Добър ендокринолог в София - 2

• 178 377
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Здравейте, прочетох последните страници, също набелязах имена, които по-често споменавате. Моят проблем е акнето. Ходих при какви ли не лекари, пиха антибиотици, мазила и изследване на хормони съм правила. Имате ли подобен случай и какъв специалист можете да препоръчате за подобен проблем?
Ще съм ви много благодарна!
Аз съм с подобен на твоя проблем. Откакто се помня съм с акне. Имам чувството, че ще влезна в менопаузата с акне... Но аз съм с ПКЯ и хипофункция на щитовидната жлеза.
Единствените пъти когато бях с изчистено лице беше по време на прием на противизачатъчни. Предписаха ми ги гинеколози (следя се във ВИТА).
Ендокринолог не мога да ти препоръчам, защото за ЩЖ се следя при кварталната ендокриноложка, а като споменах на Начев за ПКЯ и акне ме изпрати директно при гинеколог.
Ако хормоните ти са наред, съветвам те да намалиш сладкото.

# 106
Инсулина изследвали ли сте си за това акне? При инсулинова резистентност може да се получи този проблем.
https://greenlibrary.bg/biblioteka/kakvo-pravi-zaharta---kojata-ni

# 107
Тази проф.Анна Мария-Борисова наистина ли е такава гаднярка?
100 лева е прегледа,и ако си мълчи през тия 5мин. и те гледа злобно,не знам.....четох мнения и се смях Grinning
Дайте нещо по-прясно като впечатления...

# 108
Д-р Влахов

# 109
Здравейте, имате ли отзиви за д-р Одисей Одисеев? Преглежда в Ню Медикъл център в Бизнес парка и ми е удобен като локация и самият център работи с моя застраховател. Има добри отзиви в Супердок.

А за докторите в СофияМед?

Става въпрос за наднормено тегло, СПКЯ.
Благодаря!

# 110
  • Sofia
Мислих да ходя при проф.Борисова,но и тя отпада след прочетеното Confused

# 111
Здравейте! Спешно търся координати на д- р Александър Шинков.
Частния му кабинет къде се намира?  Какъв е редът, за да стана негов пациент и да се оперирам? Проблемът ми е свързан с Паращитовидната жлеза.

# 112
https://superdoc.bg/lekar/d-r-aleksandar-shinkov-dm-7443/. Заповядай, редът за ставане на пациент е като навсякъде другаде - със запазване на час. Д-р Шинков обаче не е хирург и не оперира.

# 113
Almond eyes, много благодаря за бързия отговор. Да попитам - като стана негов пациент и той диагностицира проблема, ще ме насочи ли към хирург?
Проблема при мен е че вече УЖ е установен проблема, но въпроса къде да се оперирам е без отговор, защото съм от малък град и нямаме наблизо специалисти. Насочих се към него след негови публикации в интернет и прочетени добри отзиви, но реално ми трябва хирург. Някакви насоки можеш ли да ми дадеш?

Редактирам, за да попитам къде сте оперирали паращитовидната жлеза?

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 20:01 от sentido

# 114
Сентидо, за хирург може да попиташ в темата за операции на щитовидната:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1074581.new#new

# 115
Зависи колко е сложен случая ви, това само лекар може да каже. Ако отидете при д-р Шинков, най-вероятно ще ви насочи към хирург от Ендокринологията в Майчин дом. По принцип не е лош вариант, клиниката в с добри традиции, всички от хирурзите, които се водят добри в някакъв момент са били там. Пак казвам зависи какъв ви е случая, паращитовидната жлеза е деликатна материя, сигурно има лекари, които са добри в това, но трябва да си проучите кои. За добри се спрягат Кънев, Ганчев, Видинов. Проф. Пандев се занимава с всякакви сложни случаи, но той не е в Ендокринологията, вижте в другата тема къде преглежда и оперира, при него се чака доста. Доц. Сечанов също е известен, но и той вече не е в Ендокринологията, потърсете в другата тема. В общи линии прочетете си мнения, за всеки има и добри и лоши и вижте към кого ще ви насочи лекуващия лекар.

# 116
Здравейте! Спешно търся координати на д- р Александър Шинков.
Частния му кабинет къде се намира?  Какъв е редът, за да стана негов пациент и да се оперирам? Проблемът ми е свързан с Паращитовидната жлеза.
Ендокринологичен кабинет д-р Шинков
София
бул. Прага 14
Телефон: 0884814688
Това е информация от superdoc.bg. Към този момент първата свободна дата за преглед е 4 септември.
            През платформата си бях резервирала час при него, но за съжаление трябваше да го пропусна и отново датите за прием бяха запълнени за доста време напред.

А аз търся връзка къде да намеря госпожа "Усмихвам се" - проф. Анна-Мария Борисова. Преди около 15 години  ми я препоръчаха и ходих в частния й кабинет, но съм загубила координати. По това време тя беше шеф в Ендокринологията /сградата срещу Министерство на земеделието/. И аз бях стресната от начина й на комуникация, обаче съветите й бяха безценни за мен. Тя единствена /от 4 ендокринолози, които ме гледаха по това време/, поиска да ми бъде направена тънкоиглена биопсия, преди да се реши за операция ли съм или не съм. /По случайност биопсията ми я прави Шинков. Впечатлена съм от уменията и подхода му/. Останалите ендокринолози просто ме възприемаха като доходоносна касичка и даже дата за операция ми определиха.
         Та така - с радост бих отишла отново при нея, защото съм убедена, че няма да ми говори глупотевини. /Не знаех, че още работи/. Сега ако ми каже, че вече е дошло време да се оперирам, ще го направя, където и да ме прати.
         Темата е бял списък, но не мога да се въздържа - не мога да разбера на база на какво толкова е търсен Начев. Че даже и други доктори насочват пациентки към него. Четири момичета от моето обкръжение са ходили при него, ни една не го похвали. По - точно е да кажа, че всички се оплакаха.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 05:26 от tetka_the_best

# 117
Борисова преглежда май на ограничен график, в смисъл само ден-два в седмицата за по няколко часа в София Мед. Може да погледнете на сайта, обикновено пише графиците на докторите. През останалото време може и другаде да е, не знам.

# 118
Борисова преглежда май на ограничен график, в смисъл само ден-два в седмицата за по няколко часа в София Мед. Може да погледнете на сайта, обикновено пише графиците на докторите. През останалото време може и другаде да е, не знам.
София мед на бул. Г.М. Димитров? Там чрез регистратурата ли да я потърся?

# 119
Софиямед на Цариградско,води се Блок 2.

Общи условия

Активация на акаунт