Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 221
  • 623
  •   1
Отговори
# 390
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Симеон е голяма симпатяга наистина.
От кой/къде тръгна тезата,че Милена е силен дуелист? Аз не смятам така,Първо,че е на 40+,второ,както видяхме,дърва не може да цепи,а това значи и проблем с трион/чук (споменаха навехната китка),предимно я дават да свива или пуши цигари.Според мен,ако си реди игрите,дори Радка може да я бие.

За дуела в неделя,ясно е,че искам Лили да победи,но дали..За мен е тромавичка и ще е по-бавна на битките.
Калоян говори български перфектно,при това с диалект и много специфични изрази.Въобще,много ми е трудно да го впиша в графата "дете на 4,емигрирало в Щатите".

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 16:32 от Adoralova

# 391
  • Другата България
От кой/къде тръгна тезата,че Милена е силен дуелист?
Христина така си мисли. На фона на Лили си е силна, иначе и аз смятам, че Хриса можеше да я отнесе.

# 392
То Ивайловата работа май ще е като тази приказка- " аз лесно ще си потърся, ама ако тя се съгласи да ми даде какво ще правя"

Навън едно синьо хапче и ще направи нещо. На тая възраст са си умрели да се доказват, че още стават.....
Абеее това синьо хапче ..да не му направи друго на Иво та....

# 393
  • Ямбол
Христина видя как се сгромолясаха близначките и просто е решила да не рискува. Милена може да не е силна или поне по-силна от Христина, но е по-умна, повече неща умее, може да изпипва нещата си до по-добър завършек, а не се знае какви ще са игрите. Ако има ловкост или мисъл, както при зелето или някакво редене на загадки, Христина увисва. Затова си избра тъпоумната Лили, която може само да пее или поне тя си мисли, че може.
Затова ми е все тая коя ще отпадне и не ме е яд толкова на подсказването.

# 394
  • София-в сърцата на моите деца
Христина видя как се сгромолясаха близначките и просто е решила да не рискува. Милена може да не е силна или поне по-силна от Христина, но е по-умна, повече неща умее, може да изпипва нещата си до по-добър завършек, а не се знае какви ще са игрите. Ако има ловкост или мисъл, както при зелето или някакво редене на загадки, Христина увисва. Затова си избра тъпоумната Лили, която може само да пее или поне тя си мисли, че може.
Затова ми е все тая коя ще отпадне и не ме е яд толкова на подсказването.
Не подценявайте Лилито-скрита лимонка ще излезе!

# 395
  • Другата България
Няма шанс.

# 396
Малко офф- вижте Дидо какъв левент е бил:
Скрит текст:
тук има цял албум Simple Smile
и колко много коса!

# 397
Абе не знам за дуела. Вчера във фейсбуук прочетох едно мнение и леееко ме замисли
Има информация за бъдещи събития макар и съмнителна Да не чете който не иска да знае
Скрит текст:
Та прочетох че Хриса отпада от Лили. Но се прави дуел с близначките и Хриса се връща на по късен етап.Сега дали е вярна не знам,но не бих се учудила имайки в придвид любовта на опосумите към нея

# 398
  • Другата България
Аз се абстрахирам от казаното и написано тук за изхода от дуела - казах, че ако съм сгрешила, ще се извиня на Катрала за това.
Говоря за лични впечатления от Лили, и от Христина. То, че може Лили да излезе скрита лимонка, може, но много е жилава Хриса, тренира, много спортна злоба има в нея, иска да се докаже на останалите, да си "отмъсти" ако щеш, затова смятам, че ще спечели. Лили някак...по-мека ми се струва, не мога точно и на себе си да го обясня, но мнението ми е, че ще отпадне. Не се впускаше и в работата с хъс, не знам какво е научила и какво може от коване, рязане, трошене - видяхме какви игри дават на жените. Много зависи и от тях, от наредбата, от разпределението на точките. И от продукцията.  Mr. Green Sunglasses

# 399
  • тук и там
Аз съм за Лили .Победата  зависи и от това- как ще си подреди игрите и какви ще бъдат всъщност игрите.Може да даде на Алманаха 4 или 5 точки,и ще трябва да спечели  още една игра..

Скрит текст:
Иначе ще е голя цирк,ако Хриса отпадне и после пак я върнат. Тъкмо да заживеят щастливо,и хоп-злата Христина се върнала за да им трови живота.."Trollface

# 400
  • София
Говоря за лични впечатления от Лили, и от Христина. То, че може Лили да излезе скрита лимонка, може, но много е жилава Хриса, тренира, много спортна злоба има в нея, иска да се докаже на останалите, да си "отмъсти" ако щеш, затова смятам, че ще спечели. Лили някак...по-мека ми се струва, не мога точно и на себе си да го обясня, но мнението ми е, че ще отпадне. Не се впускаше и в работата с хъс, не знам какво е научила и какво може от коване, рязане, трошене - видяхме какви игри дават на жените. Много зависи и от тях, от наредбата, от разпределението на точките. И от продукцията.  Mr. Green Sunglasses
Така е.  Peace Лили е и някак по-бавна и спокойна, не точно флегматична, но почти.  Laughing А така ми се иска тя да спечели.

# 401
Никакъв и според мен.

# 402
  • Пловдив
И според мен, за съжаление, Лили няма шанс. А и да не забравяме, че продукцията ще се скъса да подпира Хриса. Игрите ще са точно като за нея (силови). Евентуално нещо за нареждане, изискващо мисъл (не овча), плюс Алманаха могат да доведат до чудо и да върнат Лили в играта. Липсата на подкрепа (освен от Дедо) и минимален карък биха разколебали психически лабилната Христина. Струва ми се, че тя е гадже на някой си, заради когото всъщност е тази подкрепа от страна на опосумите. Още при влизането на играчите във Фермата, жената на Дидо беше направила подобен коментар под поста с визитката на Христина.

# 403
  • Другата България
Още при влизането на играчите във Фермата, жената на Дидо беше направила подобен коментар под поста с визитката на Христина.
newsm78 Това за първи път го чувам. Аз и не слея фейсбук-страницата, но не го изключвам.
А подкрепа ще има и от Радка, и от Ваня, за друг не знам, от мъжете не виждам кой би я подкрепил, въпреки че и там може да има изненади. От един Симеон да речем.

# 404
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На пейката на Христина ще са: Ивайло,Радка,Ваня(голяма злобарка се оказа).Евентуално Милена.

Общи условия

Активация на акаунт