Кауфланд - тема 32

• 69 222
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Да и аз се чудя за епилатора?

# 616
  • Бургас
Дано се включи някой с мнение ..

# 617
# 618
Тиганите с точки добри ли са ? Simple Smile
Аз си взех 2 от тиганите - уок и този с по-малкия размер - 22 см. Ползвах ги няколко пъти и за сега съм доволна.

Мен ме интересува дали блендера 3 в 1 от същата серия с точки си струва и моля, ако някой го е взел, да сподели?

# 619
  • В полите на Витоша :)
Пнатофите по 2,99 от днес хубави ли са? Трябва да купя няколко чифта да има за гости, дано останат до вечерта.

# 620
Видях само едни в бяло домашни чехли за 2.99,с отворени пръсти,съвсем тънки!Епилатора не ми хареса!Но си взех чудесен стреч панталон, този с ципа!

# 621
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, Dkoki! Предполагах, че може да са като тези в хотелите (за еднократна употреба Laughing)

# 622
  • Варна
Някой дали погледна детските килимчета? Стандартни мокетени килими ли са или нещо тънко? И има ли по-момчешки десени, щото тоя с града е много сладък, но с това розово по края...

# 623
Благодаря, Dkoki! Предполагах, че може да са като тези в хотелите (за еднократна употреба Laughing)
Точно от тях са,да!🤣🤣🤣

# 624
Аз вече съм писала тук, други също, нещата на Zenker ръждясват, не са хубави.

Имам или имах (може да съм го изхвърлила) някакъв епилатор от Кауфланд, не знам каква марка, някаква неизвестна, не съм го ползвала, защо не ставаше за ползване. Тогава минавах покрай К и така си го взех, не знаех че може да се връща. Не бих си купила повече какъвто и да е епилатор, само на някоя доказала се марка, те имат и от по около 40 лв., които са достатъчно хубави.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 14:27 от rovaru

# 625
  • Бургас
Благодаря ви за мненията!
Ще чакам лидълските тавички и епилатори. Дано те са по-качествени.

# 626
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не съм доволна от Лидлския епилатор.

# 627
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за новата брошура.Набелязах доста неща от нея,но малкия се разболя и не знам ще стигна ли до К тази седмица.
Дидка,тези възглавници в кой К ги намери в Шумен?В този на Бели Лом или в тракийския?

Бели Лом, но това са стоки с червен етикет, които или случваш, или дори не знаеш, че са пускани. Просто бях в точния момент там, а и ми бяха нужни. Simple Smile

# 628
За епилатор - първият ми в живота епилатор на Браун ползвах 20 години. Миналата година го смених с нов модел, излишно е да казвам предполагам Wink - отново на Браун. Изплатил ми се е хиляди пъти - и като цена, и като качество на работа.

# 629
  • Бургас
И моят е на Браун,много години вече го ползвам,но пинсетите му не скубят вече. Ще видя какво ще избера.

Общи условия

Активация на акаунт