Коледни подаръци 2018-2019

• 105 024
  • 984
  •   1
Отговори
# 225
  • постоянно
За кого търсим подаръци ?
Аз се чудя на мъжът ми какво да му взема и за моите родители Sad

Родителите на по колко години са ?

# 226
  • София
Ние сме се разбрали подаръци само за децата, за възрстните - не (имам предвид бабите, дядовците и лелите). Но паз пак взимам по нещо дребно + правим календари стенни и джобни със снимки на децата. Но пък имаме много именници на 01.01, 06.01 и 07.01. Simple Smile На брат ми и на мъж ми на сестра му взимам книги, но те обичат и горе-долу им знам какво харесват.
Тази година мисля да взема за всички весели шарени коледни чорапки освен календарите,
А и коледни бисквитки и курабийки правим с децата и подаряваме.
Simple Smile

# 227
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз си реших проблема с моя мъж.Той не обича за подарък парфюми,дрехи и много още неща.Подаръците му са все едни........много пари трябват.За тази година поиска липсващите му книги от една поредица.Трудно май ще ги набавя,защото не се издават вече.А и като бройка не са никак малко.Но поне знам какво да е,а и имам време.
Малкия си е поръчал кораб,истинска китара и книжка.
За сестра ми ще е нещо от Пандора.Пламениците ми ще питам.И остават другите ми две племеничета които обаче са в Германия и имам ограничения откъм размери.

# 228
  • Берлин
За тези в Германия- поръчай им директно на адреса - и за теб лесно,и за тях кеф

# 229
За кого търсим подаръци ?
Аз се чудя на мъжът ми какво да му взема и за моите родители Sad

Родителите на по колко години са ?

На 60

# 230
И моето голямо диване заяви,че ще си поръча пари(събира за нов телефон,старият го изпусна и е със спукан екран).Коледни бисквитки приготвяме с децата у дома и винаги са част от подаръците,даже всички ги очакват с нетърпение.За семейството на брат ми набелязах халати (по препоръка от съфорумка в РУМ Младост,за което огромно Благодаря!).ММ ми е най-проблемен,не иска дрехи,а през последните години съм му подарявала портмоне,ел.четка за зъби,ваучер за избелване на зъби,въдица и сега съм в чуденка.В краен случай ще да е парфюм(хич не ми се залага на това).

# 231
bobsi, а часовник?
Аз на моя му поръчах книгата на Бербатов (сърдечно благодаря на съфорумката), може да взема и два еднакви пуловера и да се пременим. Но най-вече следя едни самолетни билети и ако всичко е нормално ще ни ги подаря и тях 😂

# 232
  • Берлин
Моят списък също е дълъг:
Син на 22, съпруг на 44, мама и тати 67/68, брат ми 39, жена му 34, племенник на 7, кумата, доведената дъщеря на 13...
Заделих една заплата за подаръци,но идеите ми не идват Thinking

# 233
Някои мъж няма ли да се включи да даде някоя идея за мъжки подарък.

# 234
  • постоянно
За Родителите :

Орнамент , който "предсказва" времето - барометър

https://www.amazon.co.uk/Barometer-Transparent-Forecaster-Decora … m+glass&psc=1

Кошница ( хампър )  с любими неща -  сладка, сосове, бира, колбаси, плодове, бисквити, ядки , алкохол  + задължителните зимни чорапи, ръкавици и шапка. Може да се аранжира в една хубава плетена кошница, която после също да се използва.

Нещо от този род

https://www.google.co.uk/search?q=hamper+ideas&rlz=1C1OPRB_e … rc=b-I3H5UrIOTsMM:

Пано със снимка на вашето семейство или дечица, което да могат да си закачат в дома.

https://www.canvaschamp.co.uk/canvas-prints?cc=dGV4dC1hZHM=& … T2wYaAjRbEALw_wcB

Ключотърсач

https://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=best+key+finder … :kwd-297591453271

Уикенд с процедура някъде

Билети за театър, балет , опера

Hug

# 235
bobsi, а часовник?
Аз на моя му поръчах книгата на Бербатов (сърдечно благодаря на съфорумката), може да взема и два еднакви пуловера и да се пременим. Но най-вече следя едни самолетни билети и ако всичко е нормално ще ни ги подаря и тях 😂
Часовник си купи сам преди два месеца иначе беше добър вариант.И аз си мисля за уикенд почивка,ама  дечурлигата са ремаркетата.

# 236
  • София
На племенницата накупих чадърче, раничка, чанта за храна и шапка на Червената шапчица, от Вивре.
Това за рождения ден, остава ми Коледа, там нещо от Пандора мисля. Играчки имат тонове, не стават за подарък.

На зета някоя книга, я на български, я на английски.

На шефа харесах стартов пакет кафета от Дъбов, те поне кафе обичат с жена му.

На приятелката пак ще им поръчам чай от TeaTeam, ама искам и още нещо индивидуално, а те са четирима.
На сестра ми и нашите не знам какво.
На сина също.
А, и на свекърите на сестра ми трябва да взема нещо, че все се засичаме по празниците с тух на събиране.

Нямам проблеми да пазарувам, даже много обичам, ама се изнервям катоне мога да измисля нищо. Е, гледам да не опразня касата за следващите 6 месеца, де.

И не съм измислила какво да купя на най-важния човек, а именно на себе си.

# 237
  • София
Bobsi81,  много се радвам, че съм била полезна!

Аз нямам много напредък с мисленето. Sad

Колебая се между дебнене на Черния петък, което ще изисква хвърляне на целия ми ресурс от време и пари в един ден.. Или да не отскоча до Турция някой уикенд и да се възползвам от ниската лира. Освен това, турците нали са царе на текстила, а ми се иска за нашите, свекърите и кумовете са взема по един спален комплект. Пък и някоя дрешка за нас, че имаме нужда.

# 238
За ММ измислих Google Home или Alexa - ще има да чопли и да си говорят Grinning Чакам черен петък за тях

# 239
  • София
Bobsi81,  много се радвам, че съм била полезна!

Аз нямам много напредък с мисленето. Sad

Колебая се между дебнене на Черния петък, което ще изисква хвърляне на целия ми ресурс от време и пари в един ден.. Или да не отскоча до Турция някой уикенд и да се възползвам от ниската лира. Освен това, турците нали са царе на текстила, а ми се иска за нашите, свекърите и кумовете са взема по един спален комплект. Пък и някоя дрешка за нас, че имаме нужда.
Е това е много добра идея (с прескачането до Турция Simple Smile), ама си е сложничко откъм организация.
Аз пък Черен петък не ползвам, освен намалението в Комсед на Лего. Simple Smile
Някой по-нагоре беше писал за кафе на Дъбов, искам и на мен някой да ми подари таквоз нещо, ама най-вероятно аз да си го самоподаря.

Общи условия

Активация на акаунт