Коледни подаръци 2018-2019

• 104 976
  • 984
  •   1
Отговори
# 135
Много ми харесват коледните чаши.

# 136
  • София
На дъщеря ми бях купувала купичка и прибори украсени с полимерна глина и с гравирано име, исках да купя сега за Коледа такава лъжичка за племенницата, но гледам, че от страницата във фб, където съм поръчвала вече ги няма като асортимент, идеи къде другаде мога да намеря нещо подобно?

# 137
  • Варна
Много ми харесват коледните чаши.

Заниартс във FB, ръчна изработка на празнични изделия. Преди 4 години бяха по 8 лв. чашата, дойдоха с куриер, перфектно опаковани. Ползваме ги, подарихме и поначупихме даже, хубав подарък са, за родители стават и за приятели.

# 138
За коледен подарък хребопекапна ще купувам, но може ли някой да ме посъветва какво е важно да гледам.
Има в Кауфланд и в Лидъл.

# 139
  • Варна
Записвам се и аз. Дано заедно успеем да си дадем готини идейки. На мен винаги ми е било най-трудно да избера подарък за баща ми. Той много си пада по коли,мотори,самолети и тн, ама наскоро за рдто му подарих ваучер с полет на самолет, но учителски. Много се изкефи човека ама малко съм се изчерала от идеи за толкова мн години вече Smile
Ако имате идеи, споделяйте Animal See No Evil

Лятно моторджийско яке Simple Smile За 160 лв. купих на мм, с всички протектори, и скроено от мрежеста материя. Като го видя беше щастлив като малко  момче, купи си мотор и аз влязох във филм. Това лято ме заведе на мотопътешествие та сложих шлем на главара за сефте ... Simple Smile
Ако някоя има сръчен и технически грамотен мъж мога да покажа много добра идея Simple Smile

# 140
  • На брега на реката
Давай идеята! Имам си трима сръчни (мъж, баща и свекър), обичащи да се изявяват като майстори и техничари Simple Smile

# 141
  • Варна
Давай идеята! Имам си трима сръчни (мъж, баща и свекър), обичащи да се изявяват като майстори и техничари Simple Smile

Zest, ето http://batavia.eu/en/producten/croc-lock-portable-work-and-clamping-system/

Продава се и в България, поръчах и получих без забавяния, с куриер от Сф.
Мм беше изненадан, а аз ударих г*** в тавана, че успях да го впечатля. Сам открива всичите приложения.
Определено е полезна, като трета ръка, мислена е от човек, който работи и това си личи по функционалността.

Има клипове и ютуб, изразът е Crock lock и Батавия. Има и аксесоари.

Преди да я купя, я показах на колега на мм, от механиците пак, каза - това е, не се чуди повече Simple Smile

# 142
  • там където има винаги вятър
Здравейте момичета, чета темата и реших да ви покажа част от подаръците които съм правила. Открих си снимките в таблета, та падна едно прехвърляне...
 ooooh! как лети времето...

това е от Коледа 2015, като на гърба има джобче за парите

2016 г - "шейна" за внучкитеза по-големите  Wink
за парите - това

# 143
  • Варна
Супер са, шейни и аз съм правила и една забавна идея за подаръците ми дойде на ум: получателите бяха 4-5 деца на възраст 10 - 14 години и аз за етикети им закачих техни бебешки снимки, за всяко неговата си Simple Smile

Голям смях падна щото си приличат и питаха даже баща си кой бил на конретна снимка - ми и той ги омота, ама се забавляваха да си се смеят всеки на всички, на бебешките лица Simple Smile 

# 144

Може ли линк към въпросната гривна.

https://m.emag.bg/fitnes-grivna-xiaomi-mi-band-2-fitness-monitor … 4hm/pd/DDZ232BBM/

Има и по-нов модел, но тази е нейната

# 145
  • там където има винаги вятър
Продължавам  Embarassed
Коледа 2017 г освен книги, играчки и това

Говорите за практични неща - тия бяха 3 броя за големите /децата ми/.

А това за сестрата на ММ
с рецептата, навита на руло  Sunglasses
Обичам да правя такива неща, на за тая година нищо като идея, ама нищо ... и в pinterest нищо ново  Whistling

Иначе съм казала на дъщерите да си изберат пънч, перфоратор... нещо което ще ползват в хобито си  Peace
Внучките са най-лесни, въпреки че са родени тоя месец, играчки ще е, на това се радват  Hug
Най-проблемен е сина и приятелката му  newsm78 Мисля да им взема билети за някой филм, концерт...но това ще е чак декември.
На приятелите - до сега табла с коледни мотиви с домашни сладки, бутилка вино украсена с тия шитите "престилки" с коледен мотив. Ами тая година  newsm78
Ще чета и крада идеи от вас  Peace Embarassed

# 146
  • Варна
Моят план Б е подаръчен ваучер за 50 лв.
 (карта) за магазин за дрехи или техника. Всеки е доволен Simple Smile

Ваучер за масаж подарихме последно, сега ми дойде на ум, без дата, само платен, когато иска да отиде Simple Smile

# 147
  • На брега на реката
Мира, благодаря за идеята. Ще си я запазя за някой персонален празник!
Харесах гривна с шевици.

Много красиви и мисля да поръчам за бабите. Въобще женската част на семейството са ми мн лесни. Мъжете остават под въпрос Simple Smile

# 148
Сега дребния гледа някакво детско и мярнах някакъв надуваем замък и сглобяема (мисля пластмасова) къщичка може да добавя към подаръците някое от тези. Снощи обсъждахме темата с подаръците и решихме за малкия за рд да вземем колело (сестра му получи за нейния също колело). Та децата са готови..
За рд на сина ми каним гости и тъй като е точно на Коледа взимам и за гостите (децата) по нещо, дайте идея за бебче на 9м (момиче) и за момиче на 13г. Другите са все от 3г до 11г и са лесни.

Дами, не е лималко рано за коледни подаръци? Аз обикновено купувам по едни коледни чорапки за всички и си решавам проблема.

За нас Коледа е най големия празник и аз започвам да го мисля още Септември, все пак сме доста народ и трябва да купя около 15 подаръка. Явно нямате деца или са големи, че да се задоволят с коледни чорапи. Пък аз чорапи/дрехи/бельо за подаръци не взимам. Гледаме да е нещо, от което човека се нуждае, но няма

# 149
Страхотни неща момичета, чорапите са жестоки, сестрата на ММ ведна ще отнесе с бира и мотори Simple Smile
Чашите са супер и имат играчки за елха, много ми харесаха за баба и дядо е супер.
Гривна на шевица е супер подарък, аз си самоподарих за РД и е много носено бижу.
Като са ми готови надписите за децата и шапките ще показвам.
За моята щерка търся нещо, обаче не знам как да го намеря. Търся едни кръгчета, които правят формички подобни на мандали... страшно описание...някой да е срещал?

Общи условия

Активация на акаунт