Лежащи мами - 42

• 49 109
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Здрсвейте, аз устисках колкото можах! На 23 ми изтекоха водите , приеха ме в родилно, изследванията бяха положителни за инф , която не се влияеше от Аб, махнаха серклажа сложиха система да предизвикат ражданр, не успях.. тоновете на бебето започнаха да падат. На 24.01 се роди със секцио Самуил 1800 гр,31+ 3 г с в кувийоз е помагат с дишането има и самостоятелни вдишеания но малко, и той е на Аб! Пращайте любов за моето мъниче
От цялото си сърце ти пожелавам да е жив и здрав. Кураж, всичко ще е наред. Ще укрепне и ще започне да диша сам, сигурна съм.
Би ли споделила каква беше инфекцията, понеже в момента завърших курс с антибиотик заради Ешерихия коли във влагалищен секрет, а съм само 26та седмица и мн ме е страх.

# 601
Хепи, честито бебче! Пращам му много любов и прегръдки! Да расте здрав и силен! Вуйчо ми е роден в 7-ми месец през 1973г и сега е голям мъж! Всичко ще бъде наред! Нека Самуил расте с късмет и да успява във всичко!

Аз бях с предна плацента, а малката я усещах постоянно! Много рано даже започна да ме побутва и подритва , по-рано от сестра й.

# 602
happy_feet, честито бебенце, пожелавам ви само щастливи моменти от тук нататък!

# 603
Честито, happy feet! Вярвай в бебчето си, скоро ще сте заедно! Късмет! ❤❤❤

# 604
happy_feet, пожелавам ти с цяло сърце всичко да е наред ! Щастие и спокойствие, бързо възстановяване и на двама ви ! Твоето бебе е борец, благословен да е Самуил Simple Smile

# 605
Happy feet,  кураж! Знам,  че сега е най трудното, но вие ще се справите. Избрали сте прекрасно име за малкия борец! Спомни си за Бамболинка и малката Мария , сигурна съм че ще сте добре.
Успяха ли да ти сложат кортикостероидите за дробчетата? Кога ти беше последната микробиология, ти не лежа ли скоро в болницата?

# 606
  • София
Happy feet, честито бебе!  Да расте здрав и силен малкият Самуил! Още малко, и ще укрепне, ще си го гушкаш и ще се радвате един на друг!

# 607
Честито Хепи Фийт!!!! Heart Eyes Heart Hug

Много любов и прегръдки пращам на Самуил!Да расте голямо и здраво момче!Бъди сигурна,че всичко ще е наред!Прегръдки и за теб Heart Eyes

# 608
  • София
Хепи Фийт, честито бебче, милата ми! Да е жив и здрав Самуил ( прекрасно име Wink  ).
Всичко ще е наред, та той е двойно на моята шушулка . Добра седмица и добри грамчета!
Моята принцеса вече е 2,300 кг и в неделя се прибира вкъщи !

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 21:02 от Bambolinka11

# 609
ПРЕКРАСНА Е!!! Нека бъде жива и здрава!!!

Хепи Фийт, честито бебче, милата ми! Да е жив и здрав Самуил ( прекрасно име Wink  ).
Всичко ще е наред, та той е двойно на моята шушулка . Добра седмица и добри грамчета!
Моята принцеса вече е 2,300 кг и в неделя се прибира вкъщи !

# 610
Бамболинка Heart Eyes Честито ви прибиране вкъщи Heart

# 611
Честито бебе !!!
Аз съм родена 1,300 и то и с други усложнения, нооо какъв голям човек станах - 74 кг. бях в девети месец 😅
Сигурна съм, че всичко ще е наред с малкия герой и скоро ще е голям мъж.
Честита радост още веднъж!
Пращам много положителна енергия.
Здрсвейте, аз устисках колкото можах! На 23 ми изтекоха водите , приеха ме в родилно, изследванията бяха положителни за инф , която не се влияеше от Аб, махнаха серклажа сложиха система да предизвикат ражданр, не успях.. тоновете на бебето започнаха да падат. На 24.01 се роди със секцио Самуил 1800 гр,31+ 3 г с в кувийоз е помагат с дишането има и самостоятелни вдишеания но малко, и той е на Аб! Пращайте любов за моето мъниче

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 11:45 от FilleFrancaise

# 612
Благодаря , мили майчета, за хубавите думи и куража, който ми вдъхнахте!
За инфекцията, не стана ясно кскво е, влаг чистота беше добре, но црп не спадаше въпреки АБ, а за няколко часа даже се качи двойно и започнаха да подготвят раждане, тъй като нямаше вече води и беше опасно за детето. Доктора казс може да е от зъб до настинка... имах проведен и един курс за дробчетата на бебето.
Пожелавам ви здраве за вас и вашите бебоци:) ще пиша когато имам новини

# 613
Здравейте Hug Записвам се в темата, бременна в 18-19 г.с. Вчера АГ установи скъсяване на шийката с 60%. Изписа ми магнерод 3*2 и ношпа 3*1, както и една седмица в леглото. В понеделник ми е прегледа и дано да се оправи, че не знам как ще издържа ако трябва да лежа така повече време. Днес е едва втори ден, а вече ме боли гърба.
Вие колко ставане си позволявате?
 За сега ставам до WC, за къпане и хранене. Понякога ставам да си взема вода или нещо друго. Сутринта пих кафе седнала на стол. Чудя се седенето на стол брои ли се за спазване на лежащия режим.. май не...

# 614
Чудя се седенето на стол брои ли се за спазване на лежащия режим.. май не...

Не се брои, при седене тежестта отново пада върху шийката.

Общи условия

Активация на акаунт