Лежащи мами - 42

• 49 089
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Цитонамазка в 33 седмица защо? Според мен точно от нея си прокървила. При МБ няма проблем, аз след серклажа правех през 3 седмици, не съм имала проблеми .

# 661
При мен този я направи....какви страхове брах, само аз знам. Но го накарах да се върне от обяд и да я гледа какво става!

Не знам, винаги имах чисти мб без серклаж, едвам я крепяхме 3см...сигурно нещо за родилното е трябвало. Не, че в патология после не ме ровиха пак, щото само на техните изследвания вярвали...

# 662
На мен ми взеха към средата-края на 3я месец, там където се следих в началото. Много се ядосах, че се съгласих, прокървих доста, като видях четчицата и лошо ми стана...след това зацапвах цяла седмица... МБ ми взимат всеки месец, там наистина нищо не се усеща.

# 663
Аз кървях леко до другия ден, но е ужасен стрес. Веднага след цитото, а оня вика не може да бъде....

# 664
  • София
Аз знам, че цитонамазка не се взима при бременност . Защото даже и да не е ок, няма как да се приложи лечение . Моите лекари не са и отваряли думаа за цито. Виж, микро на всеки 2 седмици пускахме заради серклажите

# 665
Здравейте! Можете ли да ми дадете телефон за връзка с д-р Любомир Христов от Надежда, тъй като не мога да го открия никъде... Може и на лично съобщение.
Ще ви бъда много благодарна, тъй като ми трябва наистина спешно.
Благодаея предварително!

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 10:56 от Fashionthings

# 666
Happyfeet, как е бебчо Самуил?

# 667
Здравейте, не съм писала скоро. Самуил е добре диша самостоятелно. От самото раждане е свалил на 1540, но днес вече е 1710 гр . Ходя всеки ден , когато ми чуе гласа миличкия и почва да се вълнува. Много ми е тъжно че е там самичък , но знам че е за добро. Трудно ми е с кърмата, но я мъча през два часа съм на помпата и вечерта, няма да се отказвам.
 Как сте вие , майчета?

# 668
Здравейте момичета.
Дали случайно има някоя мама с Есенциална тромбоцитемия?

# 669
  • София
Здравейте, не съм писала скоро. Самуил е добре диша самостоятелно. От самото раждане е свалил на 1540, но днес вече е 1710 гр . Ходя всеки ден , когато ми чуе гласа миличкия и почва да се вълнува. Много ми е тъжно че е там самичък , но знам че е за добро. Трудно ми е с кърмата, но я мъча през два часа съм на помпата и вечерта, няма да се отказвам.
 Как сте вие , майчета?

Хепи Фийт , ще мина бързо времето ! Знаеш, моята принцеска беше там цели 3 месеца , а сега- сега много обича да се гушка. Щастието е неописуемо Simple Smile  Днес бяхме на контролен в неонатологията - качила е 380 гр за 1 седмица !!!
Вкъщи много бързо дръпват после !

# 670
Бамболинка, прекрасни пухкави бузки заформя 😍. Борец е тя и всички бебенца 😍.

# 671
Bambolinka11, тя разкошна бре ! Скоро ще пусне и бузки. Нека се гушка, то му е домъчняло за мама !

# 672
Прекрасна госпожица, вече порастнало слънчице! Много се радвам за вас и че така хубаво качва тази сладурка! Чакам с нетърпение и аз момента с гушкането, ако имам въпроси ще помагаш , ти си майка герой!

# 673
Бамболинка, малката изглежда съвсем различно 🥰 Пораснала и спокойна ми се вижда! Личи й, че си е с мама вкъщи 🤗

Хепи, бързо да наддава Самуил и скоро да го гушкаш вкъщи ❤

# 674
Здравейте, лежаща съм заради плацента превия. Веднъж вече  лежах в болница заради кървене, сега вкъщи.
Имам нужда от съвет,  как се справяте с липсата на секс?

Общи условия

Активация на акаунт