Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм правила, но с друг продукт.
И има ли ефект

# 316
  • в 1001-та нощ
При мен не е било с цел отслабване и постигнах целта си. Ще обсъдите с лекаря, но според мен след всяко бодене трябва да си предвидиш и процедури тип масаж - за разнасяне на инжектираното в-во, както и за дрениране на отока. Аз правих LPG 2 пъти седмично - между мезотерапиите.  Според мен това също доста спомогна за крайния резултат.

Ти за кои зони го мислиш?

# 317
При мен не е било с цел отслабване и постигнах целта си. Ще обсъдите с лекаря, но според мен след всяко бодене трябва да си предвидиш и процедури тип масаж - за разнасяне на инжектираното в-во, както и за дрениране на отока. Аз правих LPG 2 пъти седмично - между мезотерапиите.  Според мен това също доста спомогна за крайния резултат.

За брич аз спортувам свалих 7 8кг но не може повече а да свалям мазнините там си стоят и не става и не става не искам много затова нали не искам да лягам под иглата ..

# 318
А ефекта на коя процедура се вижда ?

# 319
Здравйте, до близо до нас в стрелбище има една клиника, за която ми казаха че работят с жуведерм. Вчера бях и си записах какво ми предложиха жудеверм волифт 1мл за устни за 490лв и мезотерапия жуведерм хидра 1мл 280 като ако си направя двете ще имам 20% процента отстъпка и ми излиза 616лв това добра цена ли е? Става въпрос за Олимпия клиник в стрелбище. Някой някакви отзиви за нея?

# 320
  • в 1001-та нощ
Удивително ниски цени за Жуведерм. Обичайно 1 мл е над 600 лв. Чак ми е някак подозрително.

При мен не е било с цел отслабване и постигнах целта си. Ще обсъдите с лекаря, но според мен след всяко бодене трябва да си предвидиш и процедури тип масаж - за разнасяне на инжектираното в-во, както и за дрениране на отока. Аз правих LPG 2 пъти седмично - между мезотерапиите.  Според мен това също доста спомогна за крайния резултат.

За брич аз спортувам свалих 7 8кг но не може повече а да свалям мазнините там си стоят и не става и не става не искам много затова нали не искам да лягам под иглата ..

Така е, аз също съм слаба и спортувам, но бричът е до телосложение, структура, има депа там. И моята цел бе - да се редуцират. Аз правих 3 процедури - две в сгъвката между дупето и бедрото и една на брича. При мен резултатите са много добри. Евентуално бих направила още една на брич, но сега финансово не ми е моментът.

# 321
Искам да попитам някоя от Вас ползвал ли е HI FU процедура за лице и какви са отзивите. Знам , че е скъпа процедура, но се интересувам дали има ефект. Благодаря Ви предварително !

# 322
Благодаря за отговорите  a.l.e.n.a, значи е решено днес ще отида да си запиша час за поставяне и ви пиша какво е станало! Горе-долу след колко време се вижда ефекта моментално или?

# 323
Здравейте, да попитам някой правил ли е плазмо терапия за коса или мезо терапия и кое е по-добро? Питам тук защото в темата за косопад никой не е правил.
Аз правих плазмотерапия (PRP) , даже обогатена с продукт с медни пептиди Мезохеър например, не помня точно - 4 процедури миналото лято при Михайлов в Скинлайн. Колосална сума пари и абсолютно никакъв ефект. Даже имах засилване на косопада после, не знам дали е следствие от процедурите. Болката се търпи, пръска се скалпа с лидокаин - не е нещо непоносимо, но има дискомфорт 2-3 дни. Лошото е, че няма ефект или поне при мен нямаше.

# 324
Благодаря за отговорите  a.l.e.n.a, значи е решено днес ще отида да си запиша час за поставяне и ви пиша какво е станало! Горе-долу след колко време се вижда ефекта моментално или?
Проверете наистина ли е този филър.При мен корекцията под очи е с него и цената е 600 лв.Успех!

# 325
Проверете наистина ли е този филър.При мен корекцията под очи е с него и цената е 600 лв.Успех!

Ок, днес като си запиша час ще ги накарам да ми ги покажат. Благодаря!

# 326
Момичета, обмислям да си сложа ботокс за повдигане на веждите. Четох, че е възможно и се постига такъв ефект. Някоя правила ли си е такава процедура? Къде?

# 327
В турската част на Кипър цената на Juvederm е около 180-220 Евро, предполагам че е възмовно и в България, накой да го предлага на по ниски цени

# 328
Мнения за д-р Емре Илхан? И някой знае ли как са цените за ултразвукова ринопластика?

Здрасти, цената е около 3 хиляди евро. Моя приятелка не е доволна , но тя не спазваше след оперативните грижи. Аз съм много доволна от него и от екипът му , скоро ще идва в България , прегледа е безплатен. Успех

Може ли да ми препоръчате хирург за липосукция на корема, и ако някоя от вас си е правила да ми разкаже малко повече. Д-р Ильо Стоянов ми отказа липосукция преди 10 месеца. Благодаря ви

Пробвай в "Уни Хоспитал" в Панагюрище. Имам приятелка, която прави гърди и филър там, и сподели, че болницата е с най-модерното оборудване в България. Уникално отношение от екипа. Сега друга позната ще прави ринопластика. Ще изчакам резултата, понеже и аз мисля за нещо такова, но не мога да се реша все още....

# 329
  • при Arctic Monkeys
Аз да се отчета с моя мини теосиал в устни. Първо боднахме контур, след 10 дни малко в горна отново.Потвърждавам, че теосиала си раздува малко и всъщност резултата се вижда после.Доволна съм.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 19:16 от karmacoma

Общи условия

Активация на акаунт