Кауфланд - тема 32

• 69 548
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам мултикукър Филипс и съм много доволна. Правя ориз, спагети, всякакви манджи, боб (особено удобно!), уникални ребра, джолан почти стопен много вкусен, и какво ли не. Синът ми го нарича Изкуствения интелект :- D Полезен уред, ако имате място на плота и под аспиратора. Цената в Кауфланд сега изглежда добра.
Купих го защото имах много зает период, нямах време да готвя, а не обичам да се храня навън. Може да го оставиш спокойно сам, няма да изкипи или загори, но трябва да му се разучат програмите в подробности. Задължително под аспиратора, иначе мокри шкафчета над него.

# 76
  • София
Аз май се отказах от мултикукъра, не виждам да прави нещо по-различно от котлон и фурна. А аз не вярвам, че две марки или два вида ориз могат да се сготвят за едно и също време. Както и някакви меса например - сваряват се за различно време.
Аз си го купих сутринта. Пробвах го с варен ориз - спазих посочените инструкции и след 30 минути имах готов напълно сварен, изобщо не загорял ориз. Най-хубавото е, че не съм висяла да гледам да не залепне, да разбърквам. Надявам се, че и другите функции ще работят така. Времето може да се удължи или съкрати, така че това не е проблем.
И аз си го купих,надявам се да го използвам и да съм доволна.Още нищо не съм готвила,довечера ще го разучавам  Grinning

# 77
Аз отидох специално заради мултикукара.Имаше само един и после заредиха още бройки.Но днес наистина се пазареше здравата с уреди.А от мултикукъра един човек на паркинга беше взел цели три броя....Доволна съм,както вчера писах,готви си сам и пести време ,през времето до като готви си върша друга работа.Да и моя е под аспиратора,на плота на печката.Не съжалявам за покупката,купата е керамична ,с дръжки от страни,но ако се махнат става и за другите модели на Филипс.

# 78
  • София
Купих парочистачката, по-късно ще пиша отзвук.
Имам МК, но херметик. Кукърът ме спасява, буквално. Мн бързо готвя всичко и го оставям абсолютно без надзор. Излизам с децата и като се върна манджата готова

# 79
Някой има ли информация или наблюдения г/д през какъв срок от време има намаление на нехранителни стоки в размер на -50%?

# 80
Някой погледна ли халатите за баня, как е материята?

# 81
Халатите не, но погледнах бикините - супер рехава материя, и спалния комплект - той пък полиестер. Беше ясно за тази цена, но не беше отбелязано в брошурата.

Взех месомелачка. Хич и не я погледнах даже, дано да върши работа. Една година да работи, пак ще е добре. Мислех и кана за загряване на вода да взема, но не ми хареса нещо, нищо, че е за смешните 10 лв

# 82
  • somewhere over the rainbow
Някой има ли информация или наблюдения г/д през какъв срок от време има намаление на нехранителни стоки в размер на -50%?
Често е, сякаш на 3-4 месеца, но намалените стоки не са еднакви всеки път.

# 83
Честно казано, аз не харесвам Кауфланд,но забелязвам, че има промяна в политиката им и има много намалени стоки постепенно. Не следв в кой момент се случи промяната, но има доста изкушения Wink
Но много ме напряга пазаруването в този магазин Sad
Днес взех крила на 3.19 за кг. Веднага измислих вечерята Wink

# 84
  • София
Аз си го купих сутринта. Пробвах го с варен ориз - спазих посочените инструкции и след 30 минути имах готов напълно сварен, изобщо не загорял ориз. Най-хубавото е, че не съм висяла да гледам да не залепне, да разбърквам. Надявам се, че и другите функции ще работят така. Времето може да се удължи или съкрати, така че това не е проблем.

Хриси, за колко порции е купата?
Става ли за 4 човека?
5 литра ми се вижда малко.

# 85
Ходих за мокри кърпи, в 15ч беше фул; то бабички при кроасаните, на витрината с обслужване блъсканица, при кошовете с техника не можах да вляза с количката...Народа не знам пазаруваше ли, но яко се блъскаха.

# 86
Майка ми искаше да ходим с малкия. Отказах категорично.. И по-добре. То всеки киха, кашля, блъска се, заяжда се..

# 87
Майка ми искаше да ходим с малкия. Отказах категорично.. И по-добре. То всеки киха, кашля, блъска се, заяжда се..
Това означава и вие Wink, не се заяждам. Не всеки който киха или кашля може да ви зарази, казвам го като човек с алергии, който мнооого често киха, но не кихам в хората, още по-малко в малките деца, от тях бягам далече.

Как са детските якета, тези които са в розово и зелено, и има размери за високи деца? Мисля да си взема едно за разходки.

Халатите и хавлиите на Lana до сега са били рехави, на мен не ми харесват.

# 88
Имаше доста майки с бебета, и аз включително. Никой не кашляше. Блъскане -да.

# 89
rovaru, детските парки - розово/зелено ги гледах още миналата седмица. Дори на редовна цена не са скъпи, сега пък са съвсем без пари. На мен розовото ми хареса, намъкнах се в 152, а съм 164. Simple Smile Имаше и 170. Peace

Общи условия

Активация на акаунт