Лежащи мами - 42

• 49 155
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
На мен също по препоръка на д-р Христов ми го замениха със Папаверин.
Моята микробиология излезе, Е коли ... много лошо... Христов каза да започна глобули да повторим след 6 дена и АБ сигурно. Антибиограмата почти няма аб към който да не е резистентен щама..
Споделете , ако има лекувани.
Мъчат ме и хемороиди даже има и кървене от днес...пълна картина😔

# 136
Аз имах е коли във втория месец. Лекувахаме успешно с глобули макмирор комплекс 12 дни и антибиотик Панцеф 400.

# 137
Момичета, опитвам се да развенчая един мит. Следя се при двама специалисти по рискова бременност в Пловдив. Аз съм със много скъсена шийка и серклаж. Единия ми препоръчва да пия но шпа, а другия твърди, че изглажда мускулатурата и това може да доведе от отваряне на шийката. Вие имате ли мнение от вашите доктори по този въпрос. Знам, че мн от вас сигурно пият но шпа ежедневно, но някога чували ли сте такова твърдение?
На мен също лекар ми е казвал, че Но шпа изглажда шийката и ми изписа Папаверин.

# 138
Няма митове за лекарства, които да се развенчават, това си е отдавна известен ефект. Но шпа, отпуска гладката мускулатура, това е факт.

# 139
Моята микробиология излезе, Е коли ... много лошо... Христов каза да започна глобули да повторим след 6 дена и АБ сигурно. Антибиограмата почти няма аб към който да не е резистентен щама..

Може да не се стигне до АБ. Преди време, не бях бременна, пих три АБ заради ешерихия коли и накрая я преборих само с глобули Макморор за 12 дни.

# 140
Пих нош па известно време ,но ми го спряха  след като спряха контракциите .
И аз бях се филмирала между два лекаря .
Накрая се доверих само  на дългогодишния си гинеколог д-р Кунев от Русе и изкарах бременността докрай благодарение на него и неговата терапия.

# 141
  • София

Аз от 9 та седмица до 20 та изпих сигурно 10 антибиотика , всяка седмица имах клебсиела на микробиологията. Христов се беше хванал за главата с мен ...Накрая ми поръча да ми направят антибиотични глобили в аптеката на Надежда и с тях се изчисти проклетата гад.Беше ми казал, че при мен антибиотиците не достигат до влагалището.

# 142
Елена, 3кг, родена в 40седмица и 3дни. Нормално раждане след серклаж, който беше махнат 37седмица.

# 143
Здравейте, момичета.
Искам да ви попитам: Някой лежал ли е в Майчин дом за задържане скоро? Искам да ви питам на кой от етажите се лежи, какви са условията и има ли единични стаи? Аз съм в 28 г.с. със скъсена шийка 1,66 см. нямам серклаж и съм с близнаци, за сега си лежа в къщи, но май ще се наложи да отида в болница

# 144
Здравейте, момичета.
Искам да ви попитам: Някой лежал ли е в Майчин дом за задържане скоро? Искам да ви питам на кой от етажите се лежи, какви са условията и има ли единични стаи? Аз съм в 28 г.с. със скъсена шийка 1,66 см. нямам серклаж и съм с близнаци, за сега си лежа в къщи, но май ще се наложи да отида в болница
Мен ме изписаха от МД в понеделник слеф 21дневен престой.
Бях в патология на бременността на 5ти етаж, сектор Г. Акушерките са супер,  санитарните и те. Само докторите са малко по-дръпнати.
Единични стаи има. Те са ВИП, плаща се по 40 лв за нощувка. Иначе другите стаи са с по 3 легла. В моята имаше мивка. В отделението има 1 тоалетна с 3 клетки,  баня с 3 душа,  но аз се заключвах, за да съм сигурна, че никой няма да нахълта,  докато се къпя. 3 пъти на ден дават храна.  Аз бях предубедена и не я ядях, но "съквартирантките" ми казваха, че е много вкусна.
Също като теб и аз от 24 г.с. съм със скъсена шийка. В момемнта е 1.5. Без серклаж съм. Избутах от 24 до 36 (завършена днес) само с лежане (ставане само за тоалет и физиологични Нужди) и 2 престоя в болницата.
Ако ще си по-спокойна, по-добре полежи малко там.
Успех!

# 145
Здравейте, момичета.
Бях в патология на бременността на 5ти етаж, сектор Г. Акушерките са супер,  санитарните и те. Само докторите са малко по-дръпнати.
Единични стаи има. Те са ВИП, плаща се по 40 лв за нощувка. Иначе другите стаи са с по 3 легла. В моята имаше мивка. В отделението има 1 тоалетна с 3 клетки,  баня с 3 душа,  но аз се заключвах, за да съм сигурна, че никой няма да нахълта,  докато се къпя. 3 пъти на ден дават храна.  Аз бях предубедена и не я ядях, но "съквартирантките" ми казваха, че е много вкусна.
Също като теб и аз от 24 г.с. съм със скъсена шийка. В момемнта е 1.5. Без серклаж съм. Избутах от 24 до 36 (завършена днес) само с лежане (ставане само за тоалет и физиологични Нужди) и 2 престоя в болницата.
Успех!

Много ти благодаря за изчерпателната информация Simple Smile
36та седмица ми звучи прекрасно и недостижимо Simple Smile браво, че си устискала, стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 146
Здравейте, момичета.
Успех!

Много ти благодаря за изчерпателната информация Simple Smile
36та седмица ми звучи прекрасно и недостижимо Simple Smile браво, че си устискала, стискам палци всичко да е наред Simple Smile
Благодаря! Желая и на теб и на малките човечета да издържите възможно най-дълго!  И след няколко месеса да ав гушкате 3та!

# 147
Момичета, и аз се включвам в отбора на лежащите. В 12 г.с. съм, с конизирана шийка, дълга 2.3см. Ходих при д-р Христов и той каза, че шийката е твърда и засега няма нужда от серклаж. Аз обаче се притеснявам да не тръгне да се скъсява изведнъж, слагам утрогестан 2х2 сутрин и вечер, пия фолиева киселина и това е всичко което приемам. Лежа от 10г.с., но много се притеснявам за серклажа, бях сигурна, че при подобни размери ще се направи превантивно в ранна седмица, а всички ми говорят да е след 16г.с. и то ако тръгне да намалява. Страшно съм притеснена, а искам да изкарам до прилична седмица, лежа и се моля всичко да е наред. Не знам дали да не настоявам за серклаж, моля тези, които са минали по този път да се включат. Леко бременеене на всички и успешен финал. 😊

# 148
На Христов можеш да му имаш пълно доверие в преценката. Той по цял ден гледа шийки. Леж си и си мисли и хубави неща Simple Smile Така или иначе серклаж може да ти се направи до 24гс...

# 149
  • Варна
Само да попитам,  лежиш,  защото лекар ти е казал,  имаш болки и неразположения,  или за твое спокойствие?  Мисля,  че можеш да се довериш напълно на д-р Христов. Живот и здраве,  ако всичко е наред и мен ме очаква среща с него,  Януари месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт