Кауфланд - тема 32

• 69 262
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
А скреч карти на касите дават ли?

# 451
А, аз взех прах, че все с течен пера и тоя път реших да разнообразя. А течни с тумбести капачки не видях. Всичките бяха само с малки.
Всъщност, струва ми се, че зелените капачки не бяха тумбести- имаха някакъв релеф, нещо като кръгчета или мехурчета newsm78 Иначе малките капачки мисля, че си бяха бели. Все пак ми се струва странно ако във всяко кашонче само по една опаковка има зелена капачка....

# 452
  • Варна
Да. Нали писах. Моята беше с код.

# 453
  • shumen
Домати и аз се излъгах онзи ден и взех и бяха дървени.

# 454
Домати и аз се излъгах онзи ден и взех и бяха дървени.
Свърши им сезона на доматите, който ял, ял. От миналата седмица чери доматите още ми се търкалят в хладилника, безвкусни.

# 455
Някои розови домати все още стават за ядене. Или сме улучили хубави, не знам (не бяха от К.). Rolling Eyes Другите са си дървени.

# 456
Отивам днес на пазар,купих си каквото бях набелязала,и последно остана вода за уста 1л Листерин- на цена 6,97...абе 7.00лв.Да обаче...изобщо нямаше,нито като асортимент от 1л,нито промоция ...нищо.Излизам си аз,отивам на Информация да питам и за късмет управителя беше там.Погледна ме доста многозначително като попитах свършила ли е,водата за уста🙄и,че изобщо липсва такава цена.Изпрати една служителка да погледне и тя като потвърди думите ми той изчезна накъде и след сигурно 15мин.висене ми донесе една и ми е подари в знак на извинение от магазина.Това е Кауфланд,Пловдив Цариградско шосе.

# 457
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разбърка ли го добре преди да го сложиш в хладилника? Thinking Моето /натурално, има и др. видове/ на стайна температура е по-течно- доста даже, но в хладилника си става гъсто- дори го обърнах наобратно и не помръдва. Peace Не знам защо при теб е така- медът би могъл да го втечни, но оставам с впечатление, че не е подсладено фъстъченото ти масло... newsm78
Не, не е подсладено, натурално е. И да, разбърках го, но консистенцията му си остана, каквато беше и преди да го сложа в хладилника. Както и да е, не е голяма драма, пак става за мазане, но детето не го хареса и ще се наложи да го вложа в нещо или да си го ям сама.
Домати взехме и ние, но още не сме стигнали до тях.

# 458
  • оттам, откъдето започва България
При нас до миналата седмица розовите домати бяха разкошни. Отядох се на домати, че иначе не съм им фенка.
Тази седмица не сме купували.

# 459
За фъст. масло да кажа.
Сега намерих бурканите, точно същото бях купила с червени етикети, за 2,75. Много хубаво беше, гъсто, мазнината изплува отгоре и трябва да се разбърка хубаво. В хладилник става по-твърдо.

# 460
За фъст. масло да кажа.
Сега намерих бурканите, точно същото бях купила с червени етикети, за 2,75. Много хубаво беше, гъсто, мазнината изплува отгоре и трябва да се разбърка хубаво. В хладилник става по-твърдо.
+1, но на стайна температура моето е по-течно определено.
 Reinа , можеш да добавиш разтопен тъмен шоколад към фъстъченото масло и предполагам консистенцията му ще се подобри. Аз моето фъстъчено масло вече го изпробвах върху квадратче тъмен шоколад- ммммм. Heart Eyes
Aurellia, похвално. Grinning

# 461
Да, на стайна е течно. Но в хладилник се втвърдява.
3 буркана бях купила тогава. Simple Smile

# 462
  • somewhere over the rainbow
Да не се изненадаш, че на касата го маркират на редовна цена - 2.89 и в края на бележката му излиза намалението в "отстъпка общо" - минус 0.87. Явно така излизат всички намаления на цели категории продукти.
Така излизат, да. Веднъж ходих да се разправям за едно мляко и на Информация ми обясниха.

Някои розови домати все още стават за ядене. Или сме улучили хубави, не знам (не бяха от К.). Rolling Eyes Другите са си дървени.
Розовите стават, потвърждавам. Миналата седмица попаднахме на чери домати по 1.29/кг., но са отвратителни.

Аз утре чакам някакъв подарък от К., който са ми изпратили след като им написах тлъсто оплакване миналата седмица. Много "грешки" станаха и им бях набрала. Не ме интересува кой е виновен и дали ще накажат някой служител. Не ме интересуват нито ниските им заплати, нито лошите условия на труд. Щом са се хванали, ще работят съвестно, а не да правят грешки, които ме удрят по джоба.

# 463
  • оттам, откъдето започва България
Подаръкът ти ще бъде ваучер поне за 5 лв., като извинение. Simple Smile

# 464
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reinа , можеш да добавиш разтопен тъмен шоколад към фъстъченото масло и предполагам консистенцията му ще се подобри. Аз моето фъстъчено масло вече го изпробвах върху квадратче тъмен шоколад- ммммм. Heart Eyes
Да, и с мед също ще се сгъсти, но с тъмен шоколад ще е много по-удачно, защото ще е режимно. Благодаря!  Hug  Не ме разбирайте грешно - то и така става за ядене, просто е най-рядкото фъстъчено масло, което съм виждала и опитвала, а купуваме от години. Просто консистенцията му е различна.
Доматите от промоцията наистина не струват - ужасно твърди и нямат никакъв вкус.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт