Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 222
  • 623
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Ваня и тя, първа писта в подкрепа на Хриса, доста хора ще променят отношението си към нея заради тази подкрепа.
Моето вече се промени именно заради дружбата ѝ с Радка. До дуела с Нина много я харесвах. Все още изпитвам респект заради постиженията ѝ, обаче това махленстване с Радка.... No Mouth
И Хриса. Мъжете четворка, тия са тройка. Ама нито руска, нито от запаса. newsm62
Да си вземат и Милена, и да си станат и те четворчица.

# 376
Ваня и тя, първа писта в подкрепа на Хриса, доста хора ще променят отношението си към нея заради тази подкрепа.
Моето вече се промени именно заради дружбата ѝ с Радка. До дуела с Нина много я харесвах. Все още изпитвам респект заради постиженията ѝ, обаче това махленстване с Радка.... No Mouth

Ако трябва да сме честни, постиженията и са от друг характер, за да изпитвам респект. Тя е родена с данни, дадено и е, това, че е успяла да ги доразвие някак тези данни е въпрос и на късмет и на треньор и на какво ли още не, отделно, че имаше и допинг скандал. Та постижение, което природно ти е заложено. Освен това в професионалния спорт има много интриги, за да оцелееш се иска да си спец и по интригите.

Иначе, и аз смятам, че Хриса ще отвее Лилито. Но пък Лилито ми е по-скоро безразлична.

# 377
Ееее, защо така? Постиженията ѝ са плод на усилен труд, воля, постоянство и лишения, както и на всички успешни спортисти. Не ми се струва редно да се омаловажават с понятия като късмет и даденост. За интригите съм донякъде съгласна.

# 378
Да кажем, че дълги години съм много близо до професионални спортисти. Има лишения до някаква степен, но това е период. Въобще не е геройство, ако имаш физически данни. Като сложа интригите по федерациите, нещата за мен са такива, каквито ги изписах. Спортът взима ужасно много принципно, малко дава. Ваня показва какво и е взел, вижда се и на екран. Спортната кариера приключва, не е до живот.

# 379
  • London
О, аз съм сигурна, че мило и драго ще даде да иде невеста в САЩ.

Нея я тревожат много тези документи, а един брак ще й реши тези проблеми реално. Пък и не съм много убедена, че реално много й се живее в България.... пред Украйна ОК, ама оттам натам, ако има билет за другаде ми се струва, че няма много да му мисли. В което няма и лошо....

# 380
  • London
То Ивайловата работа май ще е като тази приказка- " аз лесно ще си потърся, ама ако тя се съгласи да ми даде какво ще правя"

Навън едно синьо хапче и ще направи нещо. На тая възраст са си умрели да се доказват, че още стават.....

# 381
  • София
И Хриса. Мъжете четворка, тия са тройка. Ама нито руска, нито от запаса. newsm62
Тези са тройката на Доньо Донев.  Laughing

# 382
  • Другата България
 Laughing Абсолютно.
Що се отнася до Симеон, и аз смятам, че си пада по Радка. В което няма лошо.
За Калоян и Лили съм сигурна, че нищо няма, и двамата са много наивни просто. Това с документите и САЩ е търсене на теле под вола Wink, изобщо не ми се вярва да ѝ минават На Лили такива мисли през главата.

# 383
  • Велико Търново
Благодаря ти, Ензимче Kissing Face Че тя Милена била почти набор /на 42 съм/, не знам за каква майка на фермата я спрягат...По-голяма е от другите жени, ама не чак толкоз да им бъде майка...Не е като мама Галя Wink

# 384
Що се отнася до Симеон, и аз смятам, че си пада по Радка. В което няма лошо.
А аз си паднах по Симеон докато биеше маслото. Heart Eyes

# 385
На фона на 20-годишни, ние, 40 и кусур сме си майки.
Ееее, кадрите бяха нарочно направени така на Симеон, дааа.

# 386
  • София
И музиката беше нарочно такава - тематична.  Laughing

# 387
Те може и да й минават мисли за САЩ покрай Калоян, но друг е въпросът какво ще прави там, освен да е приятелката на Калоян. Не, че няма доста случаи на хора, станали мормони, евангелисти и прочие -исти и заминали в САЩ. При нея просто ще е обратното.
Но певческа кариера кой знае каква в тази огромна държава не знам дали би могла да направи, а ето че в Украйна вече е имала някакви постижения. Тук се опитва да се лансира чрез народните песни и да го удря на чувство. Но в САЩ, освен да пее по емигрантски вечерники "Облаче, ле бяло", не знам дали има някакъв шанс да направи нещо повече, свързано с пеенето.
За Калоян във визитката споменаха ли с какво се занимава?

# 388
дете е на родителите си май

# 389
  • Другата България
Те може и да й минават мисли за САЩ покрай Калоян
След всичко казано и показано от нея досега, и с това, че се познават от месец изобщо не смятам, че ѝ минават такива мисли. Ние тук просто си чешем езиците. Peace

Общи условия

Активация на акаунт