Тегавия дядка е гърмян заек, даде си сметка,че масово не е харесвана и престана да я сравнява с дъщеря си. Напоследък само я кара да брои.... до 5, щото до 10 няма да изтърпи

Не го очаквах.
Сега ще наредят силови игри, за да може Лилето да падне и сеира още дълго занапред ще е гарантиран. Вината донякъде си е и на Лили, защото с песни на дуел не се ходи. Нито се беше забързала да работи, нито някакъв интерес показа, сега естествено ще ѝ е трудно и ще отпадне. Христина няма никакъв шанс да стане фермер, по-изненадващ ми е изборът на Радка да седне на нейната пейка
, след всичко, което онази ѝ наговори, след отношението ѝ и крясъците, и Радка отново първа дружка...ами не го разбирам. Ваня и тя, първа писта в подкрепа на Хриса, доста хора ще променят отношението си към нея заради тази подкрепа.
, "тате" имаше предвид. Сега ще "подкрепя" Лили и в неделя ще плаче и ще съжалява, че е отпаднала. Лицемерно, та лицемерно. Изумявам се хора за пари на какво са способни, силно се надявам Милена да не стигне финал, дори предпочитам Христина пред нея. Евала на Александра, тотален фаворит ми е тази девойка. От жените е най-достойна за финал, а защо не и за победа. Много ще ѝ е трудно с този персонал, дано издържи психически.

Това съм го проспала. Сериозно? Шах и мат.
Лика-прилика са си...имат бъдеще. Препоръчани теми