Кауфланд - тема 32

• 69 214
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Аз ще се повторя от сутринта, но дали някой успя да огледа детските килимчета?

# 631
На Дерони лютениците добри ли са?

# 632
Аз по-вкусни не съм опитвала.Особено едросмлените.
Търкаля се по стелажите и някаква лютеница ВЕЛИКА,пак е скъпа,но не съм купувала.
Дерони ме дразнят с нишестето,което бутат навсякъде!

# 633
Аз май харесвам всичко на Дерони, та... добри са. Велика и Царица също са техни.
Тази седмица имаше Чира в Лидъл и тя е хубава Wink.

# 634
Момичета какво ви е мнението за формата за печене с две дъна на Zenker и епилатор AYCO? Някой да ги е използвал?

Имам формата, удобна и практична ми е, 2в1. Единствен минус, че за кекс ми идва по-широка спрямо тези класическите високите, съответно кексът ми става "нисък". За да компенсирам си увеличавам грамажите на цялата рецепта.  В плоската правя пай, чийз кейк, торта може...

# 635
Да,и моят епилатор е на Браун,от преди 20 години и все още работи....,но вече са захабени пинсетите и ми трябва нов!Този Ayko имаше много малка(тясна)част на главата откъм пинсетите,което ще отнема много време,особено за големи участъци!Отделно до самите пинсети имаше едни топчета за масажиране ли,за обезболяване ли,които според мен пречат за ефективната му работа!Много е добра лютеницата на Лидл-Чира!

# 636
  • Русе
Подкрепям мнението на rovaru за Zenker. Имам правоъгълна и кръгла тава с 2 дъна - за торта и за кекс. Всичките ръждясаха и постилам хартия за печене, когато се наложи да ги ползвам. Отделно борда на кръглата не стяга добре при закопчаване. Първият път, докато все още не знаех пекох сладкиш с карамел на дъното на тавата. Няма да ви казвам каква димилница стана в кухнята, докато разбера от къде тече.

# 637
  • shumen
Благодаря Дидка.Такива възглавници и аз искам да взема,но не знам кога ще се замъкна до К и дали въобще ще успея с болно дете.

# 638
Аз по-вкусни не съм опитвала.Особено едросмлените.
Търкаля се по стелажите и някаква лютеница ВЕЛИКА,пак е скъпа,но не съм купувала.
Дерони ме дразнят с нишестето,което бутат навсякъде!

Всъщност нишесте няма именно в една от скъпите разновидности на "Велика". Големият буркан е в ценови порядък 6.50 лв /+-0.50/, но си заслужава, ако се вярва на етикета.

# 639
  • София
Относно лютеницата на дерони, аз си купувам старо селска, много е вкусна и тази седмица е с 30% намаление.

# 640
Кауфланд ще ме загубят съвсем скоро. Tired
Напазарувах си набелязаните неща + 1 шоколад от 300грамовите. На промоция са на 4 и нещо, нали? Да, ама ми го маркират на 6,97. Отивам на информация, да питам защо така. Ами този който аз съм взела не е намален.
Прибирам се в къщи и виждам, че в брошурата пише "различни видове", не са упоменати кои точно са намалени.
Не съм за 3 лв, много пъти съм чакала и не съм взимала ваучер за да не пострада служител, обаче тези цигански номера ми идват в повече.

# 641
Малката Милка също всеки път намаляват само някои видове,  винаги гледам внимателно

# 642
Аз им знам номерата и следя внимателно.

# 643
Трябва да се четат етикетите, а не да обвиняваме другите.

# 644
Малката Милка също всеки път намаляват само някои видове,  винаги гледам внимателно
Виж брошурата, пише различни видове. Взех го от стелажа със червен етикет. Помислих, че като малките са намалени само някои конкретно, но не е упоменато. За това не се разправях, а си тръгнах, и дъжд валеше, не ми се занимаваше.

Плачат за жалба он лайн.
Шоколада ще се изяде, и не е в парите, въпроса е принципен.

Трябва да се четат етикетите, а не да обвиняваме другите.
Аз го прочетох, не е в мен грешката.

Общи условия

Активация на акаунт