Кауфланд - тема 32

• 69 263
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Фъстъченото масло- натуралното- от промоцията 2 за 1 много ни хареса. Heart Eyes Да бяхме взели повече.... Crazy
А на нас никак не ни хареса, за първи път виждам толкова рядко фъстъчено масло.

# 436
Фъстъченото масло- натуралното- от промоцията 2 за 1 много ни хареса. Heart Eyes Да бяхме взели повече.... Crazy
А на нас никак не ни хареса, за първи път виждам толкова рядко фъстъчено масло.
В хладилник се сгъстява. Peace Точно така, охладено, най-много ми харесва.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 15:16 от dolce miele

# 437
Някой да е купил от интерактивния дървен куб? за каква възраст е? А LED стъклената топка на какъв принцип е, с батерии.

# 438
Някой да е купил от интерактивния дървен куб? за каква възраст е? А LED стъклената топка на какъв принцип е, с батерии.
Като беше малка дъщеря ми и бях купила подобен- мисля, че са за над годинка (нашият беше от друг магазин, но много подобен). newsm78 Дъщеря ми обаче се забавляваше с него като го хвърляше накъдето си поиска, включително и по хора които бяха наблизо Mr. Green Бързо разбрах, че няма да ни върши работа; заиграваше се с него безопасно когато беше доста по-голяма. Peace Та си зависи от детето дали подобна покупка е интересно забавление или играчка- плачка.
А лед топката- ако става дума за светещата от 2,99лв.- не я видях като стъклена, а като пластмасова. Свети, може би има различни режими на светене- има едни малки светещи елхички, като тях е.

# 439
Моят син на година си играе с подобен куб

# 440
Става въпрос за тази, от 7.99лв
За кубчето благодаря за коментара, беше ми полезен.

# 441
dolore , не виждам изображението, но явно говорим за различни топки. Grinning Иначе за дървения куб- до дете си е. Ако е по-кротичко, спокойно детенце може и на годинка да се заиграва. Peace Дъщеря ми освен, че го хвърляше се движеше много около него и за нейно благополучие го скрих за година-две. Mr. Green

# 442
Доматите са дърво

# 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ми не, същото си стои, да не мислиш, че не го пробвах?  Laughing Като сусамов тахан е.

# 444
Ми не, същото си стои, да не мислиш, че не го пробвах?  Laughing Като сусамов тахан е.
Разбърка ли го добре преди да го сложиш в хладилника? Thinking Моето /натурално, има и др. видове/ на стайна температура е по-течно- доста даже, но в хладилника си става гъсто- дори го обърнах наобратно и не помръдва. Peace Не знам защо при теб е така- медът би могъл да го втечни, но оставам с впечатление, че не е подсладено фъстъченото ти масло... newsm78

# 445
  • Варна
Направи ми впечатление, че киселото мляко Чех, което миналата седмица беше 2 на цената на едно - 89 стотинки, днес беше с етикет с 50% намаление, т.е. един брой - 40 и нещо стотинки. Grinning Явно са заредили твърде много. Иначе не ми хареса. Оказа се, че е от ония с мляко на прах вътре.

Днес взех ориз басмати от намалените на Крина (дано е хубав), кашкавал Едам, банани, яйца, маруля, прах за пране Ариел и се напънах с една консерва царевица, за да мина 25 лв и да взема скреч карта. Естествено - код. Grinning

# 446
При нас марулките бяха много хубави. Grinning А на Чех досега нищо не съм харесала.... Naughty
Относно течните препарати на Ариел- тези от промоцията- преброих общо 6 зелени  капачки (тези които се слагат в барабана на пералнята заедно с течния препарат)- а на стелажа има един куп с бутилки. newsm78 newsm78 Направи ми впечатление още вчера като зареждаха праховете.... Thinking

# 447
  • Варна
А, аз взех прах, че все с течен пера и тоя път реших да разнообразя. А течни с тумбести капачки не видях. Всичките бяха само с малки.

# 448
  • somewhere over the rainbow
Оризът басмати на Крина е много хубав. Децата ми недолюбват ориз, но за този казват, че е вкусен. И аз мисля да се заредя от тази промоция.

# 449
  • Варна
Да не се изненадаш, че на касата го маркират на редовна цена - 2.89 и в края на бележката му излиза намалението в "отстъпка общо" - минус 0.87. Явно така излизат всички намаления на цели категории продукти.

Общи условия

Активация на акаунт