Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 677
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Sofiya8, не е ли много рано да слагаш такива големи количества филър на 18 години?
Красиво момиче си /само устните ти не ми харесват/, но след 10 години как би изглеждала?

# 421
Чудесно се е получило , даже с една идея бих желала повече откъм Скули .

С кой продукт и при кой лекар ?
Има ли намаление при повече мл ?

# 422
ssaa Ако си спомняш точния модел на имплантите, можеш да видиш таблиците в интернет. Иначе е малко трудно, защото те са супер много...
И извън темата за гърдите-както бях споменала вчера ми сложиха 5мл общо в лицето(скули, челюст, брадичка)- ето и резултата...
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1542888053r.jpeg
Бях с кръгло лице като топка😀 сега е леко по-оформено.
Какъв филър и при кого?

# 423
Сложила съм такива количества, защото при по-малко нямаше да има ефект, както се вижда на първата снимка имам кръгло лице и бузки. Не мисля да слагам повече, защото бих искала да изглежда естествено.
Правила съм ги в Лондон, филъра е Filorga, цената тук за 5мл беше 590 паунда.

# 424
  • в 1001-та нощ
Много добра цена.

# 425

Да, наистина!

Тук поне 2 000 лв. не мърдат за това количество.

# 426
Juvaderm Voluma беше по-скъп, но ми казаха, че Filorga също е хубав и издържал повече време. Надявам се да не се разгради след 2 месеца...

# 427
Докато сме на тема МД кодове и филър на устни, можете ли да ми препоръчате някой добър лекар в Пловдив? Да има добра техника на работа и дано ми оправи мизериите след тази в Ст. Загора.

# 428
  • в 1001-та нощ
Ива Стоилова - в Пловдив - тя е и тренер (обучител). Имай предвид, че малко лекари обичат да оправят гафовете на друг (освен Каляшева - тя имаше доста публиакции на поправяни устни, развалени от колеги).

Juvaderm Voluma беше по-скъп, но ми казаха, че Filorga също е хубав и издържал повече време. Надявам се да не се разгради след 2 месеца...

Едва ли ще се разгради за 2 месеца. Вярно, че си млада и спортуваш - но като гледам устните - явно задържаш Simple Smile

# 429
Алена, благодаря ти!

# 430
Добре де, ако почнеш да слагаш такива количества на 18 години, след 10-20 години какво правиш?
Аз обичам естественото излъчване, да не си личи, че си правен.

Търсих специална тема, но не намерих. Да имате отзиви за ринопластика, която се препоръчва по медицински причини?

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 17:28 от bubanka

# 431
Търсих специална тема, но не намерих. Да имате отзиви за ринопластика, която се препоръчва по медицински причини?
В какъв смисъл отзиви? По принцип си е ринопластика като другите, но минаваш "по-тънко", защото имаш направление. И се прави от УНГ хирург, не от пластичен, което е най-добрият вариант.

# 432
  • София
Може ли да споделиш къде си гледала за това съотношение кубици-размер,че аз нищо не намерих,а на мен Стоянов ми каза 450 и се зарадвах 😂
Какво ти каза Стоянов по точно?
Марка,кубици,кръгли или анатомични?
С какъв старт си?
И аз първоначално много се зарадвах на кубиците,но след като видях параметрите им се разочаровах...
Момичета,има ли някой с гръдни имланти Ментор?
Бях на консултация при др.Стоянов и той ми предложи кръгли Ментор 455к или 470к H.P exstra(профил).
Отначало много приятно се изненадах,понеже това не са малко кубици,но след като видях параметрите на импланта осъзнах,че всъщност това изобщо не са големи импланти.
455к са 5,7(проекция) и 11,2 (диаметър)Тези параметри отговарят на 340 кубика на Макган.
Означава ли това,че ще бъда с малки гърди? newsm78 Желанието ми беше за максимума,но явно при мен това е максимума.Относно профила ми избра такъв,понеже аз искам да имат обем горе.
Аз съм 170 см,53 кг.с почти нулев старт.Интересно ми е колко големи ще изглеждат на моето тяло.

# 433

http://www.bg-mamma.com/?topic=972076

# 434
Някой дали има отзиви за Дерма Клуб и д-р Александров, за по ставяне на филър?

Общи условия

Активация на акаунт