Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, казаха ми да се насоча към филорга и жуведерм? Кой филър е по-добър и при кой може да се направи???? Благодаря
Зависи къде ще се поставят.Аз съм с 3 вида филъри в момента - под очите "жуведерм" за контур на устните - "принцес" и за долната част на лицето около брадичката "елансе".Точно преди седмица поставих последния и точно тук се оплаквах от синките и отока след процедурата.Той е най-плътен и поставянето му води до известен дискомфорт но резултата е много добър.В момента лицето е много свежо и добре попълнено още повече че той е и колагенообразуващ.Много е важно доктора да знае какво прави - той си определя материала в зависимост от ефекта който се търси.Освен това аз съм алергична към лидокаин и док. подбира филъри без тази анестезия.Успех!

# 301
Здравейте, имате ли мнение за филър Нувия Органик за устни? Как стои -плътен, мек, траен ли е, прави ли топчета.

В момента съм с Белотеро и съм доволна от резултата- мнооого естествени и меки устни, но бързо ми се разгражда, а е доста скъп и ми се ще да намеря нещо по-бюджетно и все пак качествено.

Ако може и мнения (а най -добре сравнение) и за Револакс или Хиалуроника.

# 302
  • София
Cristy - на мен др ми каза 8 месеца за подновяване на ботокс
За цената - беше 10 лева на единица
Имах чувството че ми се замайва главата от ботокса в първата седмица. Но не съм сигурна понеже ме хвана и вируса и може да е от него. Някой имал ли е главоболие след ботокс?

# 303
Много хора са имали главоболие след ботокс.

# 304
Здравейте и от мен! Записвам се, благодаря за темата, много ми е полезна!:blush: Питанката ми е за ботокса. Малко предистория.. На 46г. съм и до сега не съм правила нищо повече от стандартна козметика, няколко козметични процедури и веднъж филър в устните. Та като се поразрових в нета, поговорих с приятелки, реших, че е крайно време да се ъпгрейтна. Отидох в СкинЛайн Варна на консултация , основно търся начин за подобряване на контура на лицето, видими бръчки нямам- нито НЗ, нито гневна, нито на челото само около очите леко. Та дерматоложката ме посъветва 6пр. Венус Легаси за овала, след това може би лазърен пилинг и жуведерм волайт за края. За ботокс каза, че нямам никаква нужда, тъй като нямам изразена мимика. Сега съм след 2пр. Легаси и ефектът при мен си е УАУ:hugs: , а ми предстоят още 4. Почти ми се прибраха бузките на булдог, шията ми сякаш е по-слаба и кожата на лицето плътна и опъната. Ще ви държа в течение какво се случва в процеса, ако някой се интересува. И да се върна на въпрса за ботокса. Той нали е превантивна мярка все пак, може би е добре да сложа малко? Какво мислите дами? Ще съм благодарна за съвет:blush:

# 305
Определено не мога да повярвам, че от две процедури Венус Легаси може да има толкова видим ефект. Говоря от личен опит:)  Имаш ли снимки, настина съм много любопитна?

# 306
Здравейте, момичета Hug
от скоро ви следя и мисля, че вече се реших да предприема и аз нещо за моите бръчки, то се видя че с кремове и разни био масла няма да стане.
Почти на 30 г. съм, но от малка не виждам и нося очила и от честото бръчкане на челото имам доста изразени бръчки. В отпуснато състояние и без грим не са толкова зле, но като сложа грим лъсват все едно челото ми е на 40 годишна.
В тази връзка се колебая между две процедури:
- Ботокс (искам да си платя за единици, тъй като предполагам че няма да ми сложат много затова се спрях на Скин Лайн) или Мезотерапия Juvederm Volite
Търся бърз и по-дълготраен ефект /ходила съм няколко пъти на обикновено мезо, но ефект не виждам/.
Бихте ли ме посъветвали Thinking

# 307
Определено не мога да повярвам, че от две процедури Венус Легаси може да има толкова видим ефект. Говоря от личен опит:)  Имаш ли снимки, настина съм много любопитна?

Ще потърся някоя снимка, на която добре се вижда проблемната зона преди процедурата и утре ще си направя снимка за сравнение. Не са ми правили снимка преди 1-та, за което вече съжалявам.

# 308
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета Hug
от скоро ви следя и мисля, че вече се реших да предприема и аз нещо за моите бръчки, то се видя че с кремове и разни био масла няма да стане.
Почти на 30 г. съм, но от малка не виждам и нося очила и от честото бръчкане на челото имам доста изразени бръчки. В отпуснато състояние и без грим не са толкова зле, но като сложа грим лъсват все едно челото ми е на 40 годишна.
В тази връзка се колебая между две процедури:
- Ботокс (искам да си платя за единици, тъй като предполагам че няма да ми сложат много затова се спрях на Скин Лайн) или Мезотерапия Juvederm Volite
Търся бърз и по-дълготраен ефект /ходила съм няколко пъти на обикновено мезо, но ефект не виждам/.
Бихте ли ме посъветвали Thinking

Така, както го описваш - мимически бръчки и бърз ефект - ботокс вероятно. Колко ще е дълготраен - времето ще покаже.

# 309
Мнения за д-р Емре Илхан? И някой знае ли как са цените за ултразвукова ринопластика?

Здрасти, цената е около 3 хиляди евро. Моя приятелка не е доволна , но тя не спазваше след оперативните грижи. Аз съм много доволна от него и от екипът му , скоро ще идва в България , прегледа е безплатен. Успех

Може ли да ми препоръчате хирург за липосукция на корема, и ако някоя от вас си е правила да ми разкаже малко повече. Д-р Ильо Стоянов ми отказа липосукция преди 10 месеца. Благодаря ви

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 08:41 от bubanka

# 310
А защо ти отказа?

# 311
Някой правил ли си е нехирургична ринопластика, тази която е за 5 мин със филар ? Ако да, ще се радвам да споделите къде и дали сте доволни ?

# 312
Някой правил ли си е нехирургична ринопластика, тази която е за 5 мин със филар ? Ако да, ще се радвам да споделите къде и дали сте доволни ?
Да, една дама от темата писа, че е правила. Прочетете назад темата и ще откриете мненията.

# 313
Някой правил ли е или пък иглена обикновената липосукция

# 314
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила, но с друг продукт.

Общи условия

Активация на акаунт