Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 005
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
И аз винаги съм се чудела, защо при някои се получават отоци и синини, а при други изобщо не си личи.
Според мен има отношение към съсирването на кръвта и регенериращите и способности на тъканите, но от голямо значение е и техниката на лекаря.

MaRin4et0, сподели за тези силни мезотерапии, оглеждам се за подаръци за Коледа. Simple Smile

# 511
  • в 1001-та нощ
Аз днес си направих химичен пилинг, казаха днес да не мия лицето, от утре може. Много хидратация, вие освен с хидр. кремове с друго кажете ли? Примерно с кокосово масло, си мисля дали е подходящо

Трябва да се прави разлика между продукти, които спомагат в кожата да се задържа влага - хидратиращи продукти; и от друга страна - липиди, които са на повърхността на епидермиса и пречат кожата да губи тази задържана влага.

Предполагам разбираш, че маслото само по себе си няма да хидратира. Но ако е ползван хидратиращ продукт, то ще спомогне тази влага да се задържи в кожата.

# 512
Казах,  че ползвам кремове Юсерин филър и Uriage, каза че не било необходимо да взимам други.

# 513
  • I want it all and I want it now.
Цяла ампула Револакс Дийп 1.1 мл - 200 лв. При д-р Дангова. Никога не са ми излизали синини. Има много лека ръка , но е малко шантава Simple Smile но по-важното е, че си върши работата добре.
Това за София ли става въпрос? Къде практикува, нещо не намирам инфо?
В София да. В частен кабинет , близо до Александровска болница. Тя ходи и в Бургас редовно. Наистина в нета няма информация за нея , но много хора ходят.
Моля и аз да координати на ЛС 😉 Благодаря.

# 514
За силна мезотераия мога да спомена такава при д-р Ванеска. Препоръча ми я преди седмица. Казва се мезо лифт и се прави веднъж на десет месеца. Нямам обаче лични впечатления още, евентуално догодина ще правя.

Може ли и на мен координати на д-р Дангова. Веднъж съм слагала револакс и цената беше по две.

# 515
Някой искаше снимки Преди/След
1 преди
2 веднага след
3 сега

https://---shortener8712-R3vfL5z

# 516
За силна мезотераия мога да спомена такава при д-р Ванеска. Препоръча ми я преди седмица. Казва се мезо лифт и се прави веднъж на десет месеца. Нямам обаче лични впечатления още, евентуално догодина ще правя.

Аз утре имам час при д-р Ванеска за филър под очите, ще я попитам и за мезотерапията (имаш ли идея каква е цената?) Simple Smile Някой има ли лични впечатления все пак?

# 517
1 преди
2 веднага след
3 сега

Чудесни са Какъв филър?

# 518

Може ли и на мен координати на д-р Дангова. Веднъж съм слагала револакс и цената беше по две.

Аз утре имам час при д-р Ванеска за филър под очите, ще я попитам и за мезотерапията Simple Smile Някой има ли лични впечатления все пак?
Аз в петък имам час за същото при нея  Grinning  правила съм при нея мезотерапия, но на цяло лице. Исках такава еднократна Раденсити 1 беше и имаше трайност към 7-8 месеца. Струваше мисля към 400лв, друга ми предлагаше серия от по леки за по 250лв едната, като трябваше 3 или 4 да направя.
Моля, пиши утре какво е станало, че и аз много се притеснявам.

# 519
Въобще не се притеснявайте. И аз слагах филърче под очи. Много лека ръка има и въобще не личеше къде е боцкала Прави се с канюла.

# 520
  • София
1 преди
2 веднага след
3 сега

На мен не ми харесва. устните са криви и от далече си личи, че са пипани.

# 521
Скрит текст:
това е около 10 ден след поставянето, но кривината се разкрива при усмивка. 

# 522
1 преди
2 веднага след
3 сега

Не ме бийте! Embarassed
На мен преди най ми харесва!

# 523
  • София
1 преди
2 веднага след
3 сега

Не ме бийте! Embarassed
На мен преди най ми харесва!

И на мен ....

# 524
Тези устни са правени в час по труд и творчество. Извинявам се за израза, но са станали в пъти по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт