Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 окт. 2018, 10:00 ч.

Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 5

  • 51 326
  • 590
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Мнения: 896
Материалът трябва да е същия, но производителят е друг.

# 587
  • Мнения: 1 303
Да препоръчате тиган за палачинки, може и по малък да е.Flowers Hibiscus

# 588
  • Мнения: 62
Тъй като в момента съм без тиган, реших да направя няколко неща в стоманената ми тенджера за да преценя дали да взема стоманен тиган. Снощи правих омлети, долу горе станаха. Днес имах едно готово кордон бьо и след като загрях и направих теста с водата, сложих малко олио и мръфката. Мазнината изгоря и стана кафяво дъното, няма чистене. Сега сложих препарат, който ще я почисти, но кажете ми моля ви къде бъркам? Наистина не знам вече какъв тиган да си взема Sad
Кой е този препарат?
Medix Grill http://mexon.bg/wp-content/uploads/2016/09/MEDIX_GRILL_gel.png

# 589
  • Мнения: 860
Мнение за този тиган имате ли?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B015X2JW3U/ref=ox_sc_act_image_ … IJ46NPH&psc=1
Алуминият предполагам е от външната страна .

# 590
  • Мнения: 1 017
Тези ножове https://www.emag.bg/komplekt-nozhove-berlingerhaus-6-broja-neryz … d/DNJ1MVBBM/?ref= дали са хубави , има ли някой , който е ползвал на тази марка ?

Общи условия

Активация на акаунт