Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 959
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, обмислям да си сложа ботокс за повдигане на веждите. Четох, че е възможно и се постига такъв ефект. Някоя правила ли си е такава процедура? Къде?

Здрасти аз съм си правила, май месец, при Д-р Камелия Присадашка в клиника evolution в Парадайс център , имах ефект минимален ,на мен ми сложи в края под веждите, по 4 единици ботокс цената му там е 16 лв. Има и варянт да се сложи и на челото и пак се повдигат. Другият месец ще ходя пак.

# 331
В Еволюшън са с доста раздути цени.

# 332

karmacoma, хубави са!
Честити!
Малко ми приличат на тези на Лив Тайлър. Simple Smile

# 333
Аз да се отчета с моя мини теосиал в устни. Първо боднахме контур, след 10 дни малко в горна отново.Потвърждавам, че теосиала си раздува малко и всъщност резултата се вижда после.Доволна съм.
Хубави устни , с канюла ли е правен контура ?

# 334
  • София
Аз да се отчета с моя мини теосиал в устни. Първо боднахме контур, след 10 дни малко в горна отново.Потвърждавам, че теосиала си раздува малко и всъщност резултата се вижда после.Доволна съм.
Честитоо!Хубави са!
А кой Теосиал ти сложиха?
Аз съм с Кисс,но ми предизвика брутални топчета.
Траен е иначе.Не са мръднали като обем.вече 5 месеца.
Обмислям разграждане на 1то топче,което е доста видимо и е точно горе,където устните образуват сърце.
Притеснявам се само да не кажат,че е най-добре да разградим целите устни,защото това ще ме върне в изходна позиция.

# 335
И аз съм с теосиал кис, но топчета не ми образува, дори нямах синини и оток след това.

# 336
Честитоо!Хубави са!
А кой Теосиал ти сложиха?
Аз съм с Кисс,но ми предизвика брутални топчета.
Траен е иначе.Не са мръднали като обем.вече 5 месеца.
Обмислям разграждане на 1то топче,което е доста видимо и е точно горе,където устните образуват сърце.
Притеснявам се само да не кажат,че е най-добре да разградим целите устни,защото това ще ме върне в изходна позиция.
Даяна ако разградиш топчето трябва да е много внимателно  , защото и една капчица ще разгради голямо количество от филъра .
Аз също с Теосиал Кис , няколко месеца съм слагала  по 1 амр .и до седмица или месец се резорбира .Но най - накрая от доста време се задържа филър в устните ми .

# 337
  • при Arctic Monkeys
Теосиал ултимейт , или нещо такова. Не е кис, бил по разреден и може би не толкова траен, но явно е до организъм. Поставен с игла. Топчета няма, то само това остава при това нищожно количество.Blush

# 338
Много апетитни устни са се получили  Wink
ПС - не си падам по жени  Grinning

# 339
  • в 1001-та нощ

Пробвайте първо с игла и масаж Simple Smile

karmacoma Simple Smile честито Simple Smile

# 340
Момичета може ли да се прави само обем на устни без контур и за какво всъщност се прави този контур че не ми е ясно. Не искам горната ми устна да стане като на патица а почти винаги виждам такъв ефект. Някой ако е правил само обем и има снимка как изглежда ще съм благодарна

# 341
1мл. теосиал кис

и преди хК

# 342
Момичета може ли да се прави само обем на устни без контур и за какво всъщност се прави този контур че не ми е ясно. Не искам горната ми устна да стане като на патица а почти винаги виждам такъв ефект. Някой ако е правил само обем и има снимка как изглежда ще съм благодарна
Аз точно обратно - правих само контур.Имам  хубави и плътни устни  но док. прецени че ще направи контур защото ръбчетата вече се били "размили".Нямах идея какво ще стане но съм много доволна.

# 343
  • при Arctic Monkeys
TeAdoRa , много са хубави! Аз също исках основно контур. Всъщност имам общо 0.4 , като част отиде и за повдигане на ъглите, тоест количеството наистина е мъничко.Изпитвам ужас от огромни, фейк джуки.

# 344

Аз точно обратно - правих само контур.Имам  хубави и плътни устни  но док. прецени че ще направи контур защото ръбчетата вече се били "размили".Нямах идея какво ще стане но съм много доволна.
Може ли да покажеш как изглежда само контур. Търся в нета снимки само на контур и само на обем но не намирам. Просто не искам да се получава това извиване на горната устна което много често наблюдавам но не е при всички и не мога да разбера кога се получава и кога не

Общи условия

Активация на акаунт