Кауфланд - тема 32

• 69 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София-в сърцата на моите деца
Взех ютията. Явно зареждат в сряда сутрин. Дано е читава и става.
И една термо кана взех, имам ама не пречи да имам резервна.
Каква  е тази ютия?Читава ли е ?

# 121
Това не знам;)
На Краун е, по-малка е от настоящата ми. Според мен е удобна за пътуване.
Ще пиша като я пробвам.

# 122
аз пак се прибирам с ваучер ... тази на информация не можеше да повярва, че има много хора и побърза да напомни, че се брояло чак когато застанеш на самата каса, нищо че може да чакаш 20 мин на опашка чак до сладоледите ... не можа да се свърже с тези с камерите, но ми даде ваучер ...

# 123
Никой ли не си купи фритюрник?
Аз го имам и съм го взимала на редовна цена, тогава не го пускаха още на 50%. Фритюрника е супер, за тези пари - още повече. Много лесно се поддържа, а не като онези кръглите, които не се разглобяват.

p0lina, благодаря. Купих го докато чаках мнения. Много лекичък и лесен за поддръжка.
Предполагам, не съм го включвала.

Да онзи кръглият голям кютюк на тефал го изхвърлих това лято с мнооого голям кеф. То няма измиване, отделно дето беше с много повече мазнина, а този е само с два литра. Доволна съм!

# 124
аз пак се прибирам с ваучер ... тази на информация не можеше да повярва, че има много хора и побърза да напомни, че се брояло чак когато застанеш на самата каса, нищо че може да чакаш 20 мин на опашка чак до сладоледите ... не можа да се свърже с тези с камерите, но ми даде ваучер ...

Нали си на опашката. Какво значи на самата каса?
В нашия хич не правят проблем, дават.

# 125
Направили са се на интересни, за да не го дадат ваучера.

# 126
Направили са се на интересни, за да не го дадат ваучера.
мога ли да споря друг път, ако се заядат, че броят 5 мин от като застанеш до лентата на касата? опашките бяха с метри назад, все пак чакам за каса ...

# 127
Ами да, ти си на опашка на каса, ако ще да е до бирата тази опашка. Те са длъжни след третия нареден човек да викат служители да отварят каса.

# 128
Здравейте!
Споделете впечатления от бърз нагревател на вода CROWU, виждам, че тази седмица е намален на 30 лв.
Интересувам се специално от този, който се монтира на стена.

# 129
  • shumen
Ти си на опашка и не би трябвало да правят проблем за ваучера.

# 130
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Aз също взех фритюрник днес и го пробвaхме Fries Чудесен е! Доволнa съм и от скaрaтa, която е нa промоция, купих я през месец мaй от тогaвaшните 50% нaмaления Blush

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 22:33 от Силвичка

# 131
Здравейте!
Споделете впечатления от бърз нагревател на вода CROWU, виждам, че тази седмица е намален на 30 лв.
Интересувам се специално от този, който се монтира на стена.

Ние имаме такъв от няколко месеца, доволна съм.

# 132
  • Сливен
Каната от10.99лв самоизключва ли се след завиране на водата?

# 133
Самоизключва се, добра е -имам я от две-три години, не е мръднала.

# 134
  • Сливен
А вътре пластмаса или метал е?

Общи условия

Активация на акаунт