Кауфланд - тема 32

• 69 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за брошурата, харесах си някои неща. bouquet

# 166
  • София
Купих тостера, защото е малък. Предишния ми е голям и ми заемаше много място, иначе си работи. Тостер като тостер. Колкото изкара-толкова. Не им гледам параметрите. Единствено заради размера го купих.

# 167
  • София
Каната от10.99лв самоизключва ли се след завиране на водата?
Ако питате за иноксовата на Айко, ние я имаме от предното намаление и е мн добра. Метална е отвсякъде, с плоча и задържа водата дълго време топла. За тези пари е супер. А и е издръжлива. Изтърваха я на плочките в кухнята и нищо ѝ няма
Капакът и той ли е от метал?

# 168
Замразената мерлуза си е супер,смело може да купувате.Изядох доста снощи Simple Smile

# 169
  • София
Ако питате за иноксовата на Айко, ние я имаме от предното намаление и е мн добра. Метална е отвсякъде, с плоча и задържа водата дълго време топла. За тези пари е супер. А и е издръжлива. Изтърваха я на плочките в кухнята и нищо ѝ няма
Не, пластмасов е.

# 170
  • София
Не, пластмасов е.
Защо подвеждате хората?
ПП: Аз ще изчакам лидълската.

# 171
В брошурата, която изтича утре, има тостер на Сапир. В брошурата за следващата седмица пак има тостер - по-скъп, почти същата  мощност. Кой бихте ме посъветвали да купя, парите не са фактор.
Този, който е следвата седмица. Има повече опции. За регулиране на температурата.

# 172
  • под тепетата
Благодаря, адашче! Преди малко се върнах точно с него.

# 173
Някой има ли мнение за чопърът, който е в брошурата за другата седмица? Марката е Switch  on. Благодаря, предварително!

# 174
  • София
Не, пластмасов е.
Защо подвеждате хората?
Отговорът беше към Oesi, която в два последователни поста пита различни неща, вкл. дали отвътре е пластмасова. Ами не е. Отвсякъде е метален корпуса. На снимката се вижда добре кое е метал и кое пластмаса. Не виждам Вие защо се подвеждате

# 175
Момичета,гледам ще има намален Ариел за 60 пранета от четвъртък другата седмица?Заслужава ли си,че по принцип Персил ползвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
  • русе
През какъв период има дамско бельо ?
Лятото имаше много качествени бикини ,но скоро не съм виждала от тях ...

# 177
  • Бургас
Искам да попитам от тези вина,които са 3 литра в картонените кутии,кои са хубави?
Мерло,Каберне обичаме!

# 178
  • София
Скрит текст:
Не, пластмасов е.
Защо подвеждате хората?
Отговорът беше към Oesi, която в два последователни поста пита различни неща, вкл. дали отвътре е пластмасова. Ами не е. Отвсякъде е метален корпуса. На снимката се вижда добре кое е метал и кое пластмаса. Не виждам Вие защо се подвеждате
И капакът не е ли отвътре?! Конденза по капака къде отива?

# 179
Искам да попитам от тези вина,които са 3 литра в картонените кутии,кои са хубави?
Мерло,Каберне обичаме!
В къщи се взима ,,вила Ямбол"

Общи условия

Активация на акаунт