Кауфланд - тема 32

• 69 595
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Каната от10.99лв самоизключва ли се след завиране на водата?
Ако питате за иноксовата на Айко, ние я имаме от предното намаление и е мн добра. Метална е отвсякъде, с плоча и задържа водата дълго време топла. За тези пари е супер. А и е издръжлива. Изтърваха я на плочките в кухнята и нищо ѝ няма

# 136
  • Сливен
Много благодаря,моята снощи предаде богу дух и спешно ми трябва друга.Остава и да има останали в магазина.

# 137
  • София
Здравейте,  някой има ли наблюдение върху грил плочата. Отдавна се каня да взема нещо подобно

# 138
  • София
Днес в К-Младост лудницата продължаваш, но май имаше наличност от всичко. Взех флашки, филтрираща кана и моп. И кафе. Обаче с кафето стана засечки. Служител не беше подредил промоциите както трябва и народа, вкл. и ние се мятаме на "евтиното" кафе за 2,99, ама на касата 4,49. Заснех как е подреден рафта и на информация поисках или да ми върнат разликата спрямо подредбата или да си взимат кафето. Мацката без възражение ми върна разликата.

# 139
Като стана дума за кафе- не купувайте зеленото- по отвратително нещо не бях опитвала (не го изпих)

# 140
  • на тавана в кошницата
Днес в К-Младост лудницата продължаваш, но май имаше наличност от всичко. Взех флашки, филтрираща кана и моп. И кафе. Обаче с кафето стана засечки. Служител не беше подредил промоциите както трябва и народа, вкл. и ние се мятаме на "евтиното" кафе за 2,99, ама на касата 4,49. Заснех как е подреден рафта и на информация поисках или да ми върнат разликата спрямо подредбата или да си взимат кафето. Мацката без възражение ми върна разликата.

По кое време бяхте в К. за флашките. До сега нямам късмет. Колкото пъти търсих все ги нямаха.

# 141
  • 1st floor
Някой пробва ли ютията? Имам Филипс за сто и кусур лева, но нещо й стана и не излиза пара. Съответно ми къса нервите при гладене, колкото и мощна да е. А точно й мина гаранцията от три години. Пробвах да я оправя с препарат за котлен камък - нищо не става. И вече не ми се дават пари за скъпи боклуци. Tired Видях, че е много малка и пластмасата е много зле  Mr. Green, но ако глади, хич не ми пука как изглежда. Crossing Arms Умори се с красавицата у нас.
Флашки не видях, нито парочистачки при нас. Чудех се за кутията за хляб, но няма къде да я сложа. Както и за фитнес гривните. Предполагам, че и от тях нищо не става, ама ми привлякоха погледа. Mr. Green

# 142
Като стана дума за кафе- не купувайте зеленото- по отвратително нещо не бях опитвала (не го изпих)

Bio tchibo?

# 143
  • Сливен
В Лидл миналата седмица имаше ютия,доста я хвалеха,провери дали няма някъде останали бройки.Цена ми се върти около 35-40лв.

# 144
  • София
Пижамите как са? Памук ли са или смес?

# 145
  • София
Бяхме преди обед, около 11 и флашките бяха на привършване. Взимат се от информация.

Пижами те са смес - тънки и мн лигави на допир. За лятото може и да са добре, но за зимата не

# 146
  • на тавана в кошницата
Много благодаря

# 147
За кои пижами говорите? Днес гледах едни мъжки, трикото беше доста плътно и бяха 100% памук.

# 148
  • София
Ами аз писах за тези от брошурата с 50% намаление на 12,99.

# 149
И аз за тях писах. Забелязах и едни детски за момчета, предполагам, бяха сини и те ми се сториха като мъжките. Всички мъжки, които погледнах, бяха 100% памук.

Общи условия

Активация на акаунт