Търсим най-свежото място за почивка

• 24 757
  • 271
  •   1
Отговори
# 30

Определено сред природата. Снимкта е от Каньона на водопадите. Обожавам да ходя там.

# 31

Любимото синьо Heart
Обичам да гледам залезите и небето да е цветно, а морето спокойно!

# 32

С любимите хора, където и да е.

# 33
  • София

Ловеч, България. Прекрасно и свежо местенце.

# 34
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Обожавам да изкачвам върхове и да гледам от високо. Това ми дава много сили и ме прави щастлива. Blush Плaнинaтa ми пълни душaтa Heart

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 15:19 от Силвичка

# 35
През топлите месеци много обичам разходките в парка, сред красивата природа. През зимата обичам да си почивам вкъщи на топличко с книга.

# 36
Моето любимо място за релакс е морето!

# 37
  • Велико Търново
Любимото ми място за почивка е къщата на баба и дядо на село. Тях вече отдавна ги няма, но това е мястото, където изпитвам пълен покой и времето спира

# 38
Морето. Лято, зима, няма значение.

# 39
  • софия

Обичам този град! В него духът ми намира покой и дишам с пълни гърди.

# 40
През топлите месеци много обичам разходките в парка, сред красивата природа. През зимата обичам да си почивам вкъщи на топличко с книга.

# 41
  • Stara Zagora, Bulgaria

# 42
  • София

Според мен най свежото място за почивка е Хотнишкия водопад, само на няколко километра от Велико Търново, старо престолния град. Там е изградена и еко пътека която те отнася в приказен свят! А пред самия водопад има изградени кътчета за отдих и винаги е приключение да отидеш и да се насладиш на това какво е сътворила природата.

# 43
Ето това е любимото ми място за отдих и почивка:

А ето така изглежда през есента: Sparkling Heart Flowers Fallen Leaf Flowers Maple Leaf

# 44
       любимото ми място е сред природата. И по-точно там където морето и планината се прегръщат и стават едно. Тази снимка е на нос Емине. Страхотна гледка - всичко е толкова спокойно и диво, че няма как да не ти хареса

Общи условия

Активация на акаунт