Добър ендокринолог в София - 2

• 174 102
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз от опит мога да препоръчам д-р Лазарова в майчин дом, но не искам отново да си причинявам цялото това чакане  пред кабинета й. По тази причина си търся друг ендокринолог.
Някой има ли отзиви за д-р Гергана Гоцева? Работи в МЦ Неоклиник.

# 61
При Гоцева ходих, когато работеше в Софиямед, сега не знам дали работи още там. Не мога да изкажа нито положително, нито отрицателно мнение, или да кажем е малко положително.
След това ходих при един известен ендокринолог и вече ми омръзна да давам по 100 + лв., а и навярно ще е за цял живот. Имам и други проблеми, та сега аз съм се насочила към Лазарова.

П.С. Писах работеше, защото скоро преглеждах ендокринолозите в Софиямед и не я открих. Ходих при нея преди 2-3 г.

# 62
  • София
Аз преди ходех при Начев, той ми беше лекарят по време на втората ми бременост и за мен се справи перфектно с овладяване на ТСХ по време на и след бременността. След това заминах в чужбина, къдеот се следях при друг лекар, но междувременно ми откриха анемия и ниски нива на вит.Д. Предстои ми завръщане в БГ и си търся лекар, който да ме следи, но ми се иска някой, при който не се чака много и би отделял досаттъчно време, за да говорим.

# 63
Силно препоръчвам д-р Росица Атанасова - работи в 29 дкц и в Неоклиник Simple Smile

# 64
Начев добър ли е по отношение на Инсулинова резистентност?

# 65
Здравейте, имате ли отзиви за д-р Хедер, болница Надежда?

# 66
Здравейте, можете ли да ми кажете, коя от двете сгради e университетската специализирана болница за активно лечение по ендокринология "Академик Иван Пенчев":
Скрит текст:

? На първата или втората снимка?
Като напиша адреса излиза, че е сградата вдясно, т.е. от първата снимка, но пък на картата е вляво. По описание от сайта трябва да е сградата вляво: ул. Здраве № 2, в сградата на "Майчин дом".
Thinking

# 67
Свекърва ми е диабетик и не ходи постоянно. Има си глюкомер (дадоха й го без пари именно в ендокринологията) и се следи. Така, че не съм съгласна. Изключително доволна е от всички лекари там (мина през петима), хаос не бих казала,че има
 Просто голямо текучество хора всекидневно.

Относно чакането и пререждането - имате уста, казвате си. Но там да идеш с час е глупост. Отиваш и чакаш. Аз всеки път като ходя ставам свидетел на неуравновесени лелки, пищящи, че чакат вече 20 минути, при все че аз в този момент съм чакала 3 часа. Та ако държите на влизане под минута - не става така. Всеки е с различен проблем,консултациите са с различна продължителност,лекарите приемат и много телефонни обаждания, всички седят и чакат.
Нито имам намерение да си използвам устата, като въдворявам ред там, където друг трябва да го направи, нито да загубя 3 часа, та ако ще да чакам националният консултант по ендокринология да ме прегледа. Аз съм зает човек и си ценя времето, не мога да вися по чакални на болници. А и най-добрият да е, като висят на главата му още няколко човека, че и говори по телефона през това време - хич не ми се вярва да ми вникне в проблема и да ме прегледа качествено. Преди години престанах така да ходя при едно светило на ендокринологията /платено при това/, защото в бързината ми беше написана диагноза на чужда бланка, която пък не беше и вярна на всичко отгоре. Супер док и аз го използвам, мисля от там да си харесам ендокринолог.

# 68
Приоритети - аз също съм работеща жена, ама здравето ми е по-важно и от опит знам, че по-добре да чакам 3 часа за специалист, вместо да обиколя 5ма. И го знам, защото съм си губила времето обикаляйки много специалисти. За този, който съм препоръчала, знам, че е свестен и ми е помогнал за решаване на проблемите 😉

# 69
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете, коя от двете сгради e университетската специализирана болница за активно лечение по ендокринология "Академик Иван Пенчев":
Скрит текст:

Като напиша адреса излиза, че е сградата вдясно, т.е. от първата снимка, но пък на картата е вляво. По описание от сайта трябва да е сградата вляво: ул. Здраве № 2, в сградата на "Майчин дом".
Thinking

От снимките не мога да се ориентирам, защото бях там преди повече от 1 година. Обаче ако влизаш от посока ул Здраве, вървиш направо покрай сградата на Майчин дом и влизаш във втория вход. Дано го обясних достатъчно ясно. Но дори и в първия да влезеш, има връзка отвътре и пак можеш да минеш към ендокринологията. Ако не се ориентираш, питай някого на място.

# 70
Като се влезе в Майчин дом, от фоайето - се слиза в сутеренния етаж ( в дясно са стълбите, ако помня добре), иначе и отвън някъде има вход на ендокринологията , ама не съм го ползвала.

# 71
Благодаря Ви Flowers Hibiscus!
Ще питам, да, ако не я открия.

# 72
Скрит текст:

Thinking

Отделенията на Университетската болница по ендокринология "акад.Иван Пенчев " се помещават в сградата на Майчин дом на 10, 11,12 и 13 етаж. А регистратурата и приемните кабинети се намират в подземния етаж в сградата до Майчин дом . През главния вход на Майчин дом се влиза и завивате по първия коридор вдясно. Вървите до края на коридора и влизате през вратата на по-ниската сграда. Слизате по стълбите на по-ниското ниво( приземния етаж). Там има регистратура и в коридора са приемните кабинети на Ендокринологията.  
Миналата година входът на малката сграда беше затворен, сега може да се влиза и през него.

# 73
Здравейте ! Моля, препоръчайте ми добър ендокринолог за проблеми в ранна менопауза. От около 2 години качвам килограми със скоростта на светлината, а храната съм я ограничила доста. Не е от щитовидна жлеза. Нямам обяснение. Други оплаквания нямам.

# 74
Инсулинова резистентност? Изследвала ли си кръвна захар и инсулин на гладно? Как е установено, че с щитовидната всичко е наред? Изследвания правени ли са, ехография? И последно, за кой град става въпрос?

За София, във форума има добри мнения за д-р Начев, преглежда в МЦ Панацея, както в Майчин дом, ако не се лъжа.

Има добри отзиви и за д-р Яначкова, в клиника Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт