Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 689
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Значи всичко е наред и няма да са малки. Simple Smile)

# 406
  • София
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Не мисля, че апаратни процедури биха дали задоволителен резултат. Според мен трябва да се работи по загубата на обем в средната част на лицето. Вероятно филър в скулите. Така те ще станат по-изразителни, и ще повдигнат малко лицето, което ще повлияе на НЛ бръчки. Наистина трябва добра ръка, за да се постигне качествен резултат Peace. Не всеки доктор, който поставя филър, знае как да го направи (от личен опит споделям), моето лице остарява по-сходен начин.

Би ли споделила как се справяш с този проблем?

# 407
  • Пловдив
Точков лифтинг и конци. Като точковият лифтинг може да се прави с филъри, от които не се "бухва". Аз имах същия страх, като теб, но се убедих, че реално може и без бухване. Повдигането започва от "контура на лицето" - от темпоралната област и над нея, над веждите в страни, надолу по ръба на челюстта, в средната част на лицето - където са скулите - но там в дълбочина с канюла и така надолу. Не си го представяй - напомпване отгоре и после бухтичка. Но при този метод - отива материал, няколко мл поне, т.е. не е бюджетен, но може да се направи план и да се следват стъпките всеки месец.

Ето примерни области с кодове, но не си представяй, че навсякъде ще бъдеш набодена. С лекар ще обсъдите:

Скрит текст:

Напълно подкрепям написаното Peace. При мен точно по същият начин остарява лицето. Докторката при която ходя направи това което е описала Алена. Резултатът е отличен. Инвестицията е сериозна, защото сложихме много продукт. В началото като ми каза колко ампули ще са необходими  Shocked Shocked Shocked, викам си - абсурд, тази жена е луда. Да, ама не Simple Smile, резултатът е много добър, никой не може да разбере, че нещо е пипано по лицето. Но пък получавам комплименти колко добре изглеждам Blush.
Аз съм от Пловдив, не знам дали ще съм ти полезна с конкретно име.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 08:40 от bubanka

# 408

mamaden , може ли малко повече информация за вида и количеството на филърите...
Аз съм от София, но ще е полезно да се знае името на лекарката, ако е удобно разбира се.

# 409
  • София
mamaden с колко ампули си и какъв филър е използван? Питам защото и аз съм с 2 ампули Жуведерм слагани по метода на мд кодовете, доволна съм, но при мен е слагано на доста по малко места от показаното на картинката. Май ми е време да подновявам и всичко свързано с мд кодовете ми е интересно.

# 410
  • Пловдив
Аз съм с Жувидерм, не помня точно кой продукт, но не е само един вид. 3 ампули от единият вид и 1 от друг (като тя беше поставена със канюла). Не съм ги слагала наведнъж, на два пъти за една година Peace. Докторката е Ива Стоилова, особнячка е, но като професионалист е без анагол в Пловдив, по мое мнение. Моето лице е много слабо, аз съм слаба, и ако не беше посвен на точното място филъра, щеше да е много смешна картина #Crazy

# 411
Малки ще са ти Simple Smile Помни ми думата Simple Smile Към чашка С ще идеш, щом си от нулев старт.
Писах ти и на ЛС, за да се ориентира човек по добре трябва да питаш доктора кой размер сутиен ще си след това. Така по кубици трудно се преценява и структурата на всеки е различна....

# 412
Е, С малко ли е? newsm78

# 413
  • София
Малки ще са ти Simple Smile Помни ми думата Simple Smile Към чашка С ще идеш, щом си от нулев старт.
Писах ти и на ЛС, за да се ориентира човек по добре трябва да питаш доктора кой размер сутиен ще си след това. Така по кубици трудно се преценява и структурата на всеки е различна....
Е колко да са малки пък 470к ?  newsm78
Е верно,че параметрите им не са баш уау,а и те са важни,но....
Точно защото съм с минимален старт,нямам увисване,как да ми сложи по- големи?
Каза,че това е максимума за мен-455,но може и 470к
От старт нула да станеш чашка D,възможно ли е изобщо?

# 414
Според мен най много зависи от самите параметри, моите са 405, но не са изпъкнали и не изглеждат големи, хем съм 160см  Grinning  Та за твоята височина 470 ще е най добре.
Помисли си хубаво какво искаш, обясни на доктора и ще стане. При мен рецени чудесно и направи точно както ги исках. Хем беше сложно и заради повдигането  Grinning

# 415
  • София
Exstra High са най-изпъкналите и моите ще са такива.
Аз знам от доста време точно какво искам,понеже от години го мисля Laughing
Друг е въпроса какво може.Показах му снимка и той каза,че могат да бъдат подобни Simple Smile
За размера също няма какво да мисля,щом това е максимума.И да искам по-големи,не може и това е.
И аз харесвам по-големички,но от едно известно време си мисля,че големи не означава красиви.
Виждала съм уникални по-малки гърди,които в дрехи стоят по-добре от големите.

# 416
  • София
ZUZANА, благодаря!

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 08:41 от bubanka

# 417
  • София
Може ли да споделиш къде си гледала за това съотношение кубици-размер,че аз нищо не намерих,а на мен Стоянов ми каза 450 и се зарадвах 😂

Момичета,има ли някой с гръдни имланти Ментор?
Бях на консултация при др.Стоянов и той ми предложи кръгли Ментор 455к или 470к H.P exstra(профил).
Отначало много приятно се изненадах,понеже това не са малко кубици,но след като видях параметрите на импланта осъзнах,че всъщност това изобщо не са големи импланти.
455к са 5,7(проекция) и 11,2 (диаметър)Тези параметри отговарят на 340 кубика на Макган.
Означава ли това,че ще бъда с малки гърди? newsm78 Желанието ми беше за максимума,но явно при мен това е максимума.Относно профила ми избра такъв,понеже аз искам да имат обем горе.
Аз съм 170 см,53 кг.с почти нулев старт.Интересно ми е колко големи ще изглеждат на моето тяло.

# 418
ssaa Ако си спомняш точния модел на имплантите, можеш да видиш таблиците в интернет. Иначе е малко трудно, защото те са супер много...
И извън темата за гърдите-както бях споменала вчера ми сложиха 5мл общо в лицето(скули, челюст, брадичка)- ето и резултата...
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1542888053r.jpeg
Бях с кръгло лице като топка😀 сега е леко по-оформено.

# 419
  • в 1001-та нощ
Да, честито Simple Smile Вижда се резултата - заострена брадичка, скули ... Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт