, арогантен и доста далеч от типа хора, които харесвам. Това, че не знае азбуката на родния си език, пък съвсем ми го срина в очите. При все това ми стана много криво да видя, че човек гори по време на дуела и никой от екипа не е подготвен за така създалата се ситуация. При положение, че има реален риск някой да се подпали и да пострада по време на играта, барем да се бяха снабдили с пожарогасители, одеяла или каквито там е нужно подръчни средства за гасене. Представям си, ако Роман се беше изплющял по очи върху огъня какво щяха да правят и как щяха да се извиняват. Истински се уплаших в този момент и също не разбирам как всички останали стояха безучастни. Освен, ако не е имало добра видимост от страната, от която се подпали момчето.
За следващ фермер и аз мисля, че Цецо ще предложи Ивайло. След като смята жените за втора ръка хора, не вярвам ако е искрен в избора си, да посочи някое от момичетата.
Колкото до заминаването на Цецо и рода в Германия....хич не се учудвам. Там се изнесоха цели цигански фамилии и си го карат на социални помощи. Много добре са се изучили как да мамят системата. След като бяха давали акъл на моя позната как да ходи на интервюта, за да не я вземат на работа и после да живее от помощите на държавата, що да не научат и наш Цецо Wink

# 77
Хриса е пренавита като Роман ще се хвърля в битките, не е и съобразителна.
Освен това я видяхме и че под напрежение блокира и не може да разсъждава трезво и да си разпределя правилно времето. А само единият плам не стига за победа.
Нали затова ме беше яд, че Нина не я дръпна нея на дуел, можеше да я измете. Ама сигурно така са казали продуцентите, че Хриса требва да стои максимално дълго там, да дразни всичко живо.

# 78
  • Другата България
Точно поради тази причина смятам, че Роман остана за сметка на Цецо.
Мисля, че тепърва ще се разкрива той и че ще е мъжкия вариант на Христина.

# 79
  • София
Тези, които печелят имунитет за ратайство имунизирани ли са от дуели?

# 80
Нали затова ме беше яд, че Нина не я дръпна нея на дуел, можеше да я измете. Ама сигурно така са казали продуцентите, че Хриса требва да стои максимално дълго там, да дразни всичко живо.
Ох, и мен много ме е яд, че Нина отпадна. Донякъде я разбирам, че не избра Христина - тя даде заявка за чисто луда и много бясна, пък и не си спомням как се справи на останалите игри за имунитет и дали са си проличали всички тези недостатъци, които коментираме.

# 81
Нина си каза, че не ще да търпи на Хриса простотията на дуела. Simple Smile

Тези, които печелят имунитет за ратайство имунизирани ли са от дуели?
Не.

# 82
  • София
Мерси, Ензим.

# 83
  • Другата България
Ама какво значи да ѝ търпи простотията? Те повечето игри са един след друг, трябваше просто да я бие. Още ме е яд на Нина и за Нина. Mr. Green

# 84
И мене ме е яд, а бях за Ваня заради хленченето (малко театрално някак  си) на Нина. Но Ваня след дуела, като не я подкрепиха от отбора - ужас, както уж ми беше  някак симпатична, така ми стана неприятна.

# 85
Ама какво значи да ѝ търпи простотията? Те повечето игри са един след друг, трябваше просто да я бие. Още ме е яд на Нина и за Нина. Mr. Green
А ако я беше изтърпяла само още два-три часа, сега никой нямаше да я търпи повече - нито те, нито зрителите.  Laughing

# 86
Като ги знам опосумите какви са, щяха да изкарат, че Хриса е била с пет стотни по-бързо от Нина. Joy Ще си я пазят до финал според мене, още в началото го обсъждахме, сигурно така и ще стане.

# 87
  • Другата България
Да, за съжаление, и аз така смятам. Тя е безценната им находка, не се изпуска лесно. Mr. Green

# 88
  • На морето!
Лили щеше да бие и двамата на вчерашния дуел, много скучни и слаби тези мъже.

Тази година се надявам някоя от жените да спечели най-после, само да не се самоизядат вътре преди финала.

# 89
  • Другата България
Лили щеше да бие и двамата на вчерашния дуел, много скучни и слаби тези мъже.
newsm09 newsm62 Щом казваш....smile3503

Общи условия

Активация на акаунт