Коледни подаръци 2018-2019

• 104 972
  • 984
  •   1
Отговори
# 150
Щях да ви питам и за Адвенс календар. Искам да направим с децата тази година за 1ви път. ДАйте идеи от какво и какво да слагам вътре. Децата са на 3 и 5, малки ли са още според вас?

# 151
  • там където има винаги вятър
Сега дребния гледа някакво детско и мярнах някакъв надуваем замък и сглобяема (мисля пластмасова) къщичка може да добавя към подаръците някое от тези. Снощи обсъждахме темата с подаръците и решихме за малкия за рд да вземем колело (сестра му получи за нейния също колело). Та децата са готови..
За рд на сина ми каним гости и тъй като е точно на Коледа взимам и за гостите (децата) по нещо, дайте идея за бебче на 9м (момиче) и за момиче на 13г. Другите са все от 3г до 11г и са лесни.

Дами, не е лималко рано за коледни подаръци? Аз обикновено купувам по едни коледни чорапки за всички и си решавам проблема.

За нас Коледа е най големия празник и аз [color=black]започвам да го мисля още Септември[/color], все пак сме доста народ и трябва да купя около 15 подаръка. Явно нямате деца или са големи, че да се задоволят с коледни чорапи. Пък аз чорапи/дрехи/бельо за подаръци не взимам. Гледаме да е нещо, от което човека се нуждае, но няма

Аз пък мисля, че за нея е по-лесно/нали сегашните 13 не са като миналите, то зависи и от детето/ - та в брошурите на Ейв... и  Ори.. ще има сребърни колиета, козметика   newsm78

За мисленето  smile3521 и аз така. И пари да са, искам да са в нещо като това което показах в по-предните постове, освен това после спокойно може да се закачи на елхата  Peace

# 152
Сега дребния гледа някакво детско и мярнах някакъв надуваем замък и сглобяема (мисля пластмасова) къщичка може да добавя към подаръците някое от тези. Снощи обсъждахме темата с подаръците и решихме за малкия за рд да вземем колело (сестра му получи за нейния също колело). Та децата са готови..
За рд на сина ми каним гости и тъй като е точно на Коледа взимам и за гостите (децата) по нещо, дайте идея за бебче на 9м (момиче) и за момиче на 13г. Другите са все от 3г до 11г и са лесни.

Дами, не е лималко рано за коледни подаръци? Аз обикновено купувам по едни коледни чорапки за всички и си решавам проблема.

За нас Коледа е най големия празник и аз [color=black]започвам да го мисля още Септември[/color], все пак сме доста народ и трябва да купя около 15 подаръка. Явно нямате деца или са големи, че да се задоволят с коледни чорапи. Пък аз чорапи/дрехи/бельо за подаръци не взимам. Гледаме да е нещо, от което човека се нуждае, но няма

Аз пък мисля, че за нея е по-лесно/нали сегашните 13 не са като миналите, то зависи и от детето/ - та в брошурите на Ейв... и  Ори.. ще има сребърни колиета, козметика   newsm78

За мисленето  smile3521 и аз така. И пари да са, искам да са в нещо като това което показах в по-предните постове, освен това после спокойно може да се закачи на елхата  Peace

Не са качествени тези бижута.Стават за носене няколко пъти и до там.Потъмняват с времето ,защото са само посребрени леко.Мен лично обиците ми възпаляват ушите.

# 153
  • В полите на Витоша :)
.....
За моята щерка търся нещо, обаче не знам как да го намеря. Търся едни кръгчета, които правят формички подобни на мандали... страшно описание...някой да е срещал?

Има такива компекти на Ravensburger. В Комсед съм ги гледала, но сигурно има и в Хиполенд и други подобни магазини и книжарници.

# 154
  • На брега на реката
Kaya, най-лесно е с десертчета. Иначе аз тематично го обвързвам със задачката от джуджетата. Правя карти, за да стигнат до “съкровището”, в бележката пиша, че ще е кино вечер и прилагам пакет пуканки, или пък дребни джвъчки като фибички, ластички, диадеми. Голямата колекционира моливи и химикали. Някоя украса за елхата за деня, в който ще украсявате, за да се включат в процеса; топли ръкавички и шал, за да се разходите вечерта и да се снимате на нощните коледни светлини. В общи линии гледам дааа потребни вещи, да са обвързани със задачки и да им е интересно. Не са малки децата, моите и двете от много мънички се забавляват с коледния календар. И въпреки, че голямата знае, че дядо Коледа не е истински, все така се вълнува за отброяването на дните.

# 155
Тази година съм абсолютно безидейна относно подаръците, пък сме голяма рода.
Миналата правих за част от семейството кутии с чай, коледни чаши, поставки, календари и други боклучета. За баба и леля имаше комплект за бъркане на домашна козметика, мисля че от тук откраднах идеята. За родителите ми екшън камера от черния петък. За всички останали книги и от дрога. бг много красиво опаковани цъфтящи чайове.

Ще се оглеждам и за идеи за хлапетата - момченца на 2, 4 и 6 и момиче на 5. Деца нямам и никак не съм в час.

# 156
Само на дребен взех подарък случайно.
Бамбуков комплект за хранене. В Кауфланд беше на 13 лв

# 157
  • Варна
Идея, която не съм ползвала още - дървен пъзел с име . Във Fb: нейм 2 пъзел, написано на Eng., пиша ви тез гупости на кирилица да не стане зян идеята заради реклама ... Цифрата е цифра, не се пише с думи.

# 158
  • София
Жоржи, Zest,
от къде са гривните с шевиците?

# 159
  • На брега на реката
Не съм купувала до сега, попадна ми рекламата във фейса. Но и в Гугъл като напишеш гривни с шивици излизат много предложения.

# 160
  • там където има винаги вятър
noragami ето идеи  Wink

Моите внучки са на 4 и 6 и съм се спряла на Вълшебните маркери, а може би и Хоби комплект да им взема -  newsm78 мисля че е за оцветяване. Миналата година пак в тоя магазин имаше големи 3D пъзели, та от тогава  си имаме Айфеловата кула в къщи  Wink

# 161
Теодора, взех моята от Повече от Бижу / Дизайнерски гривни имат страница във Фейсбук.
Green_Eyed, много благодаря,  а имаш ли идея как се казва?

# 162
И аз започнах да мисля коледните подаръци на любимите хора. Засега съм решила на ММ да му подаря ваучер за спортен магазин, но имам едно питане. Не знам дали ще има някой запознат. Искам да му подаря ваучер от Адидас, но ако проверя в магазина в нашия град дали продават такива ваучери, той ще може ли да се използва в друг магазин, да кажем в някой мол?

# 163
Тези цъфтящи чайове имат ли срок на годност?

Ако ги купя отсега до декември  дали ще са читави ...

# 164
Да, много дълго могат да се съхраняват.

Общи условия

Активация на акаунт