Коледни подаръци 2018-2019

• 105 135
  • 984
  •   1
Отговори
# 465
  • София
на младежа на 13г. спален комплект на Fortnite и вероятно книга за програмиране (идеята взех от тук), Скрабъл и ще допълвам с още.
От къде е спалния комплект?

Ето от тук мисля да го поръчам https://3dg-textile.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … 0%BD%D0%B8%D1%82/
nelly_d, поръчвала ли си досега от тази фирма? Имаш ли отзиви, най-вече за състава на чаршафите и дали може да се поръчва по друга картинка от Fortnite. Моят син също е голям фен, а по Коледа има и рожден ден. Видях, че има и халати за баня: https://3dg-textile.bg/продукти-спално-бельо-и-др/халати-за-баня-фортнайт/

Да те питам и относно книгата за програмиране - коя си избрала, ако може инфо или линк? Благодаря

# 466
И мен ме интересува как можеш да сменяш дизайна? Или избираш ти сам мотива и го качваш?

# 467
  • Самоков
Теодора Вълкова, спряла съм на тази, защото е с примери https://m.helikon.bg/211775-JavaScript-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8 … %D1%87%D0%B8.html.
Не съм поръчвала от този сайт за спалното бельо. Въздържам се засега, защото през следващия уикенд ми предстои пътуване до Турция и се надявам ако там намеря нещо с такава щампа да го видя и пипна, но ако не открия ще поръчам и ще дам отзиви.

# 468

Някой да е чул за луд петък в Хипо-то за този петък? ММ твърди, че са дали реклама вчера по Тв, но никаква информация подобна не откривам. А нашият Дядо Коледа основно от този ден там се снабдява Bowtie

Този петък се очаква

# 469
Този петък в Хиполенд има -25%, в Комсед от петък до неделя -30%.

# 470
Момичета, моля дайте идеи за две госпожици едната сега е първолак, другата ще бъде другата година, искаше ми се нещо свързано с първите знания, училище, но и да е забавно и интересно за тях. Не ми се искат пак детски играчки и затова мисля да не питам майките им. Мислех, че ще е лесно, но ровя в нета и не ми идва никаква идея.

# 471
Енциклопедия

# 472
  • София
Купих днес кошници от джъмбо, за сега вътре ще има кутия за чай( ще трябва да купя и чай)  и свещ, ще помисля какво друго.
Петък от промоцията на хиполенд смятам да взема подаръците за детето за Коледа, чакам няколко неща да пристигнат и съм кажи речи на 85% готова. Grinning

# 473
Момичета, моля дайте идеи за две госпожици едната сега е първолак, другата ще бъде другата година, искаше ми се нещо свързано с първите знания, училище, но и да е забавно и интересно за тях. Не ми се искат пак детски играчки и затова мисля да не питам майките им. Мислех, че ще е лесно, но ровя в нета и не ми идва никаква идея.

Занимателните карти на Клевър бук /''Аз се уча да пиша'', ''Аз се уча да смятам'', ''100 игри за света и буквите''; ''100 игри за природата и числата'' и всички останали от този вид/.
На Крокотак нещата също не са лоши.
 ''Всичко българско и родно'' , което се явява като христоматия. Първата книга акцентира върху историята, културата на България, историята на азбуката, докато втората книга съдържа приказки с поука, басни и анекдоти, пословици и поговорки.
На Ларус  - ''Моята първа енциклопедия'' -възраст 4/7
Има едни енциклопедии, не знам точно на кое издателство са, но бяха от рода на 500 отговора и въпроса, както и други с подобно заглавие, като те включват различни дисциплини от разказвателните и точни науки, изучавани в училище.

# 474
  • Пловдив
Благодаря! Добре де, ако този, който го дават до 1200 х увеличение не увеличава достатъчно, то направо за професионален е работата... Нали тези ги дават с най-много увеличение....А към аксесоарите има ли предметни стъкла с материали - т.е. да има и какво да се гледа все пак?

Ан Мари, благодаря и на теб! Показаният от теб изглежда по-профи Simple Smile , но и той е с 1200 максимум, според теб увеличава ли достатъчно?
Някой да е чул за луд петък в Хипо-то за този петък? ММ твърди, че са дали реклама вчера по Тв, но никаква информация подобна не откривам. А нашият Дядо Коледа основно от този ден там се снабдява Bowtie
В началото му се радваше много. Трябва, да взема да го изкарам пак - сестра му е във възраст, в която би и било интересно.
Има стъкълца в комплекта, даже мисля, че и резервни имаше, а материал за изследване под път и над път Simple Smile
Гледали сме застояла вода, кръв, косъм, слюнка, листа... Абе буквално каквото ти дойде на акъла Simple Smile
Вода мисля че капвахме на стъкълцето, слагаше се материала и отгоре се слагаше другото стъкълце.
Първите пъти доста се мъчихме, за да нагласим фокуса, но после той сам свикна, да си го наглася.

Лудият петък е Хиполенд е именно този петък - 25 % на всичко. Важи и онлайн.
От петък до неделя е и уикенд с определена отстъпка (заявява се ваучер на страницата им) на всичко в Комсед.
Едит: вече са писали за отстъпките Blush

# 475
  • Враца
На съпругът ми , модерен и с много функции апарат за кръвно, защото е несериозен и безотговорен към здравето си.  ooooh!

На синковеца (19 г) още нищо и не мога да се сетя какво.  newsm78
Има си лаптоп, има качествени слушалки, има компютър, има нов ТВ,
има хубав телефон, ама иска нов са хиляди пари , но няма как да му се получи.
Ха, сега де, ако имате идеи, моля споделете.

На приятелките - Коледни джунджории ( чаши, кърпи, клонки, свещи и други подобни)

# 476
Не мога да измисля на мъжът ми какво да е. Мислех нещо фенско на Игра на тронове ама не знам какво да е.
И най- интересното е, че и на детето не знам какво да е. На година и почти 3 месеца ще е тогава. Има си уокъри, има влак, има интерактивна маса, има конструктор.
Направо съм шах... Мислех басейн с топки. Ама май само той липсва у дома Sad книжки има много и различни. Наистина вече не знам . Кога се напълнихме толкова бързо с играчки Wink
Сега първо трябва да мисля подарък за годишнината на родителите ми, която е в края на седмицата, после за рожден ден на майка ми и чаааак тогава Коледа Wink

# 477
  • В сбъднатите си мечти :)
Не мога да измисля на мъжът ми какво да е. Мислех нещо фенско на Игра на тронове ама не знам какво да е.
И най- интересното е, че и на детето не знам какво да е. На година и почти 3 месеца ще е тогава. Има си уокъри, има влак, има интерактивна маса, има конструктор.
Направо съм шах... Мислех басейн с топки. Ама май само той липсва у дома Sad книжки има много и различни. Наистина вече не знам . Кога се напълнихме толкова бързо с играчки Wink
Сега първо трябва да мисля подарък за годишнината на родителите ми, която е в края на седмицата, после за рожден ден на майка ми и чаааак тогава Коледа Wink
Недей с басейна... повярвай ми Simple Smile Тези топки ще ти създадат занимание за дълго време да ги събираш и връщаш там. Имахме 300, що псувни на ум отнесоха ме е срам да си призная чак... Щом сте пълни с играчки, защо не си вземете от дървените маси и столчета от Икеа?  Много са здрави столчетата - ММ е 120кг и седи на такова, когато малката го покани на чай в стаята си Grinning

# 478
Може да разгледате сайта им, че не съм от София. Мерси за идеята!

# 479
  • В сбъднатите си мечти :)
Може да разгледате сайта им, че не съм от София. Мерси за идеята!
Столчетата купих детските, но масата от комплекта ми се  видя скъпа. За това купих... помощна холска масичка май се водеше, пак от Икеа,но беше 10 лв Simple Smile Не си личи,че не са комплект...

Общи условия

Активация на акаунт