Кауфланд - тема 32

• 69 253
  • 730
  •   2
Отговори
# 465
Тия от Кауфланд много нескопосани съгледвачи имат. Един още от паркинга га го разбрах, че не му е чиста работа. Разхождаше се без посока , оглеждаше странно. Опитваше да привлече вниманието на Един служител , който се направи че не го вижда. Чувствах се тъпо, защото ходеше почти след мен. Все едно съм крадла. Оглеждаше и други хора. Но е гадно. Много неприятно някой да те следи

# 466
PeacockLove, тези съгледвачи какво правят- оглеждат се дали не си откраднала нещо ли...? newsm78 Че не разбрах много добре....
Reinа , аз и заради това предпочитам да купувам натуралното фъстъчено масло, защото после мога да си го хапвам и чисто, и ако ми се прииска сладичко-  с шоколад. Simple Smile

# 467
Че то си е сладко и без шоколад. Simple Smile
И аз не разбрах за съгледвачите. newsm78

# 468
Да. Оглежда хората, докато си избират стоките. Абсолютно цивилен младеж. Но така ходеше и гледаше, че то просто се набива на очи. Мислех,че иска да краде, но след като се опита да привлече вниманието на служителишя разбрах, че е за друго там

# 469
Дева, натуралното фъстъчено масло /това без мед/ ми е вкусно, но не и чак сладко  Laughing
PeacockLove, интересно. А тази длъжност нова ли е? Mr. Green При нас преди седмици, съвсем скоро, търсеха мотивиран персонал на почасово работно време..... Laughing

# 470
Аз отдавна чувам, че има такива. Сега просто го забелязах

# 471
Да кажа, че офертите във Фантастико от утре са доста добри.  Smile

# 472
  • somewhere over the rainbow
Натуралното фъстъчено масло е точно толкова сладко, колкото са и фъстъците. Иначе има и подсладени, да. Ние обичаме сладките.
Нещо не разбрах за този съгледвач - защо да се опитва да привлече вниманието на свой колега, че пък и вторият да се прави, че не го забелязва?

# 473
Не знам. Не си представям да ям фъст. масло с шоколад или мед.
Но аз и тахан не ям така, а хората си го смесват с мед и им харесва.

# 474

Нещо не разбрах за този съгледвач - защо да се опитва да привлече вниманието на свой колега, че пък и вторият да се прави, че не го забелязва?
Защото съгледвачи е с нормални дрехи , не е с униформа и се разхожда като нормален клиент и наблюдава и не трябва да бъде забелязан от нормалните хора. А защо оня не му обърна внимание не ме интересува. Аз си бях да пазарувам, а не да се занимавам с техните работи. Неприятно но е някой да ми диша във врата

# 475
  • оттам, откъдето започва България
Тези съгледвачи всъщност са служители на охранителната фирма на Кауфланд. Те имат и цивилни служители, които обикалят и се правят, че пазаруват.

# 476
Наш роднина работеше до скоро като такъв. Следят за кражби,макар че тези,които крадат са редовни посетители и със сигурност ги знаят вече,за да се крият и пазят от тях.

# 477
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Някакви отзиви за рендето, което се продава на промоция с точки? Дали е по-хубаво от тези на Бьорнер?

# 478
Мнения за възглавниците на Тед -50% от 60 на 29.99 лв?

# 479
Мнения за възглавниците на Тед -50% от 60 на 29.99 лв?
Имам друга възглавница на Тед /мемори/- много съм доволна, пак така от К. на промоция я бях взела за около 35лв. И тази /с лавандулата, нали?/ ми хареса, погледнах я. Стори ми се, че не е прекалено силно ароматизирана, деликатен ми се стори ароматът /по принцип не съм голям фен на лавандулата, но този аромат го понесох добре Laughing /. Колко точно време се запазва- не знам.

Общи условия

Активация на акаунт