Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 024
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Милано
Винаги когато съм слагала ботокс, цената е била на единица. 1единица - 10лв. Зоните при различните лица са в различно състояние и съответно ще "поемат" различно количество ботокс. Моето чело може да има нужда само от 10 единици, но на някой друг 25 единици. Докторката след като огледа какво е положението си казва колко количество трябва да се постави. При мен на различните зони издържат много различно като време. Челото ми издържа около година и половина, гневната бръчка и тя толкова. Очите 8-9 месеца, хайде 10 да са.
И аз съм при д-р Чолакова(благодаря ти,mamaden🤗)В началото слагах 30 единици общо за трите зони,последният път сложихме 35.Обикновено ходя сутринта и вечерта вече усещам ограничения в мимиките.А д-р Чолакова е СТРАХОТНА!!!

# 241
  • София
Винаги когато съм слагала ботокс, цената е била на единица. 1единица - 10лв. Зоните при различните лица са в различно състояние и съответно ще "поемат" различно количество ботокс. Моето чело може да има нужда само от 10 единици, но на някой друг 25 единици. Докторката след като огледа какво е положението си казва колко количество трябва да се постави. При мен на различните зони издържат много различно като време. Челото ми издържа около година и половина, гневната бръчка и тя толкова. Очите 8-9 месеца, хайде 10 да са.
Челото-година и половина,лелее,супер Shocked
На мен ми издържа около 4 месеца(с 10 единици съм).
При 2 различни докторки съм била и двете са ми слагали само по 10.Казват,че е достатъчно.
При коя си била ти?Може и на лично?С каква марка ботокс?

# 242
  • Пловдив
Даяна1111, за ботокс ходя при д-р Албена Чолакова. Не съхранявам паспортите, които ми дава за продуктите, някак това ме натоварва. Спомням си, че последният път каза, че ще работи с продукт на фирма MERZ, но не си спомням точно името на ботокса.
пп. Намерих, това е името - Xeomin (Merz Pharmaceuticals, Germany)

# 243
  • София
Благодаря много,но сега видях,че работи в Пловдив,жалко.

# 244
  • София
Момичета, някой правил ли е ClearLift? Ако да, моля да разкаже за ефекта, броя на процедурите и мястото.

Освен това резултата има ли нещо общо с Venus Legacy или са различни неща?

# 245
Денкова ми каза да отида за ретуш след около 10 дена - включено е в цената. За сега се чувствам добре нямам никакъв дискомфорт. Забравих да кажа, че ме пита по-естествено ли искам да изглеждам или по-"гипсирана" и аз избрах естественото, съответно ми сложи Вистабел. Не знам колко единици (общо около 10 убождания направи), но следващия път може би ще отскоча до Пловдив, до на Mamaden лекарката - имам чувството че много ни "цакат" в София.
Ако не е тайна Мamaden колко излиза  ботокса за всичките зони на които слагаш и на зона ли те таксува. Мисля, че ще е полза за всички.
KPP може ли да кажете колко Ви излезе мезотерапията (дано не греша, но май Вие бяхте споделили за нея).
Благодаря
И аз вече почти нямам главоболие от ботокса, но първите дни е... Явно като цяло правя много мимики.
Иначе мезотерапията Juvederm Volite ми излезе 600 лв ри Денкова, но като гледам навсякъде е по 700 лв. При тях в момента има някаква промоция. Аз съм със страхотни впечатления от този продукт, но не очаквай кой знае какъв лифтинг ефект, по-скоро дълбока хидратация (кожата светва), както и изравняване на тена. На мен в челото не ми слагаха, само долната част на лицето.
Това, което ми харесва в тяхната клиника е, че когато слагаш едновременно два филъра, на които попринцип цената е 600 лв, ти излизат по 500 лв. Правят доста отстъпки за редовни клиенти.
Виждам, че доста от вас за различни процедури ходят при различни лекари, на мен пък ми се иска да си харесам един и да посещавам само него за всичко.
Досега впечатленията ми от д-р Георгиевски от клиниката на д-р Денкова са положителни. Относно ботокса е много добър - веждите ми не са циментирани, мога да ги движа, в същото време челото ми е гладко, а имам и повдигане на самата вежда и клепача, което открива окото по страхотен начин и освежава.
Относно филърите - още чакам да спаднат оттоците, но като цяло за 3ти ден, след боденето ефекта е добър. Най-важното - нямам хематоми, имам съвсем лекички синини, които дори и да не сложа грим не се забелязват. Работи доста внимателно. Мисля, че като минат две седмици, ще харесам крайния резултат от филърите, но да видим.
Друго, което ми харесва в поведението на д-р Георгиевски е, че не се опитва на всяка цена да ми пробута процедури, от които нямам нужда. Искам запълване на назолабиални, но той каза, че още не ми е времето, както и отказа да ми прави устни.
Споделям впечатленията си, защото знам, че някой водеше списък с мнения за специалисти в областта на естетичната медицина.

И последно - някой ми беше препоръчал гел с арника за подуването - ефекта дойде още след първото поставяне. Благодаря! Simple Smile

# 246
Днес бях при д-р Михайлов за консултация за Belkyra, но не можа да ми каже от сега колко флакона са нужни при мен за 1 процедура 2 или 3. Исках и снимки, но жената, която трябваше да ми покаже я нямаше.. Още се двоумя м-у Belkyra и FaceТite, но като гледам клипчета за вторoто и се ужасявам... та най-вероятно ще се насоча към Belkyra.

# 247
  • София
Благодаря ма  Mamaden  и KPP за отговорите. Още нямам главоболие, но още имам мимики - особено на челото все едно нищо няма. Явно ще отида на ретуш. Това ми беше първия ботокс, но следващия път определено ще отида някъде другаде Flowers Hibiscus

# 248
Днес бях при д-р Михайлов за консултация за Belkyra, но не можа да ми каже от сега колко флакона са нужни при мен за 1 процедура 2 или 3. Исках и снимки, но жената, която трябваше да ми покаже я нямаше.. Още се двоумя м-у Belkyra и FaceТite, но като гледам клипчета за вторoто и се ужасявам... та най-вероятно ще се насоча към Belkyra.
Току що се регистрирах защото чета всичко наред във тази тема от много време но никога не съм писала.
Фейс тайта ми стана идея фикс защото овала при мен се отпусна доста -  годините ми не са малко но винаги съм се грижила за лицето си.Изгледах и изчетох всичко възможно по темата.Лично мое мнение е че още нямаме достатъчно опитни лекари за тази процедура.Отидох но консултация - показаха ми снимки на жени правени от италианеца Ровати.При него е О.К. но цената е 3500 евро.Отделно другите разходи.Всички снимки които се въртят в нета са на негови пациентки.Когато видя пациентка правена тук и примерно - 6 месеца след процедурата може и да размисля.Моля ако тук има дами минали през това - нека пишат.Извинявам се за запетайките - липсващите клавиша ми дава заето.

# 249
  • София
КРР - пропуснах да видя снимките, но аз имах леко подуване и ми правиха 3 процедури РФ под очите за да легне по-добре филъра и вече е гладко. Имах малко пожълтяване от упойката и това мина. Сега само релефа на кожата на долината на сълзите се вижда. Бръчиците са изпънати/попълнени.
Ботокс сложих в четв 30 единици 300 лева. Челото ми вече не мога да го бръчкам, само ъгълчетата на веждите мърдам нагоре. Гневната малко се свива, пачи крак няма изобщо - на едното око още от филъра изчезна. Др каза че ботокса след 3-тия ден започва да действа.

# 250
Здравейте! Имате ли впечатления от клиника Бургас Дерма?
Извинявам се,ако е споменато някъде.

# 251
  • София
Дописвам за двойната брадичка - моята е малка, др.Михайлов ми каза за Белкайра 2 пъти по 2- което прави 4000 лева 😳. По-скоро бих направила липосукция за 800 евро, въпреки че е травматична. Все пак ефекта ще е несравним с Белкайра.

# 252
При мен положението е следното:
на 2 октомври - ботокс - пълна програма
на 12 иктомври - филър под очите и контур на устните
на 2 ноември - филър в долната и средна част на лицето.
В момента имам оток в дясната страна - поспадна в сравнение с вчера.След 3 години без нищо по-драстично сега се олях.Смятам да се кротна малко и да събера смелост за лифтинг конци.Ако някой е слагал Аптос - моля пишете.

# 253
  • София
При кои случаи се поставя ботокс и при кои филтър?

# 254
При бръчки - ботокс.Предимно чело и пачи крак до очите.
При загуба на обем - филъри.Аз попълвах под очите и средна и долна част на лице.Намам много мастна тъкан - лицето ми е слабо и като липсва обем - нещата загрубяват.

Общи условия

Активация на акаунт