Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 923
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
От кой лекар сте доволни за поставяне на филър под очи?
Имам хлътване в тази зона и обмислям тази процедура.
Какво ли количество филър е нужно?
Каква е трайността във времето?
Една от дерматоложките, при които ходя ми препоръча поетапно запълване - 3 процедури, защото каза, че имам И торбички  Grinning Според мен, обаче не са торбички, по скоро се образува от хлътването това.
Иначе сега след дълбокия пилинг получих лек оток под очите и може да се каже, че се видях попълнена  Joy Разликата е огромна, много свеж и отпочинал вид на лицето.
Не знам дали да и се доверя....не ми се занимава с това ходене 3 пъти, защото пътувам.
На 30 ноември имам час при Ванеска, ще видя и тя какво ще каже, предпочитам еднократна процедура с дълъг период на действие  Embarassed При мен има и бръчици, заради присвиването на очите, там не знам дали се слага ботокс.

# 151
  • в 1001-та нощ
Според Ванеска - филърът под очите (Ползва Redensity II) е сред най-дълготрайните - изкарва поне година - година и половина със сигурност. Поставя го с канюла и упойка. Не се усеща нищо. Прави входните отвори, поставя упойката и влиза с канюлата. На момента преценя колко продукт поема.

# 152
  • Милано
Здравейте. Предстои ми лазерно премахване на капиляри от лицето. Моля който го е правил да сподели впечатление - боли ли много, има ли ефект, колко е траен и т.н.?
Освен това свалих доста кг, а съм на 43 год. и естествено кожата на лицето ми увисна доста. Не само на лицето де, но тя повече ме вълнува. Особено под брадичката, на шията и гънките надолу от устата. Кожната ми предлага някакви конци, но още не съм проучила подробностите. Някой да знае ефикасно мазило, което поне да отложи малко конците докато сваля каквото още имам да свалям?  newsm78

Сега ще взимам едно кремче, което е за възстановяване на подкожните мазнини. От лекар ми е предписано, не е скъпо, ще го ползвам за лицето и ръцете. Може би ще ти свърши работа, защото ти и мазнина се загубила там след отслабването.

Другото, което можеш  да проучиш, са процедури за стягане на кожата на лицето, и филъри за изпълване и ремоделиране.

Най-добре се консултирай с няколко лекари, и премисли какво ти препоръчват.
Алена,може ли да споделиш името на кремчето ?

# 153
Според Ванеска - филърът под очите (Ползва Redensity II) е сред най-дълготрайните - изкарва поне година - година и половина със сигурност. Поставя го с канюла и упойка. Не се усеща нищо. Прави входните отвори, поставя упойката и влиза с канюлата. На момента преценя колко продукт поема.

Каква е цената при Ванеска?

# 154
  • в 1001-та нощ

Каква е цената при Ванеска?

480 лв е за 1 мл. Цената е една и съща от години. Не вярвам да има съществена промяна.

# 155
Аз също съм си правила при Ванеска тази зона и съм доволна, задържа се повече от година, с разликата, че мен не ме прави с канюла, а с игла. Бих повторила пак при нея, но за момента имам по-наложащи неща за съжаление, защото определено си заслужава и се вижда разликата.

# 156
момичета простете че така нахлувам в темата - предлагат ми лазерно премахване на петънца от лицето(остатъчни от пъпки и дори и бемки) Незнам какво да предприема.Моля за помощ ако някой е правил такова нещо моля да сподели мнение и дали има за какво да се притеснявам относно кожа, белези след това ....

# 157
Дами, а Ванеска в коя от двете клиники е - Хил или Дерма център или има собствен кабинет?

# 158
Ако не е велика тайна, и аз се присъединявам към въпроса кой е крема за възстановяване на подкожни мазнини.
Гледам, че на два пъти се пропуска въпроса.

# 159
Дами, а Ванеска в коя от двете клиники е - Хил или Дерма център или има собствен кабинет?
Хил Клиник, до църквата Ал.Невски  Peace

# 160
Хил Клиник, до църквата Ал.Невски  Peace
Да,Московска не знам кой номер беше.

# 161
Благодаря ви, на удобно място е новата клиника.

# 162
Повърхностния химичен пилинг влияе ли на трайността на филърите?

# 163
  • в 1001-та нощ
Ако не е велика тайна, и аз се присъединявам към въпроса кой е крема за възстановяване на подкожни мазнини.

Не е тайна. На лични отговорих на всички, които се поинтересуваха.

http://estelab.bg/atrofillin-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC/

# 164

Не е тайна. На лични отговорих на всички, които се поинтересуваха.
Кажи и на мен 😊

Общи условия

Активация на акаунт