Лежащи мами - 42

• 49 122
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Бамболинка, да ти е жива здрава малката принцеса!

# 76
Честито Бамболинка!Да расте здраво,голямо и умно момиче!Бъдете смели и борбени като нея!Бързо да я приберете вкъщи тази принцеса 😘

# 77
A Бамболинче, държат ли я в гнездо в кувиоза? И как стават посещенията при нея?

# 78
  • София
A Бамболинче, държат ли я в гнездо в кувиоза? И как стават посещенията при нея?

Не е в гнездо , аз даже мислех днес да ги питам - да си купя едно и да го донеса ....
Иначе докато съм в болницата, я виждам в 11 и 17 ч , след изписването ми - всеки ден в 16 ч
Иначе виж какво инфо намерих :

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 10:40 от Bambolinka11

# 79
Честито, миличка, желая Ви успех и скорошно възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи.
Аз също не съм в розово положение. Падна ми тапата, 2 см разкритие и в момента съм за задържане. В 33+2 г.с. съм.
Дано малката шушка издържи още 3 седмици.

# 80
Аз си имам малка бебка Heart Eyes
Роди се със спешно секцио на 1 ноември в 28 седмица - 1 кг !
Изплака самичка, беше подготвена с два курса кортикостероиди . И сега диша самичка, но й помагат с 15 вдишки на минута от апарата, за да не се изморява . Държи се геройски , само трябва да расте !

Разбира се, че ще расте, малката нетърпеливка, щом е изплакала и е само на помощни вдишвания е чудесно за тази седмица. След 4-5 седмици ще е вече двойно по-голяма, толкова са сладки тези най-мъничките ... Heart

# 81
Частито Бамболинка, да ви е здрава и бързо да наддава да я гушкате🎉😊
Мен утре сутрин ще ми правят серклажа- 20 г с . Д-р Христов и стискайте палци да борим седмица след седмица🙏

# 82
Честито, миличка, желая Ви успех и скорошно възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи.
Аз също не съм в розово положение. Падна ми тапата, 2 см разкритие и в момента съм за задържане. В 33+2 г.с. съм.
Дано малката шушка издържи още 3 седмици.

Дръж положението Елвина!Ден да мине...друг да дойде и ще минат седмичките!Дръж се...много стиснати палци от мен!!

Наppy feet,успех и на теб!След серклажа ще си по-спокойна!Почивай и мисли положително 😚

# 83
Бамболинка, честита дъщеря Simple Smile)))), пожелавам ви и двете да сте много здрави и в най-скоро време да се гушкате вкъщи Simple Smile)))) пиши как сте, дадоха ли ти я да я гушнеш или още не можеш, дано бързо наддава фъстъчето и най-накрая да си отпуснеш душичката, че през много премина

# 84
Здравейте, моят серклаж мина. Сега ще пазя леглото и ще се надявам за повече минали дни! Доста ме боля след интервенцията.. но това да е... в името на мъничето !

# 85
  • София
Почивай, пази се и трупай дни Simple Smile

# 86
Почивайте си момичета , че до година с носталгия ще си спомняте това време. Мислете позитивно как ще си гушкате сладко малко бебе. Ех доброто старо време лежа си и гледам как навън вали сняг...

# 87
Дааа....и аз се дразнех като ми казваха да  си лежа и да се наслаждавам.Сега почивката е мираж....понякога нямам търпение да стане 9 и да заспи за да почина 😁
 Така че Хепи Фийт,лежи си...чети книжка,филмче,спи.Дните си минават и ще видиш ,че бързо ще дойде хубава седмица 😍

# 88
Здтавейте, не знам дали пиша в правилната тема, ако не моля да ме извините! Изтекоха ми водите в 22г.с+4 дни с малко останало количество околоплодни води стинахме до 27+5 , надяваме се да избутаме още малко. Не съм в България и доктприте тук ми дават само желязо понеже станах анемична. Свързах се с генеколожката ми в Бг и тя ме посъветва да пия утрогестан и магнезий. Единственото ми притеснение е че пия доста високи дози магнезий. Та въпроса ми е има ли някоя от вас която е пила магнезий в по високи дози. Виждам че в Бг пият масово магнерич или магнерот, а аз пия чист магнезий по около 1200мг на ден. Доста съм притеснена да не навредя на бебчо по някакъв начин. Ако има някой с подобна история, ще бъда мн благодарна да сподели.

# 89
Аз пия 3*2 магнерот от 500  дневно, но не знам колко е чистия магнезий в тази доза. Мисля че е безвреден, предполагам след като лекар ти го е предписал не би трябвало да вреди. Иначе си права, в Бг масово се предписва. Аз го пия превантивно, заради скъсена шийка и серклаж, но контракции не съм имала или поне не съм усещала. Успех на Теб, щом си стигнала 28 седмица всичко ще е наред! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт