Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 980
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Разбира се Simple Smile Ще го взема другата седмица и ще споделя. Сега не съм най-подходящия "тестер" - правих скоро хубава, богата мезотерапия, както и започнах да пия ХК. Та ... пълнеж имам Simple Smile Но все ще формирам мнение Simple Smile

Но аз и на ръцете ще го тествам - та ще споделя за резултатите на лице и ръце Simple Smile

# 181
  • Sofia
Здравейте, да попитам някой правил ли е плазмо терапия за коса или мезо терапия и кое е по-добро? Питам тук защото в темата за косопад никой не е правил.

# 182
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила плазма, обогатена с коктейл вещества. Т.е. не двете поотделно, а комбинирани в едно.

# 183
Майка прави мезотерапия на глава, страхотно е доволна, но е много болезнено.

# 184
  • Sofia
И имаше ли ефект? Спиране на косопада,нови растежи..?

# 185
И имаше ли ефект? Спиране на косопада,нови растежи..?
Да, но трябва постоянство, година и повече прави и наистина много боли.

# 186
  • Sofia
Аз съм правила плазма, обогатена с коктейл вещества. Т.е. не двете поотделно, а комбинирани в едно.
[/quot
И имаше ли ефект? Колко процедури направи?

# 187
  • в 1001-та нощ
Трябваше да направя 4 процедури - по 1 месечно, но направих 3, като последната беше с повече и по-богат мезо продукт. Най-забележителният ефект, който аз констатирах е, че косата много видимо и бързо се удължи. Според фризьора ми, който не знаеше, че нещо съм правила - се е посгъстила осезаемо. Аз самата сгъстяването толкова не го усещам, но той го отбеляза няколко пъти, пита ме дали пия нещо.

При мен не е било много болезнено, но по думите на док и мъжете плачат, и боли много. Според него мъжете са по-гевезета от нас жените. Прилага някакво обезболяване под формата на спрей, може и то да ми действа, и затова да съм го понасяла по-леко.

# 188
При мъжете има ли ефект? Питам защото нали една от причините за косопад при тях е тестостерона.

# 189
  • София
При мъжете има ли ефект? Питам защото нали една от причините за косопад при тях е тестостерона.
Има разбира се. Естествено, ако има фоликули. Но то и за жените важи.

# 190
Трябваше да направя 4 процедури - по 1 месечно, но направих 3, като последната беше с повече и по-богат мезо продукт. Най-забележителният ефект, който аз констатирах е, че косата много видимо и бързо се удължи. Според фризьора ми, който не знаеше, че нещо съм правила - се е посгъстила осезаемо. Аз самата сгъстяването толкова не го усещам, но той го отбеляза няколко пъти, пита ме дали пия нещо.

При мен не е било много болезнено, но по думите на док и мъжете плачат, и боли много. Според него мъжете са по-гевезета от нас жените. Прилага някакво обезболяване под формата на спрей, може и то да ми действа, и затова да съм го понасяла по-леко.

В София ли са правени? Може ли инфо за място и цени Simple Smile

# 191
  • в 1001-та нощ
Да, в София, ще ти пиша след малко Simple Smile

# 192
  • София
Да, в София, ще ти пиша след малко Simple Smile
Алена, моля те и на мен Praynig

# 193
  • при Arctic Monkeys
Вчера в момент на слабост, както се заричах, че няма да си пипам устните, сложихме съвсем малко Теосиал. За повдигане на ъглите и съвсем лек контур отгоре. Видим ефект нямаше, но лекарката каза, че филърът ще се разгърне в следващите 2 седмици и ще се получи това, което целя и ми отказа да слага повече. А количеството е наистина нищожно - 0,3 или нещо такова. Смятате ли че ще се разгърне нещо изобщо?
И да кажа че беше без упойка и ме боля зверски. Не се слагало упойка, понеже деформирала тъканите. Disappointed Relieved

# 194
Вчера в момент на слабост, както се заричах, че няма да си пипам устните, сложихме съвсем малко Теосиал. За повдигане на ъглите и съвсем лек контур отгоре. Видим ефект нямаше, но лекарката каза, че филърът ще се разгърне в следващите 2 седмици и ще се получи това, което целя и ми отказа да слага повече. А количеството е наистина нищожно - 0,3 или нещо такова. Смятате ли че ще се разгърне нещо изобщо?
И да кажа че беше без упойка и ме боля зверски. Не се слагало упойка, понеже деформирала тъканите. Disappointed Relieved

Нормално е да те боли, осабено на първа процедура-все пак вкарваш вещество в тъканта, която до момента е била един размер - сега там се вкарва нова субстанция, с която ще "свиква" тепърва тъканта ти. Не съм използвала Теосиал, обикновено в началото може да има подуване от нараняването на тъканта и до 2 седмици да спадне, едва ли ще станат по-обемни устните ти, НО не съжалявай-красив обем се постига постепенно, дай малко време на тъканите да свикнат и да се разширят и тогава добави още. Ако от раз сложиш голямо количество, голям е шансът резултатът да е "патешки устни", а не сочни красиви плътни устни.

Усмихни се и не се притеснявай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт