Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Според мен ефектът, който беше показан на тези снимки, е след няколко процедури, не след една. А иначе и при мен в момента е доста по-хард от точките на снимките. Очаквам да видя резутата скоро и веднага ще споделя с вас.
Качвам снимките отново, тъй като не съм разбрала, че не мога да публикувам непосредствено един след друг пост.

# 451
Според мен, снимките са силно манипулирани ( тези с очите) Това се постига само с блефаропластика.
На едната чак веждите са повдигнати, което няма как да стане с тази процедура, другата сложила молив да не личи шева....Отдавна не вярвам на такава снимки, особено като знам аз какъв тен си докарвам  Joy
Иначе, за по леки бръчици съм съгласна, че може да има минимален ефект.

# 452
Според мен, снимките са силно манипулирани ( тези с очите) Това се постига само с блефаропластика.
На едната чак веждите са повдигнати, което няма как да стане с тази процедура, другата сложила молив да не личи шева....Отдавна не вярвам на такава снимки, особено като знам аз какъв тен си докарвам  Joy
Иначе, за по леки бръчици съм съгласна, че може да има минимален ефект.
Взе ми думите от устата.

# 453
Разбира се, всеки има право на мнение. Аз мисля тези дни да си направя също горен клепач, така че скоро ще мога да споделя личното си впечатление от процедурата. Ще направя снимки и преди и по време и след.
Относно снимките, не мога да твърдя, че са или не са обработвани допълнително, тъй като не съм експерт, а на пръв поглед не бих могла да преценя, но смятам, че би могло да се постигне подобен ефект с плазмолифт или фибробласт лифт, но след провеждането на няколко последователни процедури. Със сигурност с една или две няма как да се получи.
Поздрави!

# 454
Добре де, ако почнеш да слагаш такива количества на 18 години, след 10-20 години какво правиш?
Аз обичам естественото излъчване, да не си личи, че си правен.

Търсих специална тема, но не намерих. Да имате отзиви за ринопластика, която се препоръчва по медицински причини?
А какво толкова може да стане, аз до колкото знам ХК не е вредна? Тя се съдържа в човешкото тяло и с годините намяла и поради тази причина се появяват бръчки и тн... греша ли? А и колко да сложа.... 5 зони по 1мл... на моето кръгло лице по-малко нямаше да има ефект.

Ако съм те засегнала по някакъв начин, извинявай.  Аз си разсъждавам, че на 18 години още не сме се изградили напълно физически. По въпроса за филърите, да, те се резорбират постепенно, но си мисля, че като се пълнят кожата и устните тъканта се разтяга. Дали с резорбирането  се прибира пропорционално, или след 20 години примерно, когато си на 38 ще има доста отпуснат вид. Такива неща си мисля, когато казвам, че за 18 годишни ми се струва много, не съм наясно какво може да стане, би трябвало лекаря, при който ходиш да ти обясни това.

# 455
Не, не съм се засегнала. Просто зададох въпроса си дали греша, защото аз доколкото знам ХК не е опасна, не е постоянна.

# 456
  • София
нямам представа дали съм права, но мисля, че при всяко вкарване на филър се получават микроразкъсвания в кожата.

а как ще изглежда кожата след 20 години заради тях е неясно за мен.

# 457
София, хиалуроновата киселина сама по себе си не е опасна. Аз говоря за друго, че тъканите постепенно се разширяват и отпускат когато ги пълниш. Примерно по този начин се изгражда гърда след масектомия. Постепенно я пълнят с физиологичен разтвор, от което кожата се разширява за да може на по-късен етап да се сложи имплант. Аз бих почнала на по-късна възраст с тези процедури, това се опитвам да кажа.

# 458
Аз пък като гледам такива снимки от сайтове за пластични интервенции все повече се учудвам, как хората не могат да си определят приоритетите.
На тези снимки жените имат много по-различни и по-големи проблеми от третираните.

# 459
Ето и още малко подробности относно Аптос за хората които се интересуват, днес имам леко спадане на конците и ефекта им, т.е. назолабиалните са леко по видими, преживява се процедурата нямам болки един ден след конците,
по 5 конеца от всяка страна имам поставени, отока почти спадна, синини нямам, цената е 1600 лв.
не съм слагала превръзка на лицето не съм и имала препоръка за такава, но може  би е добре.
Сега ще чакам да видя окончателния резултат Simple Smile

# 460
  • София
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Отдавна чувам за някакъв апарат Алма Q, но предлагането е толкова голямо от апарати, че човек се обърква... И наскоро моя приятелка ми показа снимка на нейна колежка, снимана след като е направена едната страна само, останах смаяна от видимо повдигнатия контур на обработената част. От тогава все си мисля за това, но е много скъпа процедурата, за да експериментирам. Някой да си е правил или  да има повече информация

# 461
  • в 1001-та нощ
Според мен ефектът, който беше показан на тези снимки, е след няколко процедури, не след една. А иначе и при мен в момента е доста по-хард от точките на снимките. Очаквам да видя резутата скоро и веднага ще споделя с вас.

Ти на кои зони прави процедурата? Имай предвид, че около 2 месеца след процедурата - кожата е много "опъната" - от сухотата. След това се поотпуска. При мен беше чак неестествено.

# 462
Привет, момичета! Отдавна не съм писала тук. Влизам с въпрос: днес имам час за поставяне на ботокс горна зона лице, но се събудих с главоболие. Естествено, ще уведомя лекаря като отида, но някой тук има ли представа дали е проблем?

# 463
  • София
orchid, главоболието може да е симптом на най-различни причини. Виж си кръвното, ако имаш други заболявания, сподели с лекаря, то зависи и къде е, изцяло, частично, само по кожата на главата или в самата глава, но самата дума главоболие някак не включва повърхностите нерви по челото. Може да е просто от очакването, предстоящ МЦ, настинка, грип и др. Аз не бих се притеснила, ако нямам здравословен проблем. Peace

ZUZANA, а защо държиш на апаратни процедури и то за повдигане на овал?
Хайде за намаляване на обем, бива, ама за 1-то не очаквай особен резултат. Филъри вДМ кодове, става, ама при много по-малко изразени НЛ. От конци за сега има доволни 2-ма човека, един правил ги в Щатите и един дошъл от Щатите да ги прави тук, при Найденова май беше от Ст. Загора, последван от пост в който се казваше в никакъв случай да не се ходи при нея.
И в двата случая сумата, която ще платиш е "страшна" с неизвестни подобрения. Не ме разбирай погрешно, но аз лично бих се насочила към пластичен хирург. Hug

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 08:14 от MayyaI

# 464
Да се отчета с 1,1 мл Револкс в устни. Ужасно твърд и болезнен филър, но съм доволна от крайния резултат. Може би седмица ме боля там, където е боцкано, без външни белези като отоци и синини. Последно бях слагал Белотеро преди 3  години , Револакса ми харесва повече. Ще водим и трайността.
И един въпрос - пак преди 3 години слагах Хиалуроника (ако не бъркам името) в назо. Трайността му се запази до ден днешен , обаче сега след поставянето в устните, от едната страна ми се появи отново по-изразена гънка. Каква може да е причината? Именно така разбрах , че същност още си е стоял ефекта от назото, защото сега стана както от преди да сложа. Само от едната страна.

Общи условия

Активация на акаунт