Коледни подаръци 2018-2019

• 105 025
  • 984
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За дамите от София, мога да препоръчам едно фантастично магазинче за хавлиени изделия и пижамки в РУМ-а в Младост. Но там, мисля, има два такива магазина, та за повече инструкции- ако искате, на лични.

Взех на ММ халат от там преди няколко месеца- отвътре 100% памук и попива добре, отвън- такъв мекичък.

Едвам дочаках следваща заплата, за да си взема и на мен. Simple Smile А и женичката беше много мила и услужлива- харесах си една пижамка, но нямаше в моя размер. Веднага звънна в склада, записа ми телефона- на следващия ден звънна, че е при нея вече.

# 211
  • при моите любими
Каква е цената на тези халати?

# 212
Голямото умуване започна, за сега съм измислила само подаръка на татко- джобно ножче Victorinox,малката 8 годишна ще напише писмо на Дядо Коледа, тя е лесна, голямата почти 18 годишна девойка и баща й са ми най- трудни, за свекърите мисля някакъв сет за подправки и мелничка , но още не е узряла идеята, че две години ги минаваме с някакви вина, по идея на ММ , наистина ценители са , но мисля, че вече се изтърка, за майка ми , сестра ми и мъжа й и сестрата на ММ , нямам още идея.

# 213
  • На брега на реката
Голямата не си ли пада по хубави парфюми, дамски чанти, бижу, книги? Или нещо, свързано с хобито й, ако има такова? Лаптоп? Таблет? Готини слушалки?

# 214
  • София
Каква е цената на тези халати?

На ММ беше около 90лв, мисля, а моят около 70.

Имаше и по-евтинки, но тези с пухкавата външна част се въртят в този диапазон.

# 215
И аз започнах да мисля коледните подаръци на любимите хора. Засега съм решила на ММ да му подаря ваучер за спортен магазин, но имам едно питане. Не знам дали ще има някой запознат. Искам да му подаря ваучер от Адидас, но ако проверя в магазина в нашия град дали продават такива ваучери, той ще може ли да се използва в друг магазин, да кажем в някой мол?

В магазините на Адидас нямат ваучери (и аз им я давам тази идея всеки път като пазарувам от тях, дано да я реализират). При тях купуваш и ако има проблем с размер или друго заменяш. Когато уцелиш имат много добри промоционални оферти.

# 216
  • постоянно
Хубава тема , защо не я видях по-рано. Аз приключих със Коледните си подаръци вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
  • Ланкър, планините Овнерог
Хубава тема , защо не я видях по-рано. Аз приключих със Коледните си подаръци вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

Отличничка.

У нас пък голямата щерка е най-лесна - пари.

# 218
  • Берлин
Ами....помагай с идеи тогава Simple Smile

# 219

Девера и той искаше всеки да отдели сумата за подарък и да му ги дадем кеш, ама моя каза че пари за Коледен подарък не дава. Ние сме свикнали да е нещо под елхата опаковано, пари винаги може да се дадът Simple Smile

# 220
Аз не измислих на никой нищо за сега ( освен за детето) , но измислих, че ако на нас някой нещо иска да ни подари, то едни хубави купички ( за супа ) няма да откажа Wink толкова години не си купихме..  Wink

# 221
  • постоянно
За кого търсим подаръци ?

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог

Девера и той искаше всеки да отдели сумата за подарък и да му ги дадем кеш, ама моя каза че пари за Коледен подарък не дава. Ние сме свикнали да е нещо под елхата опаковано, пари винаги може да се дадът Simple Smile
На друго не би се зарадвала. Събира си я за концерт на някой любимец, я за ексукрзия в Южна Корея, я и тя не знае за какво. Вече е събрала немалка сума за последните 2-3г, но малка за това, което иска.

# 223
За кого търсим подаръци ?
Аз се чудя на мъжът ми какво да му взема и за моите родители Sad

# 224
Аз не измислих на никой нищо за сега ( освен за детето) , но измислих, че ако на нас някой нещо иска да ни подари, то едни хубави купички ( за супа ) няма да откажа Wink толкова години не си купихме..  Wink

И аз това си поръчах от баба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт