Коледни подаръци 2018-2019

• 105 065
  • 984
  •   1
Отговори
# 690
Има едни футболни топки които  могат да се ползват в затворени пространство. различни отбори. В хиполенд ги има .(Не мога да дам линк през тел.)Не знам дали ще са подходящи за 10 год ,аз ги загледах за моето 8 годишно .

# 691
  • На брега на реката
Nike имат съвместна серия с Роналдо - CR7. Има и маратонки, и футболни обувки.
Сещам се и за комплект чаршафи, фен чаша или комплект шал и шапка, както и шапка с козирка.

# 692
  • Варна
Още един глас за спален комплект, заедно с плакат, до леглото - голям. Аз за 11 г. младеж не мога да измисля ... Той е на вълна Меси и има всичко, без шапка и шал.
По-назад съм показала футболна врата от декатлон, подарявала съм и лък със стрели, но имаме двор.

# 693
Има едни футболни топки които  могат да се ползват в затворени пространство. различни отбори. В хиполенд ги има .(Не мога да дам линк през тел.)Не знам дали ще са подходящи за 10 год ,аз ги загледах за моето 8 годишно .
Ние имаме такава футболна топка и децата играха 1-2 пъти, след което я зарязаха. Може и от децата да е , но никак не им беше интересно. Плоска е и постоянно издава някакъв шум, така че и аз съм доволна че не играят Simple Smile
Аз съм доникъде с подаръците, уж все взимам нещо и няма. На майка ми поръчах мобилен телефон с копчета и тя си избра дамска чанта. На баба ми смятам да й взема поларена пижама/ домашен комплект, на баща ми козметика и също пижама, тъй като има нужда от това, на ММ парфюм и ще мисля още( няма никакви хобита и взимам практични неща). На децата напазарувах от намаленията в Хиполенд и  Озон- Лего, фигурка Майнкрафт и конструктор Асасин грийд, телескоп, глобус и др. За голямата племенница- на 12г дрехи от НМ, които тя си избра. На малката куклички с животни, на другата племенница- чанта за оцветяване с Мики Маус и ще мисля още. На част от роднините ще вземем пухкаво одеяло и още мисля какво друго. На свекърите кафеварка, имат нужда.
Трябва да мисля за подорък на човек който си има всичко и ценител във всякакви сфери, алкохол не употребява, не пуши....мъка, ще следя за идеи Simple Smile

# 694
  • София
Wiwi, къде чете, че не се препоръчват магнитните топчета за деца? Тамън намерих къде се продават и сега съм в чуденка, дали да взимам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
  • около Варна
Wiwi, къде чете, че не се препоръчват магнитните топчета за деца? Тамън намерих къде се продават и сега съм в чуденка, дали да взимам Stuck Out Tongue Winking Eye
Честно казано, не знам, докато ровя из нета да търся прочетох, за това се замислих да няма нещо в самия метал, както беше със спинърите, но предполагам, че е просто заради големината на топчетата.

# 696
Дай координати, моля.

Писах ти на лично,да не е реклама Stuck Out Tongue

# 697
  • София
За топчетата... заради големината и магнитните им свойства - и евентуалното им поглъщане.

Цитат
- Ако детето е глътнало два магнита. Те могат да се "слепят" и да се залепят за стената на вътрешен орган и да го разранят.

Цитат
Два и повече магнита могат да прилепят раздалечени чревни сектори и да спрат придвижването на погълнатите части. При ненавременна лекарска намеса това може да има сериозни последици за здравето.

Аз като купих топчетата и двете ми деца отдавна бяха минали възрастта на "всичко в устата".

# 698
Здравейте момичета,
Аз съм готова с подаръците и мога да ви дам идеи:
на по-младите девойки в семейството купих страхотни подаръчни кутии с много готини неща вътре- пухена пижамка, тефтери, химикалки, чашки, чорапки и т.н. от един сайт, опаковани уникално в бели кутии с червени панделки и брокатени звезди, от там купих кутии и за майките ни, много луксозни, кашмирени шалове, портмоне и едни много красиви мини букети направени от цветя-съпунчета и изгеждат много хубави. Като ги получих бях супер впечетлена. Имат най-различни опции, обаждат се за потвърждение преди да ги изпратят, слагат коледни картички вътре, абе много готини са ги измсилили. Освен тов смяхат че ако искам да закупя отделно подобни неща и да ги опаковам така хубаво, ще ми излене доста по-соленичко. Правят намаления на тях през уикенда и имат много интересни кутии, а ако поръчаш две или повече даже ти изпращат подарък, който в моя случай стана идеален за дама на която не можах да измисля подарък Grinning  няма да поствам сайта, за да не е реклама, но ако някой го поиска, ще му пратя на лично. Поръчах няколко книги на хората, които обичат да четата, луксозни кутии с бонобони, козметика, много красиви комплекти от кухненска кърпа и красив поднос и ваучери за игри в Ескейп стаи. Всичко поръчах по интернет , тъй като съм с бременно коремче и съм супер доволна, всичко дойде и съм  готова вече Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 18:39 от Анонимен

# 699
radiyordanova, заинтригува ме с този сайт Simple Smile ще ми го пратиш ли на лични? Не мисля, че ще е проблем и тук да го напишеш- със сигурност ще има доста желаещи да разберат Wink

# 700
Имате ли идея къде да намеря тази Барби? Без хипо и Комсед. Няма ги там.

# 701
  • На брега на реката
Тук е налична
Лека паника ме обзема. Не мога да измисля подаръци за майка ми и баща ми. Минах през джаджи, шал, ръкавици, дреха, аксесоар, не мога да харесам окончателно. А най-много държа да не е отбий номер :/

# 702
Някой кухненски робот няма ли да ги зарадва? Хлебопекарна, пасатор, скара електрическа или барбекю ако имат двор. Аз искам да им купя нова микровълнова, но майка ми си харесва пожълтялата на 10 години...как да споря ми кажете...

# 703
  • Берлин
Не спори
Никой не може да се бърка в на Дядо Коледа работата. Купуваш и така Wink

# 704
И на мен майка и татко са ми трудни. Че и майка има рожден ден две седмици преди това. Отново съм блокаж. Ама аз до тук и без това само на детето съм измислила подаръците ( и съм ги купила)

Общи условия

Активация на акаунт