Кауфланд - тема 32

• 69 505
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Аз имам прахосмукачка. Шумна е,кабела е много къс,но работи. Ползваме я за колата основно,може би над година вече,ок е,но ако се прецака не бих си взела пак.

# 61
Утре ще ходя за кафе Чибо Миланов
Кърпички за дребен на Бебелан
И евентуално парочистачка.
Все се чудя шЪ ли ми се занимава с тая парочистачка или не да сглабям, разглабям. Ама пусто с тоя малкия ...

# 62
  • shumen
Аз ще си взема тостера,шоколади за дребен,лимони,ябълки и кафе.

# 63
Някой купувал ли си е от прахосмукачките на Ayko ,които в момента са намалени с 50 % и доволни ли сте?

Aз имам такава, от миналия ноември. Не се ползва често, работи си. Шумна е доста, но за тези пари мисля, че е добре.

# 64
  • София
Здравейте!
И аз си бях взела прахосмукачката миналата година, но не ми хареса и я върнах.
Много шумна, хич не дърпа.

Аз искам да питам за тенджерата под налягане.
Някой дали си е взимал такава? Добре ли уплътнява капака?
Моята е 100-годишна, уплътненията вече изпускат и ми се иска да я сменя.

# 65
  • София
Здравейте!

Може ли да ми разясни те процедурата при връщане? Понеже съм се насочила към парочистачката, но ако не остана доволна какви са ми правата. Благодаря

# 66
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте!

Може ли да ми разясни те процедурата при връщане? Понеже съм се насочила към парочистачката, но ако не остана доволна какви са ми правата. Благодаря
Ето какво пише на сайта им:Без да дискутираме, ще заменим артикула или ще Ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до 3 месеца от закупуването им. Търговската гаранция за тях е 3 години.

# 67
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Ето какво пише на сайта им:Без да дискутираме, ще заменим артикула или ще Ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до 3 месеца от закупуването им. Търговската гаранция за тях е 3 години.

Samantinia, много много благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile Още днес ще гледам да я купя та да се вместя даже в 7-дневен срок, ако се наложи. Но се надявам да излезе една полезна нова придобивка за дома, защото наистина ни трябва

# 68
  • София
Казах, че не съм доволна, не ми направиха никакъв проблем, представих касовата бележка и ми върнаха парите.
И други неща съм връщала, като не ми харесат или не отговарят на предлаганото.
Бяхме купили една скара /подобна на тази, която в момента е на промоция/, от нея бяхме много доволни, обаче на третия месец изгоря. Аз даже исках да ми я заменят, обаче вече не предлагаха този артикул и направо ми върнаха парите.
В това отношение са много коректни.

Започвам да се замислям дали да си купя тенджерата под налягане или мултикукъра?!
Чета, че мултикукъра е всъщност модерна тенджера под налягане, вярно ли е?
Аз такъв уред не съм ползвала, а отдавна искам.

# 69
  • В полите на Витоша :)
...
Започвам да се замислям дали да си купя тенджерата под налягане или мултикукъра?!
Чета, че мултикукъра е всъщност модерна тенджера под налягане, вярно ли е?
Аз такъв уред не съм ползвала, а отдавна искам.

Мултикукърът от брошурата не е херметик, просто тенджера на ток.

# 70
  • somewhere over the rainbow
Имам тенджерата под налягане от миналата година. Ми работи си, ползваме я през ден за месо основно, не сме имали проблем.
Аз май се отказах от мултикукъра, не виждам да прави нещо по-различно от котлон и фурна. А аз не вярвам, че две марки или два вида ориз могат да се сготвят за едно и също време. Както и някакви меса например - сваряват се за различно време.

# 71
Някакви отзиви за касеролите BRIO?

# 72
Ако никога не сте виждали война... Трябва да се иде в Кауфланд днес!!!
Майкооооооо.....
Отказах се от парочистачката.. като се знам каква съм домакиня ще скучае у дома.
Но взех на дребен бамбуков комплект за хранене.
5 кърпи за ръце за 10 лв.нямаше зелени кърпички Бебелан.. пак някой е върнал рано рано и ги е изкупил

# 73
Аз май се отказах от мултикукъра, не виждам да прави нещо по-различно от котлон и фурна. А аз не вярвам, че две марки или два вида ориз могат да се сготвят за едно и също време. Както и някакви меса например - сваряват се за различно време.
Аз си го купих сутринта. Пробвах го с варен ориз - спазих посочените инструкции и след 30 минути имах готов напълно сварен, изобщо не загорял ориз. Най-хубавото е, че не съм висяла да гледам да не залепне, да разбърквам. Надявам се, че и другите функции ще работят така. Времето може да се удължи или съкрати, така че това не е проблем.

# 74
Много ми се иска да взема мултикукъра, ама ММ подозира, че ще е поредният уред, събиращ прах в някой шкаф.
Какво и как готвите в него? Оставяте ли го "сам", т.е. да заредите продуктите, да включите програмата и да излезете някъде?

Общи условия

Активация на акаунт