Кауфланд - тема 32

• 69 276
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Киса, аз така когато се случи да пазарувам от друг филиал в повечето случаи се ядосвам- или няма място за багаж (уж магазините по-големи от нашия), или чакам много на опашките, или ми таксуват нещо погрешно... ooooh!
Днес, вече в нашия си филиал, превръзките Евридей пак и отново НЕ бяха намалени, нито малките опаковки, нито двойните- а етикети с намалението имаше навсякъде... #Cussing out И се обзалагам, че ще има изненадани хора с промоцията с прясното мляко- нали в брошурата беше показано някакво друго (др. марка), а от онзи ден, поне при нас, 2 на цената на 1 е млякото на К-класик. Обаче сложили етикетите на намалението и под другата марка мляко, не само под кауфландската марка. На една каса забелязах едни хора доста бутилки бяха напазарували- сигурно са били изненадани с крайната сума. Иначе да похваля служителката на Информация- много усмихната.  Grinning
N_A_N™ , хубави розови домати около 2,50лв видях при нас в Лидъл.

# 421
  • somewhere over the rainbow
И се обзалагам, че ще има изненадани хора с промоцията с прясното мляко- нали в брошурата беше показано някакво друго (др. марка), а от онзи ден, поне при нас, 2 на цената на 1 е млякото на К-класик. Обаче сложили етикетите на намалението и под другата марка мляко, не само под кауфландската марка.
Е, при нас пак нямаше никакво мляко 2 за 1. А ти от къде си сигурна, че и другата марка не е била 2 за 1?

# 422
Киса, аз така когато се случи да пазарувам от друг филиал в повечето случаи се ядосвам- или няма място за багаж (уж магазините по-големи от нашия), или чакам много на опашките, или ми таксуват нещо погрешно... ooooh!
Днес, вече в нашия си филиал, превръзките Евридей пак и отново НЕ бяха намалени, нито малките опаковки, нито двойните- а етикети с намалението имаше навсякъде... #Cussing out

А ти как разбра, че не са намалени? От касовата бележка ли?

# 423
Hrisi, проверих на сканиращите устройства. Peace Ако става въпрос за превръзките Евридей....не бяха намалени. А колко момичета видях да взимат по много пакети, мислейки, че са намалени...
N_A_N™ , просто защото оранжев етикет с промоция "2 за 1" имаше и на двете места- но и на двете места пишеше едно и също- "К-класик, 2 за 1"; другата марка въобще нямаше етикет с цена, камо ли за намаление....Преди няколко дни когато баща ми се върна с прясно мляко К-класик реших, че се е объркал и е взел ненамалено- но по касовата бележка едното беше безплатно наистина. Затова реших, че нямат налично от другата марка и са намалили тяхната си марка мляко (срокът на годност е до декември, така че К-класик не е намалено заради изтичащ срок на годност). Peace При положение, че имаше налично и от двете марки, но етикет с намаление имаше само за К-класик млякото, естествено, че взех от него. Simple Smile
Взех и още авокадо от промоцията 2 за 1- пак е много хубаво, а и размерът е доста приличен за тази цена. Heart Eyes

# 424
Hrisi, проверих на сканиращите устройства. Peace Ако става въпрос за превръзките Евридей....не бяха намалени. А колко момичета видях да взимат по много пакети, мислейки, че са намалени...

Е, аз нали точно това писах - промоциите, които са с Extra намаление на етикета, не излизат на сканиращите устройства. Те се приспадат след приключване на сметката.

# 425
Почти всички от новите отделения за багаж не работят!
Какви прекрасни клиенти има К!
Всичко е изтръгнато или супено.
Няма къде да си оставиш багажа.

# 426
  • shumen
Пели,и да са счупени аз пак си слагам багажа.Това,че не се заключват на мен не ми пречи.

# 427
Пели,и да са счупени аз пак си слагам багажа.Това,че не се заключват на мен не ми пречи.
И ако излезеш и багажа го няма?!

# 428
  • shumen
Ами досега не ми се е случвало да го няма.А и аз не оставям кой знае какво,че да го откраднат.

# 429
Каква е ползата от тях ако не се заключват??

# 430
  • shumen
 PeacockLove,ползата е никаква,но някой нарочно не ги заключват.Аз с очите се видях как една бабичка го беше заключила,но беше забравила кода и не можеше да го отвори.

# 431
И аз не можах да го отключа веднъж.Дойде охраната,питаха ме какво има в багажа ми.Отключват с техен си код.

# 432
Хриси, не съм разбрала, че на превръзките намалението се води "екстра" newsm78 , а мислех, че е "30%"- и според мен е редно тези 30%, щом са си отбелязани на етикета под превръзките, и на сканиращите устройства да излиза с намалената си цена. Иначе по-добре да пишат редовната цена и до нея "-30%", но щом така са решили.... Crazy Аз лично не слагам в количката си за пазаруване нещо в чиято цена не съм сигурна, не съм видяла етикет и т.н. Освен намалени с 30% стоки от съответния щанд за намалени стоки- но и там внимавам какво ми таксуват. За съжаление, нагледала съм се на какви ли не "номера" и понякога дори и на етикетите с цена не вярвам сляпо Laughing
На мен ми се наложи веднъж да помоля да ми отключат шкафчето за багаж- нещо бяха изхабени батериите му, защото при верен код не се отключваше. Бях готова да кажа какво има в багажа ми, но просто ме попитаха кое е шкафчето и ми го отвориха.

# 433
Сапуните Хималая бяха с намален етикет. Докато ми ги маркираха на касата се опулих, 99ст редовна цена. После се загледах отдолу и видях отразено намалението. Като имам разлика в цената, информация и ми връщат парите. Вече не чакам да проверяват етикети, направо връщам продукта.

# 434
Днес за първи път се случва към 11ч. още да не е заредена половината от промоционалната стока в "кошовете". newsm78 Поне аз когато съм ходила в понеделник всичко е било вече заредено и само са допълвали ако нещо е изчерпано. Явно много нова стока имат покрай коледните неща и не насмогват....Не успях да видя формичките за сладки и другите неща от страницата, дамските термо блузи и др. неща.
Според мен, някои етикети са си объркващи, хем излиза редовна цена, хем по етикет намалено, пък после на края на касовата бележка трябва да проверяваш намален ли е продукта или не....сложно ми е, но пък може да си има някакво обяснение за това. newsm78
Отчетох се само с червено цвекло, другите неща само набелязвах за следващо пазаруване....но половината не видях де, заради липсващото зареждане. Mr. Green Пак ще се ходи. Peace
Фъстъченото масло- натуралното- от промоцията 2 за 1 много ни хареса. Heart Eyes Да бяхме взели повече.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт