ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #10 [255] |

• 36 575
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Привет Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ауу, темата ни изпаднала на втора страница.. Дека сте? Crossing Arms Crossing Arms

Като ви казва Ани, Hug Heart Eyes че не сте никакви нормални фенове, не й вярвате.. Whistling Whistling Whistling

Я, да сложим тука нашето протекторче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
# 62
Hello ladies😉
За рекламата + мен! Нямам думи🤫🤭🤫🤭
За Чачи 😍😘😍😘
Още ли е в САЩ? Там да си стои😉

Да сложа най любимата ми 😁

Тази “Вликолепна Двойка” със сигурност ще я гледам 🤓😎🤩

не съм ги скрила, защото в мобилната версия на “мамата” няма спойлер🤨

# 63

Като ви казва Ани, Hug Heart Eyes че не сте никакви нормални фенове, не й вярвате.. Whistling Whistling Whistling

идИални сме си  Party Party Party

ако ни нямаше нас, лудите, нормалните щяха да полудеят от скука  Laughing Laughing

смешко  Heart Eyes Heart Eyes

# 64
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасна, позитивна и успешна седмица!
Спокоен, приятен и усмихнат понеделник!

# 65
  • Яко в Матрицата...

идИални сме си  Party Party Party

ако ни нямаше нас, лудите, нормалните щяха да полудеят от скука  Laughing Laughing
Лили Kissing Heart, Галка Kissing Heart, нормални фенове с лопата да ги ринеш... Wink

Добро утро, банда! Hug Coffee

# 66
  • дали?
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 67
Хаааай Stuck Out Tongue Winking Eye

ИдИални били JoyJoyJoyJoyJoy
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

ей това е вярно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68
  • дали?
тоз пазител колко века назад се връща? Rolling Eyes  май още не е бил измислен сапунЯ JoyJoyJoy

# 69
тоз пазител колко века назад се връща? Rolling Eyes  май още не е бил измислен сапунЯ JoyJoyJoy

Ми това е след битка някаква сигурно бе Joy какъв сапун? Само кръв и мизерия Joy

# 70
  • Пловдив
Добро утро!
Спокоен, приятен и позитивен вторник!

# 71
Хаааааааай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден на всички! Hug

# 73
  • дали?

YumYumYumYumYum

Ми това е след битка някаква сигурно бе Joy какъв сапун? Само кръв и мизерия Joy
ии, тамам JoyJoy

# 74
  • Яко в Матрицата...
ии, тамам JoyJoy
Иве Heart, бързо се предаваш Joy

Общи условия

Активация на акаунт